Gracjan Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Używam Karcher K5.55, na razie złego słowa powiedzieć nie mogę
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Używam Karcher K5.55, na razie złego słowa powiedzieć nie mogę Chyba już nie produkowana tak? ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ---------- Sieknąłem się, nadal w sprzedaży... Pianownica której efekt był na fotach wcześniej to z tej myjki?
Gracjan Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Używam Karcher K5.55, na razie złego słowa powiedzieć nie mogę Chyba już nie produkowana tak? ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ---------- Sieknąłem się, nadal w sprzedaży... Pianownica której efekt był na fotach wcześniej to z tej myjki? Tak jest... Pianownica PA, piana VP PH neutral Snow Foam
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Używam Karcher K5.55, na razie złego słowa powiedzieć nie mogę Chyba już nie produkowana tak? ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ---------- Sieknąłem się, nadal w sprzedaży... Pianownica której efekt był na fotach wcześniej to z tej myjki? Tak jest... Pianownica PA, piana VP PH neutral Snow Foam Git
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja mam takie zabawki Karcher 5.700 + pianownica PA
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja mam takie zabawki Karcher 5.700 + pianownica PA To już konkretna maszyna. Mam ją w "koszyku" na Allegro. jesteś z niej zadowolony, mój B&D zj***ł sie poraz pierwszy po roku, a reklamować nie lubię i wolę zakupić coś co posłuży dłużej niż rok.
wladi Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak nie lubisz przecież to złotówkę nie kosztowało jak masz papiery to reklamuj zwrócą kasę
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak nie lubisz przecież to złotówkę nie kosztowało jak masz papiery to reklamuj zwrócą kasę Naprawią lub zwrócą produkt którego już nie chcę, tak więc nie ma to sensu. Jeżeli ktoś chce to oddam za darmo. Dziś przy myciu puściła jakaś uszczelka w lancy i cienkie po łapie przy myciu. Wymiana pewnie 3 zł :-) .Poza tym myjka w pełni sprawna.Chętnego zapraszam osobiście ,nie wysyłam.
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Jestem zadowolony, już rok mi służy. Jedynie co to musiałem jedną lance kupić, bo coś się w niej zepsuło, a to nie podlega gwarancji. Szukałeś ile za tego karchera chcą w sklepie? Bo allegro nie jest zawsze najtańsze.. Dokup jeszcze filtr i szybko złączki:wink:
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Gdzie mieszkasz ? Uuu daleko od Ciebię z tego co widzę. Stacjonuje w podwarszawskiej wiosce
bigos_s Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Norbi, chętnie przygarnę tego kropka na testy jak ma się u Ciebie marnować Powiedz tylko kiedy i gdzie
Norbi Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Norbi, chętnie przygarnę tego kropka na testy jak ma się u Ciebie marnować Powiedz tylko kiedy i gdzie Może być nawet dziś. Otrębusy, rzut beretem za Pruszkowem. ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ---------- Panowie, a używa ktoś myjek firmy Virgo, dobre parametry, a cena niska. Nie wiem czy to nie jest produkt chiński, lub marnej jakości. coś ktoś? np: VIRGO MYJKA CIŚNIENIOWA 215BAR 3000W + AUTO PIANA (2737477155) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
otomsono Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Norbi, a jaki model B&D miałeś ?
Norbi Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Ksiakiś podstawowy model ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- Dokładnie ta MYJKA Ciśnieniowa PW1400K-TRA Black&Decker (2740181157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
otomsono Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Pytałem z ciekawości bo ja mam B&D PW1700 SPM i cioram nią już drugi rok, a ma co myć bo w domu 3 autka...
variocustoms Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 jak ktoś ma konto na FB to polecam Zdjęcia użytkownika Meguiar's | Facebook
Gracjan Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 jak ktoś ma konto na FB to polecam Zdjęcia użytkownika Meguiar's | Facebook Konkretne 50/50
hejneken Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Pany jaki polecacie środek do czyszczenia białych felg ? W miarę łagodny a skuteczny aby nie naruszyć powłoki białej farby i jaka szczotka do tego ? Również w miarę delikatna.
Rekomendowane odpowiedzi