lukaszr Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Lepiej okleić folią jak malować 200zł Chyba ta folia to jakieś badziewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 No właśnie nie wiem do końca jaka... ale tyle mi zaśpiewał gość za oklejenie dachu. Widziałem ją i wygląda zupełnie jak 3M carbon 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil22lodz Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 witam koledzy ja opisałem mój problem audi wyżej , także jeżeli ktoś może to niech wróci, jeszcze raz ..oto wrzucam te zdjęcia .. może nie widać tego tak jak na żywo ale tam gdzie pozaznaczałem są białe plamy , przechodzące od strony szybera..do końca .. czym to zaradzić a druga sprawa to jakby złaziła mi jakaś folia albo coś w tym stylu.. może lakier ..kuźwa nie wiem bo się nie znam .pomóżcie czy to zaradzę jakimiś środkami ;( najbardziej to widać jak jest umyte auto , albo rosa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 witam koledzy ja opisałem mój problem audi wyżej , także jeżeli ktoś może to niech wróci, jeszcze raz ..oto wrzucam te zdjęcia .. może nie widać tego tak jak na żywo ale tam gdzie pozaznaczałem są białe plamy , przechodzące od strony szybera..do końca .. czym to zaradzić a druga sprawa to jakby złaziła mi jakaś folia albo coś w tym stylu.. może lakier ..kuźwa nie wiem bo się nie znam .pomóżcie czy to zaradzę jakimiś środkami ;( najbardziej to widać jak jest umyte auto , albo rosa ;( Bezbarwny schodzi. Ja innego rozwiązania jak ponowne malowanie elementu nie znam niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil22lodz Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 naprawdę? to lakier bezbarwny ? a jakie są tego koszta kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Zależy gdzie i u kogo, ale minimum 300pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil22lodz Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 no dobrze w takim razie dziękuje .. trza się obejrzeć w lodzi za dobrym lakiernikiem ..a powiedz kolego jeszcze jest sens teraz malować przed zima czy lepiej po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 no dobrze w takim razie dziękuje .. trza się obejrzeć w lodzi za dobrym lakiernikiem ..a powiedz kolego jeszcze jest sens teraz malować przed zima czy lepiej po? no pewnie ze jest,a co to za roznica? masz zamiar dachowac na lodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil22lodz Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ale wiemy że zima tez daje trochę po pupie aucie... dlatego pytam czy teraz nie odpuścić i maznąć dach na wiosnę? jak uważasz kokos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 ale wiemy że zima tez daje trochę po pupie aucie... dlatego pytam czy teraz nie odpuścić i maznąć dach na wiosnę? jak uważasz kokos? ja bym polakierowal,zawoskowal i mial w d upie,mniejsze szanse ze ci na swiezy lakier jakis golab nasra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil22lodz Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 oki dzięki .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Łukasz, co polecisz do czyszczenia felg z pyłu z klocków? Trochę ten pył już się zadomowił na felgach i podejrzewam, że będzie stawiał opór przy usuwaniu. Jaka cena za to coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Dla przykładu Wheel Cleaner, ale jeszcze lepszy będzie Wheel Brightener z serii profesjonalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Hał macz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda1725 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Co byście bardziej polecili do rysek koło klamek i kulistych zarysowań ? SwirlX czy UC bo DC Step 2 to raczej odpada mam kolor grafitowy metalik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Co byście bardziej polecili do rysek koło klamek i kulistych zarysowań ? SwirlX czy UC bo DC Step 2 to raczej odpada mam kolor grafitowy metalik. Ale DC2 to nie jest żadna pasta do usuwania rysek. Weź aplikator, UC i wypoleruj powierzchnię pod klamkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda1725 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 A można tym przejechać cały samochód aby pozbyć się zarysowań kulistych na masce i dachu ? Proszę o szybką odpowiedz bo dziś zamawiam. Lukasz powiedz czy posiadasz jakieś produkty które nie są zawarte na stronie ?. Mowa o http://www.meguiars.pl/shop/product_info.php?products_id=284 http://www.meguiars.pl/shop/product_info.php?products_id=492 i jeszcze chodzi mi ten duży szampon http://www.meguiars.pl/shop/product_info.php?products_id=259 bo resztę masz co chce. Bo mam zamówienie od kumpla który chce parę rzeczy których niestety na twojej stronie http://sklep.osconcepts.pl/ nie ma i mam problem i chyba muszę zamówić w sklepie http://www.meguiars.pl/ I czy masz jakiś upust jak zamawiam jako klubowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 aloha-mam bardzo ale to bardz o zpie... polerkę i mam na aucie fale( na całym aucie ) jest jakaś pasta żeby to zakryć zanim nie dam auta do polerki once again ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Bo mam zamówienie od kumpla który chce parę rzeczy których niestety na twojej stronie http://sklep.osconcepts.pl/ nie ma Powiedz mi proszę skąd masz takie informacje, że to jest mój sklep - przyznam szczerze, że pierwsze o tym słyszę. Przecież to sklep Oskara, naszego Klubowicza. i mam problem i chyba muszę zamówić w sklepie http://www.meguiars.pl/I czy masz jakiś upust jak zamawiam jako klubowicz. Nie ma tam żadnych rabatów. Poza tym ściereczek nie kupuj, bo szkoda pieniędzy. Co do środka do felg to polecam Wheel Brightener, a szampon możesz sobie też kupić Hyper Wash (500ml). aloha-mam bardzo ale to bardz o zpie... polerkę i mam na aucie fale( na całym aucie ) jest jakaś pasta żeby to zakryć zanim nie dam auta do polerki once again ? Wrzuć fotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 witam, który z tych kosmetyków do pielęgnacji skóry jest najlepszy ? cena podobna Gold Class Leather Cleaner & Conditioner Gold Class Rich Leather Cleaner & Conditioner Gold Class Rich Leather Spray skóra w bardzo dobrym stanie, nie popękana i chciałbym, aby tak jeszcze przez długi czas zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi