Filutek Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 # Tak wyglada moja fura. -Skora -Tempomat -Climatronik -Elektryczne szyby p. -Podgrzewane spryskiwacze -Komputer -SRS -Zawieszenie sportowe (orginal) -No i te 193km Tak wygladaj nowe lampki co prawda SONAR ale nie jest tak zle lepsze od starych. W przyszlosci chce zamontowac navi RNS-e :th:
Tony Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 :drool: Piękna B5... Kolor skóry + ciemne drewno... ehhh... marzenie. Jest super, nic nie zmieniaj. Może lampki na przód ori Valeo, ale nie są konieczne, bo i bez tego fura wygląda przekozacko. Gratuluję pięknej !!
Pelex Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ładniutka ta twoja skórka ma ciekawy kolorek gratuluje udanego zakupu :oklaski:
ykk Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 W takim wydaniu nawet pseudo drewno mi sie podoba.. pieknie wnetrze!
Gość Michał Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Fajny sedanik, te lampy mógłbyś sobie zmienić na valeo , radyjko mi sie jednak nie podoba, jakos nie bardzo pasuje, reszta jak najbardziej OK :th:
Gość spedyt Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ładny sedan Do zmiany kierunki w błotnikach, lekka gleba :th:
Gość rob Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 silnik i kolor auta :th: skóry w tej barwie mi nie leżą
Gość Gienio Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 szkoda tylko ze zagazowana... taki fajny silnik tak niszczyc Ogolnie milusia niunka. ps. za te fotele bylbym sklonny oddac nerke Kozaki maksymalne !!
TTom3k Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ale wypas Podoba mi se to wnetrze! Ogolnie autko fajne
pet3r Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 piekne wnetrze, chetnie bym sie do tych foteli przytulil zapitala pewnie tez niezle, szkoda tylko, ze nie ma
Gość nuti Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Bardzo ładna , nic jej nie brakuje z wyposarzenia, a ten środeczek ... mmmm. fotele :drool:. No i motor 193km pięknie :oklaski:
Gajzer Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 wnętrze suuuuper,ta skóra drewno tak jak umnie graty
Gość spedyt Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Lampki po ciemku wyglądają fajnie. Będziesz coś jeszcze zmieniał?
Filutek Opublikowano 10 Października 2007 Autor Opublikowano 10 Października 2007 Mysle o navi RNS-e. Szukam listew bo moje sie rozchodza i male zaprawki bo jest troche poobijana a potem zobaczymy.
ykk Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Filutek listew szukaj w ASO - sa tansze niz na allegto (temat juz byl poruszany kilkakrotnie) Co do lampek to i tak wole ori II lift..
Filutek Opublikowano 10 Października 2007 Autor Opublikowano 10 Października 2007 Jak bym tych lamp niezamowil przed zalogowaniem sie w klubie to bym napewno mial dzisiaj ori, ale itak sa lepsze od starych bo mialem zniszczone. A co do list to mom znajomego co wozi towar do salonow musze popytac ile itd.
Nowak_zg Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 ah ile ja bym dal zeby miec takie foteliki .... najlepsze jakie moga byc ;P no oczywiscie poza recaro ( co byly w rs6 i s3 np ) ogolnie piekna seria Jesli bedziesz chcial sprzedac fotelaski to daj znac
Rekomendowane odpowiedzi