Mario Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Czy ktoś już wymieniał w swoim quattro sprzęgło ? Zaczęło mi się już dość wyraźnie ślizgać. W związku z tym, że w dizlach zdania są podzielone, proszę o podpowiedź, której firmy sprzęgło wybrać do benzyniaka...
Cuber Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 taka mała ciekawostka , Kiedys do AVF kupiłem kompletne sprzegło Sachs-a wyciagają chłopaki w ASO tarcze przy mnie a tu niespodzianka napis LUK :gwizdanie: jak usłyszałem to nagminnie sie zdarza ( czyżby jeden robił dla drugiego ? )
Mario Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2010 taka mała ciekawostka , Kiedys do AVF kupiłem kompletne sprzegło Sachs-a wyciagają chłopaki w ASO tarcze przy mnie a tu niespodzianka napis LUK :gwizdanie: jak usłyszałem to nagminnie sie zdarza ( czyżby jeden robił dla drugiego ? ) Może to jakaś zmowa... cenowa Czy to prawda, że LUK produkuje części na pierwszy montaż ?
rikardo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 taka mała ciekawostka , Kiedys do AVF kupiłem kompletne sprzegło Sachs-a wyciagają chłopaki w ASO tarcze przy mnie a tu niespodzianka napis LUK :gwizdanie: jak usłyszałem to nagminnie sie zdarza ( czyżby jeden robił dla drugiego ? ) Może to jakaś zmowa... cenowa Czy to prawda, że LUK produkuje części na pierwszy montaż ? Tak ostatnio wymieniałem sprzęgło i było identyczne z kompletem LUK-a które kupiłem u kolegi z forum o niku TOM77.
Rekomendowane odpowiedzi