wojtas-audi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Miałem małe problemy z klimą - nie działał mi wentylator klimy, juz dziala, ale nadal wyskakuja ponizsze bledy 01842 - Potentiometer/Actuator for Temperature Flap: Right (G221) 30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent 00604 - Shareware Version. To Decode all DTCs 30-10 - Please Register/Activate - Intermittent Czym to jest spowodowane, co zrobic ?
Motor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 00604 - Shareware Version. To Decode all DTCs 30-10 - Please Register/Activate - Intermittent ten bład jest ciekawy.....
wojtas-audi Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No z kodów to wychdzi ze to to - 00604 Czujnik pozycji klapy motoru tylnego ciśnienia – G113 Ale z bledów to troche inaczej ta nazwa
Motor Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 0604 -wersja shareware żeby zbadać wszystkie błędy proszę zarejestruj/aktywuj program :>
wojtas-audi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No dokladnie, tak wychodzi jak sie przetlumaczy, i o co tu chodzi, jakies Demo mam ?
pre_pl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No dokladnie, tak wychodzi jak sie przetlumaczy, i o co tu chodzi, jakies Demo mam ? tak, masz shareware VAG-COMa 00604 Musiałbyś zobaczyć czy motor V71 ma możliwośc poruszania - też jest po prawej stronie, schowek trzeba odkręcić Tamten już wiesz, jak chce Ci się to rozbieraj i czyść te klapy
wojtas-audi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2007 [/b] Musiałbyś zobaczyć czy motor V71 ma możliwośc poruszania - też jest po prawej stronie, schowek trzeba odkręcić Tamten już wiesz, jak chce Ci się to rozbieraj i czyść te klapy Ok, jutro sciagne, rozbiore, jak to czyscic ?
Rekomendowane odpowiedzi