Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Czas na moja A4 - fotki przed i po lekkich modach ;-) Zapraszam !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przedstawiam wam moja audinke A4 B5 z silniczkiem 1,6 rocznik 1995

na poczatku pokaze jak wygladala na poczatku w dalszej czesci tematu jest opis modow jakie w niej dokonalem i oczywiscie foteczki jak wyglada teraz, zapraszam do ogladania i oceniania ;)

tutaj fotki zaraz jak przyjechalem nia z niemiec:

DSC00012.jpg

DSC00013.jpg

DSC00014.jpg

DSC00015.jpg

DSC00017.jpg

DSC00018.jpg

DSC00019.jpg

DSC00021.jpg

DSC00023.jpg

DSC00024.jpg

DSC00025.jpg

DSC00029.jpg

a teraz foteczki po moich modach czyli:

-felgi 16" opona 205/55 R16,

-pomalowane zaciski na kolor zolty-chcialem cos innego niz oklepany czerwony,

-obnizenie -35mm przod -30mm tyl,

-koncowka tlumika, ale bede ja zmienial bo mi sie juz nie podoba..

-listwy chromowane wokolo szyb cos jak w A6 ;-)

-przerobiony grill w chrom + dolna kratka (tylko braklo mi jeszcze dwoch paskow na rant, ale juz pracuje nad tym ;-))

-ramki rejestracji chromowane,

-kierunkowskazy CLEAR w blotniku,

-radio Pioneer DEH4800MP + wzmacniacz Blaupunkt GTA470 + subwoofer wlasnej roboty i glosnik JBLCS1200 ;-) - w srodku jest bosko :D

to chyba tyle.... w planach chcialbym zmienic jeszcze lampy z przodu i z tylu i jakies progi by sie przydaly...

i o to fotki z modowanej Audinki ;-))

DSC00006.jpg

IMG_0062.jpg

IMG_0098.jpg

IMG_0103.jpg

IMG_0106.jpg

IMG_0114.jpg

IMG_0119.jpg

IMG_0121.jpg

IMG_0133.jpg

IMG_0143.jpg

IMG_0152.jpg

IMG_0158.jpg

IMG_0168.jpg

IMG_0172.jpg

IMG_0175.jpg

IMG_0178.jpg

IMG_0241.jpg

IMG_0242.jpg

IMG_0243.jpg

IMG_0253.jpg

IMG_0261.jpg

IMG_0266.jpg

IMG_0273.jpg

IMG_0290.jpg

IMG_0292.jpg

IMG_0297.jpg

IMG_0298.jpg

IMG_0307.jpg

IMG_0312.jpg

IMG_0319.jpg

IMG_0324.jpg

IMG_0325.jpg

IMG_0326.jpg

Prosze o opinie, troszke duzo fotek ale chcialem pokazac wszystko ;-)

w srodku troche brudna takze z gory przepraszam :D

Opublikowano

Ładny sedan :a4fan:

Zmiany całkiem fajne :th:

Opublikowano

no ładnie, zapraszamy kolege z krakowa na niedzielne spoty :th: :a4fan:

Opublikowano

Pieknie.. :> Boli mnie tylko bardzo marne wyposazenie. Ale jak Tobie odpowiada to najwazniejsze..

Opublikowano

Felgi odlot :thumbup: obowiazkowo tylne lampy na poliftowe, reszta extra

Opublikowano

Wszystko ładnie, no może poza chromem z przodu - jakoś nie widzi mi się na A4. Bardziej podchodzi mi siatka Kamei, ale to jak wiadomo kwestia gustu (a o gustach się nie dyskutuje).

Kolejny krok to proponowałbym kierę os S-line, wtedy środek podąży za zmianami zewnętrznymi.

:thumbup:

Opublikowano

No no teras wyglada znacznie lepiej ;) Niezla sesja zdjeciowa;] Jak zmienisz lampy to wyglad bedzie duzo lepszy :)

Opublikowano

Sesja imponująca furka jak każda :a4fan: jest fajna ale wyposarzenie marne nie miałeś wyboru czy co? Zmiany jak najbardziej na plus tylko jeszcze lampki przód no i może tył wymienisz i bedzie :th: a i może te felgi na jakieś troche fajniejsze bo te są super na zime :hi:

Opublikowano

po zmianach całkiem inny samochód :th:

Opublikowano

super zmiany i fotki tez jedyne co mnie niepasuje to obramowki chromowane tablic , wszyscy sie na nie uparli :kwasny:

pozatym wszysto wpozadku :thumbup:

Opublikowano

Ładny kolor,chyba standart to przednie lapmy zespolone. Gril pasuje po II lifcie. Felgi ładne a 17" będą ładniejsze Ogólnie ładna ta twoja :a4fan: JBL - to jest to :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

autko bardzo w porządku. nie pasuje mi kolor zacisków, mogłeś dać oklepany czerwony :P albo czarny,

no ramki :bicz2: , felgi OK , wkońcu to 1.6.

tył by pasowało jakoś zabudować ,albo chociaż uporządkować żeby ten wzmacniac tak nie leżał jak d*pa wołowa :tongue4:

PS. wygodnie Ci sie jeździ z tymi breloczkami :) ??

Opublikowano

Fajnie , chrom oki, felgi za małe i to bardzo :naughty:

Opublikowano

zmiany bardzo, bardzo korzystne :thumbup:

poprawiłeś jej wizerunek o conajmniej 1000% :thumbup:

p.s.

czym dokładnie robiłeś ramki wokół szybek i ramkę w zderzaku (wlot powietrza do chłodnicy)??

wokół szyb przyklejałeś taśmę "chrom"?? jaka szerokość, bo wygląda jak orginał :thumbup:

na zdjęciach wyszło rewelacyjnie, a jak to wyglada na żywo??

Opublikowano
  • Autor

Witam,

wow niezle widze opinie, jednym sie podoba innym nie ale to chyba normalne :P

ykk, Pelex - co do tego marnego wyposazenia to co wy byscie jeszcze chcieli ? skore ? klime ? elektryczne szyby ? fotele kubelkowe ? moze podgrzewane jeszcze :D? troche wyoruzmialosci.. mialem kupic VW Polo a jak zobaczylem ze taniej kupie A4- a to juz duzo ladniejsze i fajniejsze byla zadbana co bylo widac odrazu wsiadlem i juz zostalem w niej :D a poza tym jak mozna jechac do niemiec i wybierac w tej samej marce wyposazenie? - tak to mozna ale w salonie ;-) poza tym bylo przypadkiem ze kupilem A4, elektryczne szyby i tak sobie zaloze ;-) bez klimy przezyje..

themOn-o ktorej i gdzie mamy spoty A4 w krakowie ?

Keżor-z kolorem zaciskow moze mnie jeszcze najdzie ochota zeby zmienic na czerwone, ale narazie jezdze z takimi,

tyl jest zablkowany ze nic mi nie goni ;-) poprstu wzmak i subwoofer na zdjeciach tylko pozowal :D w czasie jazdy nie lezy to jak "d*pa wolowa" :D

z bryloczkami jezdzi mi sie wygodnie :D

wojtas-audi, nuti - felgi az takie male nie sa nie przesadzajmy, oczko wyzsze i juz lepiej, wiadomo ze ladnie by wygladaly 17" a mozna by nawet probowac 18" tylko ze ma byc ekonomicznie bo to tylko 1,6 a nie 2,8Bi Turbo ;-)

Szuder-ramki u gory wokol szyb robilem listwa chromowana na rant i weszla idealnie, dolne natomiast listwa chromowana 9mm, wloty przy znaczku audi zakupilem juz dokladnie dociete, natomiast dolne zrobilem sam tez listwa na rant,

na zywo tez tak wyglada, moze troche z tylu jak sie laczy gora z dolem mozna by sie dopatrzyc, ale kto nie wie ten sie nie kapnie, wazna jest precyzja przy naklejaniu tego, efekt jak widac ;-)

Pozdrawiam

Opublikowano

DJDAR3K bez przesady.. Trudniej jest znalezc A4 bez elektryki z przodu niz z nia.. :przebiegly: Bardzo malo jest takich modeli.. :rolleyes: Mowisz o klimie.. W A4 jest bardzo przydatna. Bo buda A4 jest tak skonstruowana ze w sloneczny dzien bardzo szybko sie nagrzewa. Pewnie powiesz ze mozesz sobie uchylic szyby.. Ale to nie to samo.. :>

Opublikowano
  • Autor

no niestety ale trafilem na taka bez szybek i nie bede plakal :P i tak to zrobie... przez to ze nie ma szybek to chyba nie jest brzydsza :D

Pozdrawiam

Opublikowano

po zmianach fajnie wyglada zawias, fele, chromy wokólo szyb, zólte zaciski do granatowego tez fajnie wygladaja :th: rula z tylu nie ma tragedii ;)

nie moje klimaty zdecydowanie - chromowane ramki :thumbdown:, chromowany grill :thumbdown:

ramki zamienil bym na nasze klubowe :a4fan: a gril od S4 lub RS4 fajnie wygladaja :th:

jak zamierzales kupic VW Polo a za taka sama cene albo taniej masz wygodniejsze i fajniejsze A4 to rozumiem, ze nie patrzyles na elektryke i klime, które sa prawie podstawowym wyposazeniem kazdej A4 ;)

milej jazdy :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

grill zrobilem tanim kosztem, rozwazalem kupno od rs ale jak wiemy to kosztuje i paredziesiat wiecej ;-) mi sie narazie podoba jak sie znudzi bede myslal...

Pozdrawiam