Opublikowano 30 Września 201015 l Autor panowie to moze wspolne zamowienie zrobimy do Tom'a777 :?: Ja się piszę , na razie potrzebuję filtr paliwa (może jeszcze coś dojdzie) , przesyłkę by się podzieliło na trzech ... czterech to na spocie spiszemy co kto potrzebuje i zlozymy jedno wspolne zamowienie
Opublikowano 30 Września 201015 l z wieczora jak tam bylo w Warszawce :?: spoznilem sie na spota u goroli z przyczyn pamieciowych :gwizdanie:
Opublikowano 30 Września 201015 l Panowie gdzie można obejrzeć mecz siatki , dziś POLSKA-BRAZYLIA , a podobno leci tylko na POLSAT SPORT Wiecie może gdzie jeszcze to pokazują (mam CYFRĘ)
Opublikowano 30 Września 201015 l nie widać dokładnie twarzy mów że to nie ty :kox: _________________________________________________ No i c**j pozostało oglądanie na tym >>> http://nazywo.interia.pl/relacja/ms-siatkarzy-polska-brazylia,2357 :wallbash:
Opublikowano 30 Września 201015 l Panowie gdzie można obejrzeć mecz siatki , dziś POLSKA-BRAZYLIA , a podobno leci tylko na POLSAT SPORT Wiecie może gdzie jeszcze to pokazują (mam CYFRĘ) jesli ktos ma N'ke to niech wlaczy rai sport 2 "180 kanal" [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 21:40_________________________________________________ ale kamerzysta pokazal 3 sliczne panie z brazylii na trybunach widzialem szczegolnie ta z lewej a nie wiem gdzie sie chowaja te piekne Polki
Opublikowano 30 Września 201015 l Polacy juz chyba mają pograne, bo 0-2 w setach, ale Kolejorz może powalczyć w drugiej połowie
Opublikowano 1 Października 201015 l Autor jaki miał nick ten kolo z pomalowanym dachem ten laiernik? Adrian_73 bodajrze :> na rozluznienie :gwizdanie: no ladna foteczka no i Polacy sie nie pokazali mogli wygrac chociaz jeden set
Opublikowano 1 Października 201015 l Autor z rańca piątek no dobrze ze juz piatek ale w robocie do 20:00
Opublikowano 1 Października 201015 l z rańca piątek no dobrze ze juz piatek ale w robocie do 20:00 więcej optymizmu
Opublikowano 1 Października 201015 l Autor więcej optymizmu postaram sie :> jak tam w nowej pracy :?: gdzie to wkoncu sie "osiedliles" :?: :>