badboy Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Dobry [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 13:56_________________________________________________ Robert nie chcesz lamp z ciemnymi środkami ??? Nie bardzo jeżeli chodzi o oświetlenie to myślę tylko nad ori przetwornicami [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 13:58_________________________________________________ SWD :polew: Ale baran :laghing2: wcale się nie dziwię że to gościu z SWD czyli nad bixami czy jak ???? one są ori tylko z ciemnymi środkami [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 14:06_________________________________________________ Robert nie chcesz lamp z ciemnymi środkami ??? Adi już skleił Ci te lampy musi jeszcze poskładać do końca... jak tam Twoje listwy S4 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Tak w ogóle trzeba to zmienić i "nasza kolej" (facetów) musi być w soboty a nie niedziele :gwizdanie: no juz na ostatnim spocie o tym mowilismy i nie wiem czemu teraz umawiacie sie na wodke To co jutro nie pijemy :?: Niech sie baby napiją Albo robimy głosowanie Arek i ja jesteśmy za tym żeby chłopy pili w soboty a nasze stare w niedzielę ... (czyli przegłosowane niezależnie od wyniku) :gwizdanie: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 jo Ci dom strzaskoł pupa sie czeskiemu taxówkarzowi spodobała Haa broł cie od zadu Arek i ja jesteśmy za tym żeby chłopy pili w soboty a nasze stare w niedzielę ... (czyli przegłosowane niezależnie od wyniku) :gwizdanie: Od następnego spota Tomek zawsze lubiłem kierowców z SWD szczególnie w ruchu Robert leca trenować na jutro narka Wszystkim :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Robert leca trenować na jutro narka Wszystkim :hi: Ja też będę wieczorem "trenować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 nie chce nic gadac ale tam przy tej maturze to mnie zagial dobrych pare razy :polew: :polew: nie dziwne skoro nie wiedziales co to zenony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Siemanko ,gdzie to imprezujecie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Siemanko ,gdzie to imprezujecie dzisiaj? w Szymocicach, wpadasz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 daj mi pełny adres -papuga mnie zaprowadzi,bo będę w SR wieczorkiem to bym podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 http://www.lesnapolana.com.pl/dojazd.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romus111 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 SWD :polew: Dobrze, że ON nie naloł A tak poza tym, mocie problem do SWD? ... nie moja wina, że mi taki tabule wciśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 SWD :polew: Dobrze, że ON nie naloł A tak poza tym, mocie problem do SWD? ... nie moja wina, że mi taki tabule wciśli wciskali ci je kaj [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 19:10_________________________________________________pono jutro spota momy, mom brać te naklejki czy se je w d*pę wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 kto jutro bedzie na spocie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 jo [br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 19:54_________________________________________________sorry nie przywitoł żech sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maszer Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 SWD :polew: i w końcu ugniecione trochę to trawało ale ma 0,5 litra więcej!!!!!!!!!!! Co za i....dio.....!!! Pamiętajcie jak się to robi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 kto jutro bedzie na spocie :?: jo jo też i w końcu ugniecione trochę to trawało ale ma 0,5 litra więcej!!!!!!!!!!! Co za i....dio.....!!! Pamiętajcie jak się to robi :> Widzę jakiegoś że jakiś nowy kolega nas odwiedził :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 no i po imprezie w Szymocicach, koledzy z Gliwic i Katowic bardzo milo nas ugoscili impreza zakonczyla sie w ten sposob kto jutro bedzie na spocie :?: jo tyz z małżonkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Imprezka super to fakt,byłem krótko ale było bardzo ciekawie :>. Dzięki i do następnego razu.[br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 02:54 Do odważnych świat należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztomel Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Widzę A-rek, że głębokość tego basenu była bezpieczna (1.4 m) nawet dla tych co nie potrafią pływać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 :hi: Jak to w sobota, trza się wykompać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi