Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry: prosto z wykładu :decayed:

:hi:

już koniec o tak wczesnej porze?

gorzej tylko będzie z powrotem do domu

u Was zawsze macie problemy :gwizdanie:

to je przegoń jak takie same dobre rzeczy od Was przychodzą :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hello Panie i Panowie :decayed::hi:

Opublikowano

A ja za 15 minut wyjeżdżam do roboty :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Wczoraj zrobiłem rekordzik na trasie Bolesław (koło Olkusza)- Jastrzębie przez Tychy ,Przyczynę,Pawłowice w sumie 94 km w 4,5 godziny :blink:- pobije ktoś :kox::naughty: ? Pod Tychami na S1 przeszło 2,5 godziny postoju w korku :wallbash:.

Opublikowano
:hi: witajcie
Opublikowano

hello Panie i Panowie :decayed::hi:

A ja za 15 minut wyjeżdżam do roboty :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:hi: a ja w pracy już od dawna :(

Opublikowano

Pod Tychami na S1 przeszło 2,5 godziny postoju w korku :wallbash:.

No to mogłeś sobie chociaż dokładnie wysprzątać w środku Twojej furmanki

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Wczoraj zrobiłem rekordzik na trasie Bolesław (koło Olkusza)- Jastrzębie przez Tychy ,Przyczynę,Pawłowice w sumie 94 km w 4,5 godziny :blink:- pobije ktoś :kox::naughty: ? Pod Tychami na S1 przeszło 2,5 godziny postoju w korku :wallbash:.

to wszystko przez palanciarzy co na letniawkach jeżdżą :wallbash:
Opublikowano

a ja w pracy już od dawna :(

Tak tylko za chwilę wracasz a ja będę napier@#$%^ :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

a ja w pracy już od dawna :(

Tak tylko za chwilę wracasz a ja będę napier@#$%^ :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Za jaką chwilę?! Aż za 6 godzin! :D Najchętniej to bym wróciła do ciepłego łóżeczka i odespała swoje :wink4:

Opublikowano

Dobra ja się zbieram :kwasny:

Nara :hi:

Opublikowano

Trzymaj się :hi:

Opublikowano

W autku błysk i tak już był :>.

Co do palantów to fakt jeżdżą :kwasny: tacy ale na samym wjeździe do Tychów stanęły dwie ciężarówki i zostały dopóki po przeszło 2 godzinach straż ich nie wyciągnęła. Masakra. Polecam mieć więcej paliwa w baku na takie nieprzewidziane sytuacje bo przynajmniej jest ciepło w środku autka.

PS. I dodatkową paczkę papierochów :decayed::wink4:.

Opublikowano

narób się :wink4:
Opublikowano

ja na szczescie nie musialem sie nigdzie ruszac wczoraj i dzis :P

przez rybnik przejazd 1h to normalka podobno :wink4:

Robert potwierdzili mi u Sopy ze ten dziwny klank u mnie to pompa wysokiego cisnienia ;)

i to byl jedyny blad na kompie :decayed:

wiec mam nadz ze sie z tym uporam i a na wiosne :naughty: a na wiosne :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 10:49_________________________________________________

no ja jakos tych ludzi nie umiem zrozumiec :wallbash: powiedzialbym debili ale nie wiem czy ktos od nas jeszcze na letnich nie jezdzi :gwizdanie:

hehe najlepsze sa teksty ze ich snieg zaskoczyl :kox: kur@#$ w grudniu moze kogos snieg zaskoczyc :rolleyes:

ja na spokojnie czekam az bedzie temperatura na minusie ew. jak zapowiadaja opady ale ja mam zawsze kola z oponami i sam je sobie zakladam w 30min... a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje :decayed:

Opublikowano

ja na szczescie nie musialem sie nigdzie ruszac wczoraj i dzis :P

przez rybnik przejazd 1h to normalka podobno :wink4:

Robert potwierdzili mi u Sopy ze ten dziwny klank u mnie to pompa wysokiego cisnienia ;)

i to byl jedyny blad na kompie :decayed:

wiec mam nadz ze sie z tym uporam i a na wiosne :naughty: a na wiosne :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 10:49_________________________________________________

no ja jakos tych ludzi nie umiem zrozumiec :wallbash: powiedzialbym debili ale nie wiem czy ktos od nas jeszcze na letnich nie jezdzi :gwizdanie:

hehe najlepsze sa teksty ze ich snieg zaskoczyl :kox: kur@#$ w grudniu moze kogos snieg zaskoczyc :rolleyes:

ja na spokojnie czekam az bedzie temperatura na minusie ew. jak zapowiadaja opady ale ja mam zawsze kola z oponami i sam je sobie zakladam w 30min... a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje :decayed:

Oj może przez parę dni padać, mogą to zapowiadać a i tak ich zaskoczy :polew:

Opublikowano

a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje

nie irytuj się mamy tylko -2 i słońce grzeje to po co zmieniać opony :polew: niedługo wiosna zawita to nie ma sensu mój sąsiad w zimie tylko komunikacja miejska :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

a tym co maja same opony i czekaja na snieg i potem probuja do wulkanizatorow dojechac to gratuluje

nie irytuj się mamy tylko -2 i słońce grzeje to po co zmieniać opony :polew: niedługo wiosna zawita to nie ma sensu mój sąsiad w zimie tylko komunikacja miejska :polew: :polew: :polew:

Ooo tak a u nas na Rondzie de Gaulle'a nawet palma jest :polew:

Opublikowano

Ooo tak a u nas na Rondzie de Gaulle'a nawet palma jest

w Wa-wie to zawsze jakieś głupie pomysły samorządowców są wdrażane :polew: widziałem tą sztuczną palmę nie raz i zawsze boki zrywam nad głupotą ludzką, pasuje tam jak pięść do oka :gwizdanie:
Opublikowano

Ooo tak a u nas na Rondzie de Gaulle'a nawet palma jest

w Wa-wie to zawsze jakieś głupie pomysły samorządowców są wdrażane :polew: widziałem tą sztuczną palmę nie raz i zawsze boki zrywam nad głupotą ludzką, pasuje tam jak pięść do oka :gwizdanie:

Ale chociaż z humorem :polew:

Szkoda tylko, że odśnieżać nie ma komu... nawet głównych ulic...