Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze na szybko 2 słowa o wczorajszym postoju wozidełka u klubowego kolegi wojtekce:

-są nowe hebelki z przodu 312 ATE,

-klocki ceramiczne ATE ,

-przewody hamulcowe ATE,

-płyn hamulcowy ATE blue,

-nowe (prawie :gwizdanie:)jarzma i zaciski .

Na razie(po przejechaniu prawie 200 km mogę powiedzieć ,że reakcja przy delikatnym hamowaniu jest ciekawa :kox: ,czekam jeszcze parę dni jak jeszcze troszkę pojeżdżę i wtedy pozwolę sobie na ostrzejszą zabawę.

Napiszę na pewno :decayed:.[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:39_________________________________________________

artur...mowisz, ze bedzie łogiyń na dachu :naughty:

letko :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:41_________________________________________________dobra, wpadnę później :hi:

już nie trzeba mikroskopu żeby zobaczyć tarcze hamulcowe u Artura :kox: :kox: :kox:

Teraz wystarczy dobra lupa :kox: :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze na szybko 2 słowa o wczorajszym postoju wozidełka u klubowego kolegi wojtekce:

-są nowe hebelki z przodu 312 ATE,

-klocki ceramiczne ATE ,

-przewody hamulcowe ATE,

-płyn hamulcowy ATE blue,

-nowe (prawie :gwizdanie:)jarzma i zaciski .

Na razie(po przejechaniu prawie 200 km mogę powiedzieć ,że reakcja przy delikatnym hamowaniu jest ciekawa :kox: ,czekam jeszcze parę dni jak jeszcze troszkę pojeżdżę i wtedy pozwolę sobie na ostrzejszą zabawę.

Napiszę na pewno :decayed:.[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:39_________________________________________________

artur...mowisz, ze bedzie łogiyń na dachu :naughty:

letko :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 07:41_________________________________________________dobra, wpadnę później :hi:

już nie trzeba mikroskopu żeby zobaczyć tarcze hamulcowe u Artura :kox: :kox: :kox:

Teraz wystarczy dobra lupa :kox: :kox: :kox: :kox:

hehe dobrze, ze go nie ma :decayed:

Opublikowano

:gwizdanie: :rolleyes:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 09:38_________________________________________________Siemian :laghing2:, a tak wogóle dzięki raz jeszcze za wczoraj :friends::decayed:

Opublikowano

spoko spoko. Laurke mi dasz na spocie :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj nie jade ,nie dam rady :tongue4:

Opublikowano

nie zdąrzysz zrobić?? Nie przejmuj się. Na następnym spocie mi wręczysz :kox::naughty:

Opublikowano

:hi: Panowie

nowa twarz?:)[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 08:51_________________________________________________czy natalka od danielka ? :kox:

niestety musze Cie zmartwic ale nie nowa :P masz racje od Daniela.

Opublikowano

nowa twarz?:)[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 08:51_________________________________________________czy natalka od danielka ? :kox:

Historia lubi się powtarzać :gwizdanie: :wink4:

W końcu się pokazałaś na forum :wink4: ,a nie w nocy o 2 nadrabiać spam musiałaś :decayed: .

Opublikowano

kto ma dostep do tokarki??

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

kalniam sie nisko Pani, klaniam :hi:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 13:37_________________________________________________

:hi:

Opublikowano

Młodzieży

Wieczorem poczytam co Robert zrobi ze złym chłopcem :evil: :evil: :evil: :gwizdanie:

Opublikowano

Młodzieży

Wieczorem poczytam co Robert zrobi ze złym chłopcem :evil: :evil: :evil: :gwizdanie:

:evil: :evil: hasasasss...ojj...w tym miesiacu kuwewnie boli :baseball:

:decayed:

Opublikowano

kalniam sie nisko Pani, klaniam :hi:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 13:37_________________________________________________

Grzesiu logi wrzucone na forum, obserwuj :)

Opublikowano

i jak z miejscówką na 2 lipca jeżeli bedzie padać a ma padać to jaki jest plan awaryjny :?:

Opublikowano

Historia lubi się powtarzać :gwizdanie: :wink4:

W końcu się pokazałaś na forum :wink4: ,a nie w nocy o 2 nadrabiać spam musiałaś :decayed: .

Oj :tongue4: Mowilam Ci, ze ja nie do konca jestem przekonana czy jako, ze pojecia o motoryzacji mi brak wypada bym wtracala sie w Wasze tematy :decayed:

A tak w ogole to wydales mnie ze nadrabiam po nocach :embarrassed:

Grzegorzu byle nie za nisko :):naughty:

Opublikowano

:decayed: :decayed: - natusiek

:notworthy: :notworthy: - danielom - bede obserwowal tylko musze to znalezc :mysli:

Opublikowano

no wlasnie znalazlem :wink4: