Arturoo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Pogoda na sobotę http://www.yr.no/place/Poland/Silesia/Rybnik~3086586/ nie ma tragedii ,przynajmniej szybko się nie padnie w upale [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 00:04_________________________________________________zrobione ,zaraz spadam w ciepłe nóżki Żonki do sjz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 :hi: spam nadrobiony za***iste :polew: http://dziecko.onet.pl/65092,6,41,woda_z_octem_zabija_plemniki__czyli_co_nastolatki_wiedza_o_seksie,1,artykul.html musialem to wkleic z tego ^^ artykulu Mój chłopak wlał sobie ludwik do penisa, żeby był większy. Czy to zagraża mojemu zdrowiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 :hi: spam nadrobiony za***iste :polew: http://dziecko.onet.pl/65092,6,41,woda_z_octem_zabija_plemniki__czyli_co_nastolatki_wiedza_o_seksie,1,artykul.html musialem to wkleic z tego ^^ artykulu Mój chłopak wlał sobie ludwik do penisa, żeby był większy. Czy to zagraża mojemu zdrowiu? Odpowiedź na to pytanie powinna być taka: nic się mu nie stanie tylko bańki z chu*a pójdą, tak długo do puki pytającej mózg z macicy nie przeleje się do głowy jak również gościowi od ludwika nie przejdzie z małej główki do dużej, z resztą nie liczył bym na to.. :polew: Znam najskuteczniejszy sposób na powiększenie, wsadzić go na 1 min do ula, ja nie stosuję bo mam alergię na jad, 100 % skuteczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 :bry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natusiek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Dzien doberek w pochmurny dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 no to pogode mamy zajebist# [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 13:34_________________________________________________Ale panowie i panie jest nadzieja na sobote moze nie bedzie padac http://pogoda.onet.pl/1,3685,38,,,rybnik,miasto.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ta pogoda na onecie ch*** warta jest dzis tez mialo lac w nocy i caly dzien a jest spokój.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ta pogoda na onecie ch*** warta jest dzis tez mialo lac w nocy i caly dzien a jest spokój.. chyba u ciebie bo u mnie leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ta pogoda na onecie ch*** warta jest dzis tez mialo lac w nocy i caly dzien a jest spokój.. chyba u ciebie bo u mnie leje u mnie też leje cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 :kox: ja tooo .... szkoda ze lotu nie pokazali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 tu mosz lot orła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 UWAGA !!!!! Mam miłą wiadomość dla tych co w latach 2003-2006 sporowadzili pojazd zza granicy i zapłacili haracz w wydziale komunikacji w Rybniku, za kartę pojazdu w wysokości 500pln, zostanie wam oddane 425pln, wystarczy stawić się w w.w. wydziale i złożyć wniosek o zwrot urząd w Rybniku oddaje haracz obligatoryjnie, niestety w np.Wodzisławiu trza się sądzić ja już złożyłem czekam na kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 tu mosz lot orła :laghing2: :laghing2: no co...poprostu... ''...lece bo chce, lece bo zycie jest zle...'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 tu mosz lot orła złoty medal z miejsca jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 tu mosz lot orła złoty medal z miejsca jak nic i w nagrodę wczasy w egipsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ta pogoda na onecie ch*** warta jest dzis tez mialo lac w nocy i caly dzien a jest spokój.. chyba u ciebie bo u mnie leje no leje co jakis czas ale w nocy bylo ok w żorach i do 12 w Strumieniu tez, teraz na zmiane w Pawlowicach deszcz ze sloncem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 danielom...aktualnie w Roju... ...leje jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi