Opublikowano 1 Lipca 201115 l Pomyśl :gwizdanie: :gwizdanie:myslicie nad czyms w oistateczności w Zabełkowie jest zlot starych aut a ztamtad do tomka nima daleko :tongue4:
Opublikowano 1 Lipca 201115 l wreszcie mam neta po wczorajszej burzy piorun w blok jebnął i główną skrzynie z netu spaliło tutaj też jest zemsta górnika : :>A jutro ze spotem bedzie jedna wielka kapa....
Opublikowano 1 Lipca 201115 l wreszcie mam neta po wczorajszej burzy piorun w blok jebnął i główną skrzynie z netu spaliło tutaj też jest zemsta górnika : :>A jutro ze spotem bedzie jedna wielka kapa.... ciekawe kiery pukoł czyjos żona
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Krzysiek weź zmień ten avatar z Hammerem :gwizdanie: :polew: taki fajny je nieprawdaż :>[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 19:58_________________________________________________pany zno sie kiery / zajmuje grafiką i VT ?
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Krzysiek weź zmień ten avatar z Hammerem :gwizdanie: :polew: taki fajny je nieprawdaż :>[br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 19:58_________________________________________________pany zno sie kiery / zajmuje grafiką i VT ? daj na forum to ci zrobią koledzy
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Koledzy, Bedzie spot w niedziele? bo bym sie podlaczyl - mam problemik: kolo 2masowe... i chcialem zeby ktos madry sie przejechal
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Krzysiek weź zmień ten avatar z Hammerem :gwizdanie: Wiesiek nieźle żeś wymiatoł ostatnio na kawalerskim :gwizdanie: :polew: :polew:
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Koledzy, Bedzie spot w niedziele? bo bym sie podlaczyl - mam problemik: kolo 2masowe... i chcialem zeby ktos madry sie przejechal jutro ma być spotkanko "urodzinowe" ale nie wiadomo jak będzie z pogodą ... spot następny jest 9 lipca w sobotę - Zapraszamy [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:15_________________________________________________ Krzysiek weź zmień ten avatar z Hammerem :gwizdanie: Wiesiek nieźle żeś wymiatoł ostatnio na kawalerskim :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: Wiesiek to chyba ten z podbitym łokiem
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Robert prosza Cie, nie dzwoń już nigdy do mnie przez kamerka, bo prawie się posrałem w gacie.... :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Krzysiek weź zmień ten avatar z Hammerem :gwizdanie: Wiesiek nieźle żeś wymiatoł ostatnio na kawalerskim :gwizdanie: :polew: :polew: Jak się bawić to na MAXA Robert prosza Cie, nie dzwoń już nigdy do mnie przez kamerka, bo prawie się posrałem w gacie.... :polew: :polew: :polew: O kurw* to Robert mo video rozmowy, musza wyłaczyć u siebie bo Fiona mi padnie :gwizdanie: A tak nawiasem to od dzisio sie goni może ktoś chętny [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 22:37_________________________________________________A gdzie j**ana Polska której nawet przy Tusku nie dosięgnął globalny kryzys http://moto.onet.pl/277560,9852553,1,zdjecie.html?node=27
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Koledzy, Bedzie spot w niedziele? bo bym sie podlaczyl - mam problemik: kolo 2masowe... i chcialem zeby ktos madry sie przejechal tak jak Robert właśnie ci powiedział możesz nawet i jutro przyjechac ale to jest spotkanie urodzinowe i wjazd to 0.7 żart :> Zapraszamy !