Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do katow to sie waham jeszcze ,......czekasz na .........rns'a :gwizdanie: :przebiegly:

na rns'a tez czekalem :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:

Tak jak ja z alumami 17 do ac. :wink4:

Opublikowano

Masz AC ? :cool1:

Stanley raczej mo :gwizdanie:

To na odszkodowanie nie licz :gwizdanie:

Siemanko seves :hi:

Arturo jak tam Twoja?

wycinasz katy?

powiedzcie mi bo ja oczywiscie sie nie znam :gwizdanie: wywalac kata u mnie? bo jestem umowiony z gosciem ma mi koncowki zakladac i jak go o kata zapytalem to ja pierd :rolleyes: ale wywod strzelil ze jak wywale kata to mi turbina raz dwa padnie :gwizdanie: ze to mi badania nie przejdzie bo nowe przepisy wchodza :rolleyes: ze to i ze tamto ze ile mam koni.. ze jak 190 to co ja chce fruwac :rolleyes: no normlanie ... tylko mi do głowy cha ikonka przychodzi -> :rolleyes:

:tongue4:

W benzin lepiej zostaw kata :cool1:

Opublikowano

Uzasadnij swoją wypowiedź :mysli:

Opublikowano

nie nie to nie zaden przekret ;)

ja nie chce odszkodowania... musza te bojle jakos som naprawic/zaplacic :confused4:

chyba ze ktos mo jakis pomysl :naughty:

Stanley ze swojego ac swoja fure robi :wink4:

a ja se za_place :confused4:

Opublikowano

Tak na marginesie ,H4mm3R wczoraj zrobiłem te 2 łuki pod Skoczowem na 1,80km/h ,testój dzisiaj tam swoje stabilizatory jak pokecisz na Nałęże :naughty::rolleyes:

Opublikowano

Tak na marginesie ,H4mm3R wczoraj zrobiłem te 2 łuki pod Skoczowem na 1,80km/h ,testój dzisiaj tam swoje stabilizatory jak pokecisz na Nałęże :naughty::rolleyes:

Tys je kurde waryjot :decayed:

PS ja tam pamietam podobnie na mopliku lecialem :kox:

:tongue4:

Opublikowano

Cholera jasna, bezpośrednio po gradzie patrzyłem tylko na blacharkę auta i było w miarę OK a dziś wsiadam pierwszy raz od tego czasu i chcę jechać a szyba przednia czołowa przed pasażerem popękana jak diabli i zaś nieprzewidziany wydatek a już kasa była odłożona na program :wallbash:

Opublikowano

Cholera jasna, bezpośrednio po gradzie patrzyłem tylko na blacharkę auta i było w miarę OK a dziś wsiadam pierwszy raz od tego czasu i chcę jechać a szyba przednia czołowa przed pasażerem popękana jak diabli i zaś nieprzewidziany wydatek a już kasa była odłożona na program :wallbash:

no kur serio ja zawsze myslalem ze Rybnik to jest wolny od takich zalaman pogody :gwizdanie:

Opublikowano

Że Ty potomka po sobie zostawisz, to nie znaczy że jo nie chca :gwizdanie: poza tym ja Nałęże dziś odpuszczam.[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:42_________________________________________________

chodziło mi o sevesa, Ty masz AC to masz i kasę :wink4:

Opublikowano

Że Ty potomka po sobie zostawisz, to nie znaczy że jo nie chca :gwizdanie: poza tym ja Nałęże dziś odpuszczam.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

No to się szkód narobiło :kwasny:

Opublikowano

Że Ty potomka po sobie zostawisz, to nie znaczy że jo nie chca :gwizdanie: poza tym ja Nałęże dziś odpuszczam.[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:42_________________________________________________

chodziło mi o sevesa, Ty masz AC to masz i kasę :wink4:

no domyslilem sie, bo troche to zagadkowo ze Stanleyem napisalem i moznabylo to tak zrozumiec :wink4:

nie nie planujemy takiego przekretu :wink4:

Opublikowano

500zł nie Twoje :gwizdanie: wykup sobie ubezpieczenie na szyby w PZU za 50zł na rok :wink4: chyba że gdzieś indziej auto ubezpieczasz.

Opublikowano

Lecialem przed motorkiem bo kolo :> wymiekl przed lukiem .[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:50_________________________________________________

Że Ty potomka po sobie zostawisz, to nie znaczy że jo nie chca :gwizdanie: poza tym ja Nałęże dziś odpuszczam.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

No potomka zostawię i nauczę jeździć osobiście ,na egzaminie będzie na rękawie zawracał na raz ,a nie na trzy :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:

artruro sry zech społ i mi se tel rozładował :cool1: [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:56_________________________________________________kto bydzie miec 1600 stron i flacha :naughty:

Opublikowano

Tych poprzednich flach jakoś nie widziałem :cool1:

Opublikowano

Tych poprzednich flach jakoś nie widziałem :cool1:

nie no z jedna byla :decayed:

Lecialem przed motorkiem bo kolo :> wymiekl przed lukiem .[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 12:50[hr

Artur wiesz ze tak jest latwo raz dwa sie zapomniec :tongue4:

Opublikowano

nie no z jedna byla :decayed:

No była może i nie jedna ale nie 15. :naughty:

Artur jak chcesz oglądać potomka, a ja swoje wnuki to zwolnij bo nas zabijesz :gwizdanie:

Opublikowano

Jechalem przed ,a nie za nim :wink4: