Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja uwazam ze w warce bo da grasso sie zeszmacilo..

mnie w warce dali nie dopieczona wodnista pizze :blink: i podziekowalem, bo raz moze sie zdarzyc, ale dwa pod rzad :wallbash:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak sie komus bedzie nudzic maly filmik jak sie tworzy takie skocznie i zeskoki :decayed:

Opublikowano

dobranoc wszystkim :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

helo Synki :hi:

Opublikowano

jak sie Wam podobalo u nas :)? moze warto przeniesc sie ze spotami?

Fajnie było u was, bo was nie było :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

bo nas nie zaproszą więcej :gwizdanie:

Opublikowano

Co do spotów zimą, to nie koniecznie musi być zadaszenie, wystarczy parking który jest odśnieżany a obok tego jakieś lokum gdzie można się ciepłej herbatki napić i wrzucić coś na ząb.

Opublikowano

ile na śniegu wytrzymasz ?

myślę ,że lepiej znależć miejscówkę od razu z herbatką i papu niż szukać parkingu ,po co ? jakiś tam parking na pewno będzie koło knajpki ,nie ma co być wymyślatym :tongue4::wink4:

Opublikowano

myślę ,że lepiej znależć miejscówkę od razu z herbatką i papu niż szukać parkingu ,po co ? jakiś tam parking na pewno będzie koło knajpki ,nie ma co być wymyślatym :tongue4::wink4:

Kaufland w SJZ :polew:

Opublikowano

:polew:

a herbatka gdzie ?

a no chyba ,że u góry się zaopatrzymy w automacie nescafe :gwizdanie: :decayed::naughty:

Opublikowano

mi sie tez tak wydaje :wink4:

poki co mozna postac na parkingu ktory Arek zaproponowal

ale na czysto zimowa pore (wiadomo jak pada deszcz czy snieg czy piz*zi) to jak dla mnie lepsza knajpka zeby usiasc.. i najpiej nie w centrum a lekko na uboczu.. takie moje zdanie bo tam powinno byc miejsce tylko z drugiej str jak w weekend bedzie miejsce to moze znaczyc ze knajpa marna :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

:hi: :hi:

by kiery chcioł kochance kupić :naughty:

http://allegro.pl/nowa-obudowa-nokia-6300-special-silver-i1842914516.html 220zł oddam :wink4:

kochance to bielizne albo kosmetyk ,a nie k...a nokie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

http://allegro.pl/nowa-obudowa-nokia-6300-special-silver-i1842914516.html 220zł oddam :wink4:

kochance to bielizne albo kosmetyk ,a nie k...a nokie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wibracje sa to jak bydzesz zajety żoną to Ci kochanka w tango niepojdzie :decayed: :decayed: :decayed: se Nokia włączy

a wogóle skąd taki rzeczy wiesz o tej bieliźnie :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ten zaś nie rozumie... nokia = wibrator Twoja Kasia ma już trzy "nokie", bo Ty noce jak nie w robocie to w BB u KFX spędzasz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Po dłuższej nieobecności.

Seves :notworthy:

Czy Wy na spotach musicie zawsze jeść :gwizdanie:

Opublikowano

Czy Wy na spotach musicie zawsze jeść :gwizdanie:

Nie po to jada 30km żeby na Twoja audika popatrzeć. Poza tym jak jest żarcie to więcej osób sie zjawia, tak jest w Bielsku, Gliwicach, Katowicach a w Rybniku nic...