Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz bedzie caly motor nowy..

Jeszcze troche i moze tak byc :wink4:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 16:06_________________________________________________

Artur ciekawi mnie ile jeszcze wytrzymasz z tym Twoim klekotem :mysli::rolleyes:

Jeszcze troche cierpliwosci mi zostalo :wink4: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaraz bedzie caly motor nowy..

Jeszcze troche i moze tak byc :wink4:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 16:06_________________________________________________

Artur ciekawi mnie ile jeszcze wytrzymasz z tym Twoim klekotem :mysli::rolleyes:

Jeszcze troche cierpliwosci mi zostalo :wink4: :gwizdanie:

2,5 TDI z grupy VAG w przyszłości chyba będziesz już omijał z daleka...[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 16:21_________________________________________________ :hi:

Opublikowano

Czekaj aż razem z Tomkiem napiszą , że to najlepsze silniki ( razem z 2.0 TDI ) :cool1:

:decayed:

Opublikowano

No :decayed: [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 16:53_________________________________________________Masz kogoś kto sie zna na tym silniku ?

Opublikowano

No :decayed: [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 16:53_________________________________________________Masz kogoś kto sie zna na tym silniku ?

jest taki koleś Piotruś na a6klub, i AKP siedzi, ale cieżko z nim się skontaktować ceni prywatność i się tylko na forum wypowiada, z tego co wiem jest z miejscowości Beskid Śląski ..

ja próbowałem zagadać do niego przez PW nie odpisał, ale na temat na forum mi odp

Opublikowano

Stary konkrety :cool1: potrzebuje ,mail ,tel.

Opublikowano

Niezły interes jedni biją na tych 2.5 tedei :naughty:

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 18:17_________________________________________________

Robercie... :notworthy: zalatwione i wciagu...niby 30 dni sie czegos spodziewaj :gwizdanie: :decayed:

Ja też :notworthy: " ... i wilk syty i owca cała ... " :naughty::good:

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 20:07_________________________________________________I paluch w szynie :kwasny::wallbash: w poniedziałek na wizytę do ortopedy i po L4 , dziś już nie mogli mi wypisać :kwasny:

Opublikowano
:hi: witajcie
Opublikowano

:hi: witajcie

:bry:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Robert kiedy bieresz moje heble 312mm ?[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 20:55_________________________________________________

A może by tak założyć temat, opinie na temat tej akcji, ciekawe czy kropka lub bana bym dostał :?:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227392.msg2706495#msg2706495

poczytaj EDIT 2 :cool1:

Opublikowano

Robert kiedy bieresz moje heble 312mm ?[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 20:55_________________________________________________

A może by tak założyć temat, opinie na temat tej akcji, ciekawe czy kropka lub bana bym dostał :?:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227392.msg2706495#msg2706495

poczytaj EDIT 2 :cool1:

Czytałem ale chciałem się wypowiedzieć w sprawie kumoterstwa :sick3:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 21:04_________________________________________________

Mój następny sprzęcior :gwizdanie:

Opublikowano

oooo...tak taka se kupie :slina:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 21:08_________________________________________________po robocie...

robert. mnie to wyjdzie 445zl na rok :decayed:

Opublikowano

robert. mnie to wyjdzie 445zl na rok :decayed:

Ja płacę dwie raty po 280 zł ale mam OC + takie mini AC ( od pożaru , kradzieży i całkowitego zniszczenia ) :wink4: ... za samo OC płaciłbym 2 x 180 zł :wink4:

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 21:25_________________________________________________

Ale się koza świeci :slina: chyba po polerce jest :mysli:

:kox:

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 21:27_________________________________________________

cyt.

"Ty śmieszny c**ju. Jedyne czym powinieneś zarządzać i administrować to swoimi niedorozwiniętymi półkulami mózgowymi pajacu.

Popień się do swojej starej niedojebie. Prawda cie w oczy kole, że przez swojego c**jkowatego kumpla wyszedłeś na debila.

A tą karę wsadź sobie w piz*e.

Żegnam cioto."

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

cyt.

"Ty śmieszny c**ju. Jedyne czym powinieneś zarządzać i administrować to swoimi niedorozwiniętymi półkulami mózgowymi pajacu.

Popień się do swojej starej niedojebie. Prawda cie w oczy kole, że przez swojego c**jkowatego kumpla wyszedłeś na debila.

Żegnam cioto."

Kurde nie doczytałem , ale gościu ma racje :thumbdown:

c*paa i tyle ,kumoterstwo, smród i gnój.

Myślałem że może do BT się zapiszę ale jak bym się napił to mógł bym nabroić :evil:

Opublikowano

nom rozje**l mnie tez EDIT 2 :kox:

Opublikowano

cyt.

Żegnam cioto."

Kurde nie doczytałem , ale gościu ma racje :thumbdown:

pipka i tyle ,kumoterstwo, smród i gnój.

Myślałem że może do BT się zapiszę ale jak bym się napił to mógł bym nabroić :evil:

Oj Wiesiu, Ty znasz tylko wypowiedzi tego trola. Natomiast co malik ma do powiedzenia to nie...

Opublikowano

No nie gadaj , że znów nie pojedziesz/pojedziecie :baseball:

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 21:38_________________________________________________

Robert kiedy bieresz moje heble 312mm ?

Masz to już rozebrane ?