Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie obraża się, :cool1: ale się kończy i zaraz padnie :naughty:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o co chodzi robecie :mysli: to Twoje :?:

Nie moje :no:

Chętnie przejechałbym się kiedy na jakieś grupowe hamowanko sprawdzić ile koniuf drzemie pod maską :naughty:

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 22:16_________________________________________________

Nie obraża się, :cool1: ale się kończy i zaraz padnie :naughty:

To podładuj :gwizdanie:

:tongue4:

Opublikowano

Eeee szkoda prądu, kasy brak ;(

Opublikowano

ojj...ja tez ciekawe ile u mnie kucy drzemie, bo np od 0-100 jak mierzylem z bratem to mialem 9.4 :gwizdanie: i kilkakrotnie bylo mierzone i podobne wyniki :mysli:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 22:17_________________________________________________

kaj tam 10-ty :tongue4:

Opublikowano

No kurcze Basia światło gasi trza spadać, ogień w co też zalała ;(

Opublikowano

tzn ze chce abys ja ogrzal :evil:
Opublikowano

Głupi, głowa mnie boli :cool1:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 22:21_________________________________________________

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 22:21_________________________________________________

ojj...ja tez ciekawe ile u mnie kucy drzemie, bo np od 0-100 jak mierzylem z bratem to mialem 9.4 :gwizdanie: i kilkakrotnie bylo mierzone i podobne wyniki :mysli:

Trzeba było by kaj poszperać , poszukać czy nie ma gdzieś jakiegoś grupowego na Śląsku

Opublikowano

:polew:

dobranoc wszystkim :hi:

Opublikowano

:polew:

dobranoc wszystkim :hi:

Nara :hi:

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 22:23_________________________________________________

kaj tam 10-ty :tongue4:

Nooo :kwasny:

Opublikowano

Koniec spadam zdmuchła mi świeczka ;( :hi:

Opublikowano

Koniec spadam zdmuchła mi świeczka ;( :hi:

Nara :hi:

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 22:26_________________________________________________To ja też spadam

Narka :hi:

Opublikowano

I jak tam panowie przed weekendem :?: :)[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 22:36_________________________________________________ten spot będzie jutro :?: bardzo postaram się być , kto jeszcze będzie :?: i gdzie oczywiście go robimy :?:

Opublikowano

cyt.

"Ty śmieszny c**ju. Jedyne czym powinieneś zarządzać i administrować to swoimi niedorozwiniętymi półkulami mózgowymi pajacu.

Popień się do swojej starej niedojebie. Prawda cie w oczy kole, że przez swojego c**jkowatego kumpla wyszedłeś na debila.

A tą karę wsadź sobie w piz*e.

Żegnam cioto."

:kox: :kox: :kox:

Kurde nie doczytałem , ale gościu ma racje :thumbdown:

pipka i tyle ,kumoterstwo, smród i gnój.

Myślałem że może do BT się zapiszę ale jak bym się napił to mógł bym nabroić :evil:

Oj Wiesiu, Ty znasz tylko wypowiedzi tego trola. Natomiast co malik ma do powiedzenia to nie...

chętnie bym poznał wersję malika :gwizdanie:

Obaj są siebie warci, tylko że malik coś pokazał na forum, a tamten trolował.

Odemnie to już wszystko :gwizdanie:

żaden argument :!:

Opublikowano

pokazał ze cienki bolek jest, pozatym nie wiadomo czy ta wiadomość co tu wyzej jest cytowana nie jest spreparowana bo obaj siebie warci, k**wa koledzy glowy by se dali uciac ze malik nie poleci w kulki a tu ciul no i co? i byliby k**wa bez łba :D

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
:hi: :hi: Ps. Tomek zymby już wysute przy nowych heblach :naughty:
Opublikowano
  • Autor

:hi:

no ten cały Malik pokazał klase ..... :thumbdown: i to VIP jest, poleciał konkretnie po bandzie i go ratuje tylko VIP bo zwykły by zapewne dostał Bana na zawsze

co do Prometeo, gdyby nie założył 2 konta to by miał chyba Bana na zawsze bo Zarząd,VIp'y jak się wypowiadali "że Malik" by tego nigdy nie zrobił, bo go znają itp i by to tak zostawili

wiec podsumowując Malik powinien oprócz miesięcznego uciszenia dostać sroższą kare za taki wybryk/próbę oszustwa

ale to tylko moje skromne zdanie :embarrassed:

Mervin mam to samo zdanie, gdyby Promoeteo nie założył drugiego konta to nigdy sprawa by nie została wyjaśniona, a Malik dalej byłby "bez skazy"

Wiesiek również dobrze gadasz :good:[br]Dopisany: 29 Październik 2011, 07:35_________________________________________________

A tak wyglądają "Gift'y" w [AVF] :naughty:adb3331839e76d2cm.jpg

prawie tak samo jak AVG :naughty:

Robert jedź wkońcu na tą hamownie i pokaż swoje gifty :cool1:

Opublikowano

Prawda jest taka ,ze spolecznosc forum to nie zolty ,zielony ,czy fioletowy kolor tylko niebieski :evil:.

No niestety takie realia .

Banowac nikogo nie trzeba wystarczyloby jak by 2 skaczacych sobie do oczu sie przeprosilo i kazdy powiedzial sory stary ponioslo mnie ,a tak jest kwas .

A to ,ze ktos ma kolorek jakis to nie jest dla mnie wyznacznik ,ze moze w ten sposob postepowac (klamac !) .

Takze Tomku sorry ale wogole sie z Toba nie zgodze.

Uderza niektorym woda sodowa do glowy i tyle.

Nie bron malika bo sam nie zrobil nic (przynajmniej w tym ostatnio slynnym watku) co mogloby swadczyc o tym ,ze ma jaja by sie uderzyc w piers.

To co napisal na pozegnanie ten caly prometeo to tylko swiadczy o poziomie i tym ,ze byl poirytowany.

Jak Ty bys postapil??

Latwo wstawic sie za duzym i silnym ale za malym to nie kazdy potrafi.

Tyle ode mnie.