Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry :hi:

To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna :wink:

---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam coś takiego na ścianie w mieszkaniu :P nazywa się to farba lateksowa :decayed:

można myć ale ujowo się gipsuje dziury jak jest tym pomalowane bo potem jak szczoteczką równałem to mi ta guma na krawędziach coraz bardziej odchodziła :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna :wink:

---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam coś takiego na ścianie w mieszkaniu :P nazywa się to farba lateksowa :decayed:

można myć ale ujowo się gipsuje dziury jak jest tym pomalowane bo potem jak szczoteczką równałem to mi ta guma na krawędziach coraz bardziej odchodziła :decayed:

Seves z lateksu to są inne gumy i nie nakłada się tego na ściany :wink:

Opublikowano

Seves z lateksu to są inne gumy i nie nakłada się tego na ściany :wink:

jaja te klimaty mo Wiesiek opanowane :decayed:

Opublikowano

bedzie ktoś jutro na spocie ?

Opublikowano

mnie jutro chyba nie bedzie bo landrynka mi padła chyba ze zdarzę turbo wymienić ale nie obiecuje

---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

ciekawe kto jutro będzie bo mi landrynka sie jebie i nie wiem czy dojadę hehe ale rano bede turbo wymieniał

Opublikowano

no ja podjade zobaczyć ale znając życie to tylko objade kółeczko i wróce :)

choć może bede zaskoczony :)

Opublikowano

ja miałem ale gdzies przejebałem heh:a4fan::a4fan::a4fan:

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ----------

no ja bym sie przejechal jak bedzie fajna pogoda ale ja ten parking zakopce cały tak mi dymi heheheh

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

no ja bym sie przejechal jak bedzie fajna pogoda ale ja ten parking zakopce cały tak mi dymi heheheh

Opublikowano

Sie obejrzy :decayed:

Opublikowano

jo mono byda

grześko bydziesz? robert? bo bych z grubiorzami z chwałowic podżistał

a teraz w kime byle wytrzezwiec :naughty:

Opublikowano
jo mono byda

grześko bydziesz? robert? bo bych z grubiorzami z chwałowic podżistał

a teraz w kime byle wytrzezwiec :naughty:

to ja nie przyjeżdżam bo gada tylko z Chwałowicami, Wiesiek ty też się zastanów ;)

Opublikowano

hahahah, a co Ty :naughty: gadać kto bedzie :)

Opublikowano

Jeszcze nie wiem ,może wpadnę na chwilkę :wink:

Opublikowano

chvjnia, ja jednak odpadam.

Opublikowano

elo ja wpadnę zobaczyć co sie dzieje :a4fan::a4fan:

Opublikowano

ale ujnia pogoda sie robi :/

Opublikowano

dzieki za spota dla wytrwałych ,a stare grziby niech dalej w doma d*py grzeją :)