H4mm3R Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 dobry To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja mam coś takiego na ścianie w mieszkaniu nazywa się to farba lateksowa można myć ale ujowo się gipsuje dziury jak jest tym pomalowane bo potem jak szczoteczką równałem to mi ta guma na krawędziach coraz bardziej odchodziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 dobry To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja mam coś takiego na ścianie w mieszkaniu nazywa się to farba lateksowa można myć ale ujowo się gipsuje dziury jak jest tym pomalowane bo potem jak szczoteczką równałem to mi ta guma na krawędziach coraz bardziej odchodziła Seves z lateksu to są inne gumy i nie nakłada się tego na ściany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 dobry To jest specjalna farba którą później można ściągnąć - jest jak "folia w spreju" Na allegro nawet jest dostępna ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- FoliaTec lakier farba do zacisków hamulcowych HIT! (2471275362) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja mam coś takiego na ścianie w mieszkaniu nazywa się to farba lateksowa można myć ale ujowo się gipsuje dziury jak jest tym pomalowane bo potem jak szczoteczką równałem to mi ta guma na krawędziach coraz bardziej odchodziła Seves z lateksu to są inne gumy i nie nakłada się tego na ściany jaja te klimaty mo Wiesiek opanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 bedzie ktoś jutro na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik_audi Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 mnie jutro chyba nie bedzie bo landrynka mi padła chyba ze zdarzę turbo wymienić ale nie obiecuje ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- ciekawe kto jutro będzie bo mi landrynka sie jebie i nie wiem czy dojadę hehe ale rano bede turbo wymieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 no ja podjade zobaczyć ale znając życie to tylko objade kółeczko i wróce choć może bede zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik_audi Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 ja miałem ale gdzies przejebałem heh:a4fan::a4fan: ---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- no ja bym sie przejechal jak bedzie fajna pogoda ale ja ten parking zakopce cały tak mi dymi heheheh ---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- no ja bym sie przejechal jak bedzie fajna pogoda ale ja ten parking zakopce cały tak mi dymi heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Sie obejrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 jo mono byda grześko bydziesz? robert? bo bych z grubiorzami z chwałowic podżistał a teraz w kime byle wytrzezwiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 jo mono bydagrześko bydziesz? robert? bo bych z grubiorzami z chwałowic podżistał a teraz w kime byle wytrzezwiec to ja nie przyjeżdżam bo gada tylko z Chwałowicami, Wiesiek ty też się zastanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 hahahah, a co Ty gadać kto bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Jeszcze nie wiem ,może wpadnę na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 chvjnia, ja jednak odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik_audi Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 elo ja wpadnę zobaczyć co sie dzieje :a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 dzien doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 ale ujnia pogoda sie robi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 dzieki za spota dla wytrwałych ,a stare grziby niech dalej w doma d*py grzeją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi