blant88 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja za niedługo zdjęcia dodam na http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=141377.0
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja juz w domu dziekuje wszystkim przybylym za towarzystwo, tym z bliska i tym z daleka ja tez dziękuje
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo byś się zachowywał w towarzystwie a nie teraz przepraszasz- co im po tym
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo byś się zachowywał w towarzystwie a nie teraz przepraszasz- co im po tym :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo byś się zachowywał w towarzystwie a nie teraz przepraszasz- co im po tym eee.. tam przynajmniej szło się pośmiać z niego hyhy.. sory z was :>
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo byś się zachowywał w towarzystwie a nie teraz przepraszasz- co im po tym eee.. tam przynajmniej szło się pośmiać z niego hyhy.. sory z was :> :gwizdanie: :kox:
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo byś się zachowywał w towarzystwie a nie teraz przepraszasz- co im po tym eee.. tam przynajmniej szło się pośmiać z niego hyhy.. sory z was :> czyli, że co ? chyba nie chcecie, żebyśmy znów wpadli :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo byś się zachowywał w towarzystwie a nie teraz przepraszasz- co im po tym co zaś był najgłośniejszy w towarzystwie?? :polew: ahh nie wychowaniec :polew:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo byś się zachowywał w towarzystwie a nie teraz przepraszasz- co im po tym co zaś był najgłośniejszy w towarzystwie?? :polew: ahh nie wychowaniec :polew: i lustereczko :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 podziekiowania za spota i sorry za larmo byś się zachowywał w towarzystwie a nie teraz przepraszasz- co im po tym co zaś był najgłośniejszy w towarzystwie?? :polew: ahh nie wychowaniec :polew: i lustereczko :polew: :polew: hahahahahaha
blant88 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 czyli, że co ? chyba nie chcecie, żebyśmy znów wpadli :gwizdanie: :gwizdanie: :> A tego to nie powiedziałem było wesoło przynajmniej z wami więc zapraszamy znów 28.sierpnia
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 czyli, że co ? chyba nie chcecie, żebyśmy znów wpadli :gwizdanie: :gwizdanie: :> A tego to nie powiedziałem było wesoło przynajmniej z wami więc zapraszamy znów 28.sierpnia
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 czyli, że co ? chyba nie chcecie, żebyśmy znów wpadli :gwizdanie: :gwizdanie: :> A tego to nie powiedziałem było wesoło przynajmniej z wami więc zapraszamy znów 28.sierpnia do tego czau na pewno mnie "zaszyją"
blant88 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 do tego czau na pewno mnie "zaszyją" Ale prędzej my odwiedzimy was tak przynajmniej umawialiśmy się z Arkiem :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 do tego czau na pewno mnie "zaszyją" Ale prędzej my odwiedzimy was tak przynajmniej umawialiśmy się z Arkiem :gwizdanie: no to narazie mozecie wpasc na katowice we wtorek potem do gliwic w piatek
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 do tego czau na pewno mnie "zaszyją" Ale prędzej my odwiedzimy was tak przynajmniej umawialiśmy się z Arkiem :gwizdanie: no to narazie mozecie wpasc na katowice we wtorek potem do gliwic w piatek no i w sobotę na pogorię
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 do tego czau na pewno mnie "zaszyją" Ale prędzej my odwiedzimy was tak przynajmniej umawialiśmy się z Arkiem :gwizdanie: no to narazie mozecie wpasc na katowice we wtorek potem do gliwic w piatek no i w sobotę na pogorię a no tak bylbym zapomnial
blant88 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to narazie mozecie wpasc na katowice we wtorek potem do gliwic w piatek Ja przynajmniej w Piątek będę u was na 101% ,ale nie wiem jak we wtorek
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 no to narazie mozecie wpasc na katowice we wtorek potem do gliwic w piatek Ja przynajmniej w Piątek będę u was na 101% ,ale nie wiem jak we wtorek
Rekomendowane odpowiedzi