m3rvin Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Jo też nie bydz dupny jak kółko z fligra
wiesiek3d Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Jo też nie bydz dupny jak kółko z fligra Ale i tak nie wiem o co Ci chodziło
m3rvin Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Jo też nie bydz dupny jak kółko z fligra Ale i tak nie wiem o co Ci chodziło richtig to tego najstarsi górole tyż niewiedzą
Arturoo Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Nie ma sie co dziwic ,ze Wieslaw nie wie o co Ci chodzilo ,jak zes pisal po tym jak do mnie dzwoniles to co sie dziwic. Przeciez zes byl nadupany jak meserschmitt
m3rvin Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Nie ma sie co dziwic ,ze Wieslaw nie wie o co Ci chodzilo ,jak zes pisal po tym jak do mnie dzwoniles to co sie dziwic. Przeciez zes byl nadupany jak meserschmitt meserschmitt'y lotały downo downo tymu :gwizdanie: :polew: taki jedy kolega mnie trocha upił sztyjc yny loł
Arturoo Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ja uhhm jasne,w tygodniu pic ,a zaprosic z pare dni wczesniej tez nie laska
m3rvin Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ja uhhm jasne,w tygodniu pic ,a zaprosic z pare dni wczesniej tez nie laska to tak wychodzi spontanicznie wiesz najlepsze sa spontany , bys se szofera zatrudnil wszedzie autym yny bys jezdzil
wiesiek3d Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Ida co zrobić a Wy tu marnujcie czas :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 dobrze ,ze tylko my tu marnujemy :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Tomaszu a jak się nazywał ten zapach :?: to bede na niego polował
wiesiek3d Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Tomaszu a jak się nazywał ten zapach :?: to bede na niego polował Poszukaj wstecz lub zapytaj Roberta On o nim pisał. Se dzisiaj furacza pucnołem
wiesiek3d Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Mamuśka go schowała a nie chce mi się zdjęć robić. :gwizdanie: Nawet nie myśl że wygląda jak Robertowy, o tym nie ma mowy
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Tomaszu a jak się nazywał ten zapach :?: to bede na niego polował Spoko, jak tylko będzie to zamówię dla Ciebie i Roberta Właśnie wróciłem do domu, bo od 11ej polerowaliśmy mojego furaka
ROBERT Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 21:11_________________________________________________ Właśnie wróciłem do domu, bo od 11ej polerowaliśmy mojego furaka No ale wygląda teraz za***iście , wreszcie przypomina :gwizdanie: :decayed: :tongue4: Hammer dowej jaki foto [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 21:13_________________________________________________ ... a jak się nazywał ten zapach :?: CALIFORNIA SCENTS - Coronado Cherry <<< klik
Rekomendowane odpowiedzi