Polko_V Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie wiedziałem ze jesteś takim smakoszem musimy kiedyś razem podegustować + jeszcze chętni Na potrzeby naukowe również się piszę :przebiegly: [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 22:46_________________________________________________ panowie jak wy tacy smakosze to mówcie co mam na pępkowe kupić bo chyba zwykła czysta nie wystarczy :gwizdanie: Wystarczy ,grunt ,ze bedzie zmrozona Dokładnie wystarczy zimna , czysta wódka ja tam wbrew pozorom lubie alkohol a tym bardziej oszroniony [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2011, 11:05_________________________________________________a tak wogole witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Kurna ale szychta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Kurna ale szychta coś popsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 coś popsuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 siemanko Wstalem ,maraton z glowy (dzien-noc-dzien-noc). Jade do Teściowej na kawę i ciacho . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 helloł Synki wpadlem na chwile witam i sie zegnam bo za chwile wyjazd do Chorwacji 3majcie sie i do zob niebawem PS Wiesiek mijalimy sie wczoraj czy przedwczoraj na wodzisławskiej na zamysłowie ale w ost chwili sie skapłem że to Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 wpadlem na chwile witam i sie zegnam bo za chwile wyjazd do Chorwacji Udanych :good: Mi dziś oświeciła się kontrolka ESP , ABS i mrugała kontrolka świec żarowych , ale po jakimś czasie zgasło wszystko ... chyba zalałem te wtyczki pod ECU jak myłem podszybie po polerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Seves udanych wczasów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 -----------> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 :siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 daniel...i jak tam klapa...masz ja juz :?: ide na z tesciowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Nie, dzis ma wyjsc musze zalatwic tez wsad licznika bo musze tarcze przelozyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi