H4mm3R Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Dzięki Panowie za pomoc ale z Mironiem się poradzimy
Arturoo Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Klimatyzowany schowek bedzie mial po kosztach i przy okazji troche wakacje mu sie zwroca [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 14:07_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 14:11_________________________________________________nie mogłem nie wrzucić :decayed: :decayed: :decayed:
ROBERT Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 po robocie wszystkim Hammer - pisał do mnie jakiś kolo z ok. Poznania o nicku Zeppelin i pytał czy wiem gdzie mieszkasz bo mu niby zalazłeś za skórę. Wypytałem dokładnie o co chodzi, coś mi tam naopowiadał i zarzekał się że nie odpuście, znajdzie Cię i tak Ci futro przetarmosi że skończysz na wózku. Pogadałem z nim jeszcze chwilkę, przyznałem mu rację, powiedziałem że w tej sytuacji też bym nie odpuścił i po męsku doprowadził sprawę do końca.Po czym zaproponowałem mu pomoc i mówiąc, że w sumie mam do Ciebie blisko to nie musi się fatygować i jak mu tak bardzo zależy to za 10 tyś zł ja mogę go wyręczyć i nie lżej od niego Ci skopię dupsko tak że skończysz na wózku. Więc teraz słuchaj kolego Hammer..... Ja mu jutro wieczorem dzwonię i mówię, że zadanie wykonane, Ty mi w środę rano wyślij z dwa swoje zdjęcia na wózku i najpóźniej w piątek powinniśmy mieć po 5 tyś na głowę na mody :polew: Hammer do BT w 2012 jedziesz ? :gwizdanie: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 No Tomek już mosz przesrane :polew:
A-rek Opublikowano 12 Września 2011 Autor Opublikowano 12 Września 2011 dzięki za wczorajszego spota Wiesiek masz jakieś foty
ROBERT Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Wiesiek masz jakieś foty Arek są już w "galerii spotów" ale tylko dwa
wiesiek3d Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Bo więcej nie robiłem, następnym razem nawalimy więcej
H4mm3R Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Hammer do BT w 2012 jedziesz ? :gwizdanie: :polew: A co boisz się sam jechać [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 19:50_________________________________________________ Bo więcej nie robiłem, następnym razem nawalimy więcej takie bez rewelacji to i tak dobrze że tylko dwie :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 19:51_________________________________________________Robert mam te otwornice, jutro wpadnę i wyrezamy klime w schowku
Arturoo Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Hammer do BT w 2012 jedziesz ? :gwizdanie: :polew: A co boisz się sam jechać :>
ROBERT Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Robert mam te otwornice, jutro wpadnę i wyrezamy klime w schowku Spoko Idę spać , narka
Paplok Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 czesc dzieki Robert za ta pompe paliwa ja juz sobie ja wyczyscilem jak dalej bedzie szwankowac to bede musial kupic nowa.Ale juz wiem do kogo sie zglosic po nowa pompe
blant88 Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 po weselu było w sobote a wczoraj dopiero po 23 byłem w domu :> było grubo
Rekomendowane odpowiedzi