Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek z Ciebie to normalny Stachanowiec. :kox:

Tak prawdę mówiąc to kółeczka zimowe już dawno powinny być założone, średnia temp. jest poniżej 10C. :przebiegly:

Lecę marznąć przy niuni

Póki niema temp. na minusie, to ja nie zakładam zimówek :tongue4:

ja mam zimowki na kolach w piwnicy :P czekam na snieg :polew: :polew: :polew:

nie no a tak powaznie to podobaja mi sie kola letnie i zawsze jakos jesienia ta wymiane przeciagam a na wiosne zmieniam pierwszy :kox: :kox: :kox: oczywiscie jezdze w tym czasie ostrozniej :decayed: :decayed: :decayed:

PS zeby nie bylo w sluzbowych juz 3tygodnie temu wszystkie auta wymienilem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Póki niema temp. na minusie, to ja nie zakładam zimówek :tongue4:

ja mam zimowki na kolach w piwnicy :P czekam na snieg :polew: :polew: :polew:

nie no a tak powaznie to podobaja mi sie kola letnie i zawsze jakos jesienia ta wymiane przeciagam a na wiosne zmieniam pierwszy :kox: :kox: :kox: oczywiscie jezdze w tym czasie ostrozniej :decayed: :decayed: :decayed:

PS zeby nie bylo w sluzbowych juz 3tygodnie temu wszystkie auta wymienilem :gwizdanie:

Odważni :naughty:

Ale auto wygląda strasznie :kox:

[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 16:33_________________________________________________Kurna nie świeci mi kontrolka od zużycia klocków i nie wiem czy spaliła się dioda czy mam źle zakodowany licznik.

Kto wie :?:

Opublikowano

Kurna nie świeci mi kontrolka od zużycia klocków i nie wiem czy spaliła się dioda czy mam źle zakodowany licznik.

Kto wie :?:

Wiesiek ale mowa o przednich klockach? bo w tylnich z tego co wiem ja nie mam.. a probowales np przerwac kabel?

wiem ze taki Stary Wyga jak Ty pewnie ma wszystko posprawdzane ale moze jeszcze jest inna blaha przyczyna :P

Opublikowano

Tak tylko przednie klocki mają kontrolę, zwierałem we wtyczce i nic jak odpalam auto podczas kontroli kontrolek nic, na vag-u jak dam test nic i nie wiem czy led spalony czy źle zakodowany licznik jutro sprawdzę vag-iem kodowanie. :decayed:

A i świeczki też już wymienione.

Opublikowano
  • Autor

teraz w sobote spot bedzie raczej z tych krotkich bo jest Halloween i bedzie ciezko znalezc jakąś knajpke z wolnymi miejscami :confused4:

Opublikowano

teraz w sobote spot bedzie raczej z tych krotkich bo jest Halloween i bedzie ciezko znalezc jakąś knajpke z wolnymi miejscami :confused4:

no fakt :disgust:

chyba ze sie kazdy cieplo ubierze :gwizdanie:

Opublikowano

Nie ma to jak imprezka na świeżym powietrzu :kox:

Ja niestety ale będę w zamkniętym i ciepłym pomieszczeniu na imprezce rodzinnej brrrrrrrr :polew:

Opublikowano

Nie ma to jak imprezka na świeżym powietrzu :kox:

Ja niestety ale będę w zamkniętym i ciepłym pomieszczeniu na imprezce rodzinnej brrrrrrrr :polew:

widać jak Ci smutno, że na spocie nie będziesz :polew:

Opublikowano

A żebyś wiedział jak ja się cieszę kiedy te znajome gęby widzę :wink4:

Opublikowano

i musiał bym gaz założyć :sick3:

Opublikowano

Tak tylko przednie klocki mają kontrolę, zwierałem we wtyczce i nic jak odpalam auto podczas kontroli kontrolek nic, na vag-u jak dam test nic i nie wiem czy led spalony czy źle zakodowany licznik jutro sprawdzę vag-iem kodowanie. :decayed:

Ta kontrolka się oświeci (przynajmniej powinna) jak rozewrzesz (np. odłączysz wtyczkę) :wink4:

Możesz ktoś tą kontrolę "wyłączył" :naughty: - jak wspomniałeś kodowanie

A może żarówka/dioda klękła w co wątpię :gwizdanie:

A i świeczki też już wymienione

I jak poszło :?: Würth + Wiesiek + klucz dynamometryczny Arka dały radę co :kox:

Opublikowano

i musiał bym gaz założyć :sick3:

Witaj angry :hi:

:kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ta kontrolka się oświeci (przynajmniej powinna) jak rozewrzesz (np. odłączysz wtyczkę) :wink4:

Możesz ktoś tą kontrolę "wyłączył" :naughty: - jak wspomniałeś kodowanie

A może żarówka/dioda klękła w co wątpię :gwizdanie:

A i świeczki też już wymienione

I jak poszło :?: Würth + Wiesiek + klucz dynamometryczny Arka dały radę co :kox:

A jak :notworthy:

To na wtyczce ma byc przerwa czy zwarcie jak skończą się klocki :?:

Opublikowano

To na wtyczce ma byc przerwa czy zwarcie jak skończą się klocki :?:

przerwa :wink4:

Opublikowano

Kurna a ja zwierałem jutro się niuni przyjrzę :cool1:[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 20:01_________________________________________________Normalnie po tym kluczu i Wurth i nowych świeczkach to zaraz lepiej jeździ :gwizdanie:

Opublikowano

U mnie w tej chwili mam zastosowany "mostek" bo świeciła ta sucza a klocków jeszcze trochę jest :kox:

Ale teraz po wypłacie wymieniam , co ciekawe zrobiłem już tak ze 3kkm a klocków nie ubyło wcale :>

Opublikowano

A to ciekaw ,przewaga aut ma zrobione na zwarcie i to jeszcze jednym przewodem do masy :?: