Opublikowano 26 Października 201015 l po robocie Robert mnie i mojej raczej na pewno nie będzie ale co tam odbijemy następnym razem. Panowie jak ktoś potrzebuje coś z niemcowni to pisać 3 listopada brykam na Hamburg :gwizdanie:
Opublikowano 26 Października 201015 l Mi możesz jaką fajną S5 przywieźć Ok przelej kasę na moje kont a moja ją poprowadzi, a za***rdala jak wściekła [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 16:46_________________________________________________Robert a smarowałeś czymś świece jak wkręcałeś nowe :?:
Opublikowano 26 Października 201015 l Najładniejsze 17stki wyprodukowane dla Audi niby prosty wzór no i właśnie o to chodzi i przez to dają radę jako tako jak na 17stke może w końcu robert da mi spokój A-rek gdzie dorwałeś ? widzę że są całkiem w dobrym stanie
Opublikowano 26 Października 201015 l Wykręcił rakoszanowi na parkplacu. myślicie że tak naprawdę go robert wysłał do roboty do rakoszczaków dzięki robert że moje felgi żeś oszczędził
Opublikowano 26 Października 201015 l Autor A-rek gdzie dorwałeś ? widzę że są całkiem w dobrym stanie a jakos tak calkiem przypadkiem poproszono mnie o ich sprzedanie :> Wykręcił rakoszanowi na parkplacu. ciiiii :gwizdanie:
Opublikowano 26 Października 201015 l Robert zobacz co mam w garazu Arek ile ? Proszę o info na PW _________________________________________________ Teraz dopiero wróciłem i ... zobaczyłem .... :kox:
Opublikowano 26 Października 201015 l Robert zobacz co mam w garazu haha Arek no to ladnie zyczenia spelniasz , Robert takiej niespodzianki to zes sie chyba nie spodziewal wygladaja pieknie :good:
Opublikowano 26 Października 201015 l Robert takiej niespodzianki to zes sie chyba nie spodziewal wygladaja pieknie :good: Nooo ... zaskoczył mnie Arek _________________________________________________ Robert a smarowałeś czymś świece jak wkręcałeś nowe :?: Żadnego smaru nie dawałem , jedni twierdzą że stosuje się smar ( np. BERU GKF inni stosują smar miedziany co jest wielkim błędem - aluminium i miedź wchodzą w reakcję chemiczną tzw. korozję kontaktową tworząc potencjał rzędu 2.03 V , uszkodzeniu ulega warstwa gwintu w głowicy aluminiowej ) w instrukcji VW/AUDI pisze żeby nie smarować , sprawdź w ELSIE co tam piszą , przypuszczam że nie będzie wspomniane o żadnym smarze
Opublikowano 26 Października 201015 l Pierwsze słyszę żeby świece na smarze dawać lepiej na farbie żeby się nie odkręciły
Opublikowano 26 Października 201015 l Pierwsze słyszę żeby świece na smarze dawać lepiej na farbie żeby się nie odkręciły http://www.ersatzteilbox.com/product_info.php/info/p66191_Gluehkerzen-Montagefett-Beru-GKF-01.html
Opublikowano 26 Października 201015 l Pierwsze słyszę żeby świece na smarze dawać lepiej na farbie żeby się nie odkręciły http://www.ersatzteilbox.com/product_info.php/info/p66191_Gluehkerzen-Montagefett-Beru-GKF-01.html Może i jest coś takiego, ale po co to komu....
Opublikowano 26 Października 201015 l Może i jest coś takiego, ale po co to komu.... I don't know pisza ze niby do lepszego demontazu i ochrony przed korozja ale czy to czysty marketing czy dziala to kto to wie