Opublikowano 26 Października 201015 l w ten piękny jesienny poranek Tomek czy w swojej ELSIE masz schematy elektryczne i instrukcje napraw po polsku :?: Ja schematów po polsku nie mam a instrukcje napraw są szczątkowe, wszystko jest po niemiecku i angielsku
Opublikowano 26 Października 201015 l :hi:[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:26_________________________________________________ Wybacz Wiesiek ale mi dziś zeszło dobre 1,5h w ASO i nie zdążyłem podjechać ale mam Cię na uwadze jakiż to powód tej wizyty ? czyzby wycena zderzaka ? :gwizdanie: Zobaczysz w swoim czasie :gwizdanie: hmm zderzak S4, s-line ? b8 nowe z salonu ? a może gumowe wycieraczki na zima Tyś je ciekawski [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 09:27_________________________________________________ w ten piękny jesienny poranek Tomek czy w swojej ELSIE masz schematy elektryczne i instrukcje napraw po polsku :?: Ja schematów po polsku nie mam a instrukcje napraw są szczątkowe, wszystko jest po niemiecku i angielsku Już sprawdzam
Opublikowano 26 Października 201015 l Autor z rana jestem juz w domu :> Wiesiek mozesz wpadac po klucz jak ci dzisiaj pasuje Robert mam do ciebie bardzo, bardzo ale to bardzo ladna niespodzianke, wiecej wieczorem :gwizdanie: tylko pytanie czy 18 czy 17... 18 kox ale czy na nasze drogi? a ja sie zastanawiam nad 19" jakby co to moje felgi beda na sprzedaz :gwizdanie:
Opublikowano 26 Października 201015 l z rana jestem juz w domu :> Wiesiek mozesz wpadac po klucz jak ci dzisiaj pasuje Robert mam do ciebie bardzo, bardzo ale to bardzo ladna niespodzianke, wiecej wieczorem :gwizdanie: tylko pytanie czy 18 czy 17... 18 kox ale czy na nasze drogi? a ja sie zastanawiam nad 19" jakby co to moje felgi beda na sprzedaz :gwizdanie: hahaha no w koncu zes wrocil
Opublikowano 26 Października 201015 l z rana przed robota mialem dzis isc na badania okresowe ale zaspalem, przyjechalem na 10 to juz kolejka na pare godzin a do roboty wypada isc...
Opublikowano 26 Października 201015 l z rana Wiesiek mozesz wpadac po klucz jak ci dzisiaj pasuje Dzisiaj nie bo ide na II zmianę moze jutro do południa :?: Tak, wszystko mam po polsku. Bynajmniej to co teraz widzę... I schematy elektryczne też i całą instrukcję napraw :?: to ja chce twoją bazę Audi bo program mam [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 12:08_________________________________________________ z rana przed robota mialem dzis isc na badania okresowe ale zaspalem, przyjechalem na 10 to juz kolejka na pare godzin a do roboty wypada isc... Jak masz badania to nie idzie się do roboty ty zajechańcu ,chłopie masz jedno zdrowie to go szanuj bo Niunia się nie nacieszysz. Od roboty sa konie i traktory :gwizdanie: Lece do roboty, może sie odezwę narka
Opublikowano 26 Października 201015 l co do schematów to nie jestem pewny... :gwizdanie: http://zdradzila.pl/?id=igsfcd
Opublikowano 26 Października 201015 l Autor Andy_Sky, Robert paczuszka z niemiec jest u mnie wiec w sobote zabiore rzeczy na spota. listwy na drzwi sa juz te nowe z plastikowa rynienka Cabriofan filtr rowniez zabiore na spota
Opublikowano 26 Października 201015 l Dobry dziewczyny z rana jestem juz w domu :> Witamy , witamy na polskiej ziemi _________________________________________________ Robert mam do ciebie bardzo, bardzo ale to bardzo ladna niespodzianke, wiecej wieczorem :gwizdanie: [br] _________________________________________________ Tak, wszystko mam po polsku. Bynajmniej to co teraz widzę...
Opublikowano 26 Października 201015 l Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił
Opublikowano 26 Października 201015 l ze mną, bo momy za co przecież wiesz że nie pije :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:29_________________________________________________ Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił Teraz kolej na nasze kobity
Opublikowano 26 Października 201015 l Autor Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił oj szkoda Natalia juz kupila wino bo chciala wypic z dziewczynami :gwizdanie:
Opublikowano 26 Października 201015 l Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił oj szkoda Natalia juz kupila wino bo chciala wypic z dziewczynami :gwizdanie: Marzena będzie
Opublikowano 26 Października 201015 l Autor Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił oj szkoda Natalia juz kupila wino bo chciala wypic z dziewczynami :gwizdanie: Marzena będzie
Opublikowano 26 Października 201015 l Kurde no i ja dam plamę bo też imprezka i z kim Robert bydzie pił oj szkoda Natalia juz kupila wino bo chciala wypic z dziewczynami :gwizdanie: Marzena będzie Też coś tam ma chyba nawet kupione [br]Dopisany: 26 Październik 2010, 15:33_________________________________________________widzieli >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164667.0;topicseen
Opublikowano 26 Października 201015 l Autor juz zapowiedzi B9 dobra ja spadam na miasto zalatwic jeszcze pare spraw i pozniej Roberto zdradze ci niespodzianke :gwizdanie:
Opublikowano 26 Października 201015 l dobra ja spadam na miasto zalatwic jeszcze pare spraw i pozniej Roberto zdradze ci niespodzianke :gwizdanie: :slina: :>