Arturoo Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 auto już oddałem :gwizdanie: jutro będę wiedział co tam jest nie spamuj tylko pisz czy byś jechał trzabyło pryndzy pisac teraz som doma siedza i se wyrwać za bardzo nie umia o kiere ognisko ? pierwszy post ,a Ty tam pierwszy raz pojedziesz ,że skleroza Ci wycina takie ważne info http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=94687.new;topicseen#new :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 K*rwa Wiesiek wiela żeś mioł w d*pie wlote jak ten filmik o hondzie kręciłeś .... Patologiczna piosenka o skuterach :polew: :polew: :polew: Ty nie rozpoznajesz motocykla od skutera :?: Do okulisty!
Arturoo Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 K*rwa Wiesiek wiela żeś mioł w d*pie wlote jak ten filmik o hondzie kręciłeś .... Patologiczna piosenka o skuterach :polew: :polew: :polew: kurna ja mam niektóre stronki poblokowane w pracy
m3rvin Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 K*rwa Wiesiek wiela żeś mioł w d*pie wlote jak ten filmik o hondzie kręciłeś .... Patologiczna piosenka o skuterach :polew: :polew: :polew: kurna ja mam niektóre stronki poblokowane w pracy trzabyło na redtube i youjizz niewchodzić
danielom Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Arturoo znodles cos tam dla mnie?
Arturoo Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 K*rwa Wiesiek wiela żeś mioł w d*pie wlote jak ten filmik o hondzie kręciłeś .... Patologiczna piosenka o skuterach :polew: :polew: :polew: kurna ja mam niektóre stronki poblokowane w pracy trzabyło na redtube i youjizz niewchodzić bo jo to Ty :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 K*rwa Wiesiek wiela żeś mioł w d*pie wlote jak ten filmik o hondzie kręciłeś .... Patologiczna piosenka o skuterach :polew: :polew: :polew: Ty nie rozpoznajesz motocykla od skutera :?: Do okulisty! Skuter może ni ale Ciebie poznołech :D
Arturoo Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Arturoo znodles cos tam dla mnie? Danielu lipa z czasem była u mnie dziś ale jutro też będę na dłużej to poszukam[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 15:21_________________________________________________ K*rwa Wiesiek wiela żeś mioł w d*pie wlote jak ten filmik o hondzie kręciłeś .... Patologiczna piosenka o skuterach :polew: :polew: :polew: Ty nie rozpoznajesz motocykla od skutera :?: Do okulisty! Skuter może ni ale Ciebie poznołech :D muszę to zobaczyć :decayed:
m3rvin Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 K*rwa Wiesiek wiela żeś mioł w d*pie wlote jak ten filmik o hondzie kręciłeś .... Patologiczna piosenka o skuterach :polew: :polew: :polew: kurna ja mam niektóre stronki poblokowane w pracy trzabyło na redtube i youjizz niewchodzić bo jo to Ty :gwizdanie: cos trza robić dyć
Arturoo Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 :decayed: babę se znajdź :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 15:41_________________________________________________a ręce se ćwicz w inny sposób :polew: [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 15:44_________________________________________________ :decayed:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 15:44_________________________________________________ ! ! ! Pisze się ktoś na wyjazd dziś do Nałęża na spota bielskiego ! ! !
m3rvin Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 ja niet niedom rady a bych cos dzisio wypił :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 ja dam Ci jeszcze znać spoko to uwijaj się z lampką [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:11_________________________________________________ ja niet niedom rady a bych cos dzisio wypił :gwizdanie: Ty jeszcze za te swoje C5 nie postawiłeś :gwizdanie: nie żebym wypominał :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 ja dam Ci jeszcze znać spoko to uwijaj się z lampką [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 16:11_________________________________________________ ja niet niedom rady a bych cos dzisio wypił :gwizdanie: Ty jeszcze za te swoje C5 nie postawiłeś :gwizdanie: nie żebym wypominał :gwizdanie: noo dokładnie i teraz niechce jeździć
ROBERT Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 ! ! ! Pisze się ktoś na wyjazd dziś do Nałęża na spota bielskiego Ja nie mam czasu dziś
A-rek Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 to co ja kurna w tym aucie mam robić jak jadę do roboty zdrzemnij się
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 to co ja kurna w tym aucie mam robić jak jadę do roboty zdrzemnij się No właśnie
Rekomendowane odpowiedzi