A-rek Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 coś bym porobił zanim będzie -5 na dworze :gwizdanie: ja mam do wymiany pompke ze sprysków to możesz wpaść :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 tylko najpierw wolałbym zamówić graty by mieć co wymieniać [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:57_________________________________________________kurna teraz zajarzyłem :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:57_________________________________________________dobre to było :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :good: :good:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 21:58_________________________________________________ jak będą już graty to możemy się umówić na jakieś rezanko ,nie problemu
A-rek Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 moje* najbliższe rezanko to montaż tego modułu komfortu :> *- dokładniej mówiąc szpeca od elektryki Wieśka
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 no to zrobimy grupowe rezanie :gwizdanie: tylko muszę namierzyć spryski(muszą być grzane),które z mniejszym rzeźbieniem zamienię z obecnymi [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:10_________________________________________________optymalnie by było gdyby nie trzeba było rezać również wtyczek od grzałek :gwizdanie: ehhh chyba za dużo wymagam
A-rek Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Artur powiedz mi gdzie ty się dokładnie wpinałeś aby wziąć sygnał z centralnego do C/LH :?:
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 w pompce w bagażniku [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:15_________________________________________________kolorków nie pamiętam ale możemy ją wyciągnąć i bez problemu namierzymy miejsce ,z którego brałem sygnał
A-rek Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 w pompce w bagażniku a pamiętasz dokładnie w który kabelek :gwizdanie: powiem ci szczerze że zawsze miałem opory do grzebania przy elektryce w samochodzie ale jak zobaczyłem jak łatwo to Wieśkowi idzie to aż sam chce pogrzebać [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:18_________________________________________________ kolorków nie pamiętam ale możemy ją wyciągnąć i bez problemu namierzymy miejsce ,z którego brałem sygnał no racja nic trzeba się zbierać, mała ucichła więc trzeba korzystać z nocy. do jutra
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 w pompce w bagażniku a pamiętasz dokładnie w który kabelek :gwizdanie: nie pamiętam ,musiałbym to rozebrać i sprawdzić[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:24_________________________________________________ [ nic trzeba się zbierać, mała ucichła więc trzeba korzystać z nocy. do jutra to co siostrzyczka lub braciszek :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Artur można takie spryski i do [b5] dorezać tylko trzeba jakieś adaptery dokupić ... zaraz poszukam wątku
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 czytałem o B6 [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:33_________________________________________________tylko u mnie to zupełnie inaczej wygląda :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:33_________________________________________________zw ,mam robotę :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Niestety do [b5] chyba ciężko będzie , pomyliłem z [b6] i [b7] Ale z drugiej strony jak czytałem opinie o takich spryskach to podobno przy wyższych prędkościach nie zdają egzaminu
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Trzeba było by kiedy porównać spryski z [b6] z tymi z [b5] :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Ale z drugiej strony jak czytałem opinie o takich spryskach to podobno przy wyższych prędkościach nie zdają egzaminu dałbym większe średnicowo wężyki przed spryski ,by wymusić ciśnienie ,a poza tym gdzie w zimowych warunkach lata się 2 paki po śniegu
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Jak dasz większe średnicowo to według mnie ciśnienie zmaleje :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Ale z drugiej strony jak czytałem opinie o takich spryskach to podobno przy wyższych prędkościach nie zdają egzaminu dałbym większe średnicowo wężyki przed spryski ,by wymusić ciśnienie ,a poza tym gdzie w zimowych warunkach lata się 2 paki po śniegu łłooojjj...dla Ciebie to nie przeszkoda czy snieg czy nie :gwizdanie: :decayed: ide spac bo rano wstaje do roboty :wallbash: dobranoc
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 łłooojjj...dla Ciebie to nie przeszkoda czy snieg czy nie :gwizdanie: :decayed: ide spac bo rano wstaje do roboty :wallbash: dobranoc No i "hydrol" ( ) się odezwał ... powinien coś powiedzieć na ten temat :gwizdanie: Na ten temat : dałbym większe średnicowo wężyki przed spryski ,by wymusić ciśnienie ,a poza tym gdzie w zimowych warunkach lata się 2 paki po śniegu Jak dasz większe średnicowo to według mnie ciśnienie zmaleje :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 dokladnie...czym wieksza srednica to mniejsze cisnienie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 dokladnie...czym wieksza srednica to mniejsze cisnienie :gwizdanie: tym bardziej jak naraz przejdziesz z małej średnicy na większą
Polko_V Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 dlatego w sekcji sa "fi" 10 szlałchy, aby szybciej przechodzilo przez kasete a pozniej kostke, od dawien dawna tak jest i bedzie :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi