wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 arturo wazelinka czeka, przyjezdzasz?? :polew: :polew: :polew: yebany :polew: widać się chłopak rozmarzył... :polew: Ty tu nie podpuszczaj po Cię zakapujemy za nielegalne przekraczanie granicy, bez wymaganych dokument i braku wizy wjazdowej.
Arturoo Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 arturo wazelinka czeka, przyjezdzasz?? :polew: :polew: :polew: yebany :polew: widać się chłopak rozmarzył... :polew: i jeszcze raz nie
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Artur zmień kolegów na hetero Ja nie mam takich problemów jak siemian [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:22_________________________________________________ Heloł
blant88 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 A panowie Andrzej robi na Pniówku bo go dziś tam widziałem jak stał przy swojej furce
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Robert powiedz Marzenie że do tego mojego Samsunga Galaxy Ace jest biała tylna klapka w zestawie [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:30_________________________________________________ A panowie Andrzej robi na Pniówku bo go dziś tam widziałem jak stał przy swojej furce Który Andrzej :?:
blant88 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Robert powiedz Marzenie że do tego mojego Samsunga Galaxy Ace jest biała tylna klapka w zestawie [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:30_________________________________________________ A panowie Andrzej robi na Pniówku bo go dziś tam widziałem jak stał przy swojej furce Który Andrzej :?: która szybko sie brudzi on ma nick srb...[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:32_________________________________________________jezdzi b7
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Aaaaa czarna B7 vs Hammer
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Andrzej ( tzw. pepoż) robi na Jankowicach [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:43_________________________________________________Robi w straży wewnątrzzakładowej i połapał fuchę , wozi różnych ważnych gości to tu , to tam [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:44_________________________________________________ Robert powiedz Marzenie że do tego mojego Samsunga Galaxy Ace jest biała tylna klapka w zestawie Wiem o tym
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Robert mom całe auto zakurzone :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Robert mom całe auto zakurzone :gwizdanie: Ja też :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Robi w straży wewnątrzzakładowej i połapał fuchę , wozi różnych ważnych gości to tu , to tam Oni na każdej grubie wożą napitych szefów do dom i na k**wy, coś o tym wiem [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:48_________________________________________________ Robert mom całe auto zakurzone :gwizdanie: Ja też :gwizdanie: No co jo też, chytej sie
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 No co jo też, chytej sie W sobotę zawsze auto myję [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:51_________________________________________________Prawie co żech skończył prać mikrofibry , gąbki itp. po wczorajszej zabawie z Hammer'owym autem
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 No to dobra wytrzymia do soboty
m3rvin Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 :hi: dobry synki ' Robert - desire ók: 700 Artur - dzieki szefie
m3rvin Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 zwichnąłem se ręka w ostatnim turnieju i od jutra z tydzień niema jeżdżenia - musza se relanium kupić abo kolegi do picia znaleźć - dostana do łba inaczej
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 :hi: dobry synki ' Robert - desire ók: 700 Na razie odpuszczam temat Możliwe , że dopiero po nowym roku coś bym kupił
Rekomendowane odpowiedzi