badboy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Na to coś krótko zwięźle i na temat, Wiesław mistrz ciętej riposty.
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Wytlumaczyl ,ze ho ho A nie jest tak
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 yno na Twoje 16" czy 15" czy co tam mosz d*py lecą, na moje ni Ja no , bo bez jakiś fajnych felg , auta itp. Ty nie masz szans na jakąś kobitkę :gwizdanie: Dawaj od razu 19" - zwiększysz szanse , że któraś Ci przynajmniej pomacha :tongue4:
badboy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 yno na Twoje 16" czy 15" czy co tam mosz d*py lecą, na moje ni Ja no , bo bez jakiś fajnych felg , auta itp. Ty nie masz szans na jakąś kobitkę :gwizdanie: Dawaj od razu 19" - zwiększysz szanse , że któraś Ci pomacha :tongue4: masz mniemanko o sobie pięknisiu :gwizdanie: :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Wytlumaczyl ,ze ho ho A nie jest tak Jak nie jak tak [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ masz mniemanko o sobie pięknisiu :gwizdanie: A gdzie w moim poście to zauważyłeś ?
badboy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 je żeś na etapie machania dopiero ? biedna Marzenka, a to za to efektów nie widać :polew: [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:03_________________________________________________ Wytlumaczyl ,ze ho ho A nie jest tak Jak nie jak tak [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:01_________________________________________________ masz mniemanko o sobie pięknisiu :gwizdanie: A gdzie w moim poście to zauważyłeś ? szkrobej se po tej brodzie, może coś wymyślisz [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:03_________________________________________________a na żywo zawsze z Ciebie taki miły i sympatyczny człowiek był, a zza klawiatury istny czort
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 je żeś na etapie machania dopiero ? Na takim etapie to Ty jesteś , niedawno nawet się tym chwaliłeś Ja już synku dawno jestem po takim "etapie" biedna Marzenka, a to za to efektów nie widać :polew: Takie cyt. "efekty" jakie mam mi wystarczają , jej tym bardziej ... lepiej zajmij się Twoimi "efektami" , których zresztą w ogóle nie ma :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Spoko mi tu , zaroz widać że zły wrócił i spam pójdzie
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Spoko mi tu , zaroz widać że zły wrócił i spam pójdzie Spam też "szedł" jak go nie było
badboy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 je żeś na etapie machania dopiero ? Na takim etapie to Ty jesteś , niedawno nawet się tym chwaliłeś Ja już synku dawno jestem po takim "etapie" biedna Marzenka, a to za to efektów nie widać :polew: Takie cyt. "efekty" jakie mam mi wystarczają , jej tym bardziej ... lepiej zajmij się Twoimi "efektami" , których zresztą w ogóle nie ma :gwizdanie: pierd#$%#$% pierdo23434l ja posłucham a Twoich efektów pracy jak nie było tak nima [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:18_________________________________________________ Spoko mi tu , zaroz widać że zły wrócił i spam pójdzie Spam też "szedł" jak go nie było bardziej Twej tesknoty żeś już nie umioł wyrazić, jak uroczo :embarrassed: [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:19_________________________________________________jakiś nerwowy żeś se zrobił, spuś z tego krziża :gwizdanie: :polew: [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 23:19_________________________________________________chyba że wolisz być po tej drugiej stronie, to siemian zapraszo na wazelinka :polew:
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Te synek my tu porządek stanowimy :baseball:
badboy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Te synek my tu porządek stanowimy :baseball: normalnie fofo, ormo i zomo ,a już po 10ej to dupia spać
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Te synek my tu porządek stanowimy :baseball: Trzeba byłoby mu z jakiego kropka doj**ać
wiesiek3d Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Te synek my tu porządek stanowimy :baseball: normalnie fofo, ormo i zomo ,a już po 10ej to dupia spać No właśnie już downo po bajeczce
badboy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Te synek my tu porządek stanowimy :baseball: Trzeba byłoby mu z jakiego kropka doj**ać dowej i dwie przygarna rushoooofffffy sie tu bydzie wygrażoł :polew:
ROBERT Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 dowej i dwie przygarna rushoooofffffy sie tu bydzie wygrażoł :polew: Na serio chcesz ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi