m3rvin Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Krzysiek za dużo redtube w niedziela niezaglondom
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Krzysiek za dużo redtube w niedziela niezaglondom No to fajnie że jeden dzień dosz mu dychnąć :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Słuchajcie w tym spybocie trzeba coś włączyć jak mam go zainstalowanego ? Jest tam coś takiego jak np. "ochrona" i wszystko tam zaznaczone mam "unprotected" ? Dać na "immunize" ? Widzę jak dałem to wszystko zaczyna się zmieniać na "protected"
ROBERT Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 tak daj immunize I jeszcze coś pozmieniać w nim? [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:25_________________________________________________Teraz jest wszystko na zielono "protected"
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 A masz spybot search & destroy :?:
ROBERT Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 A masz spybot search & destroy :?: tak [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:30_________________________________________________ http://forum.dobreprogramy.pl/comodo-firewall-ochrona-proaktywna-wysypuje-system-t441583.html Takie coś mi proponowałeś Krzysiek Liczyłeś , że wysypię nowo zainstalowanego Windowsa :baseball:
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Co za głupie pytanie, chyba mi browar zaszkodził, gorzoła mi już móz :wallbash:g rozpuściła[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:33_________________________________________________Robert ty masz neta z TP :?:
ROBERT Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Robert ty masz neta z TP :?: Nie , radiówkę mam
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Robert ty masz neta z TP :?: Nie , radiówkę mam To żaden porządny fireewall nie jest potrzebny, systemowy wystarczy i włącz jeszcze w routerze sprzętowy firewall I nic głupiego nie instaluj do filmów ściągnij sobie Klite codec pack i odtwarzacz
m3rvin Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 A masz spybot search & destroy :?: tak [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:30_________________________________________________ http://forum.dobreprogramy.pl/comodo-firewall-ochrona-proaktywna-wysypuje-system-t441583.html Takie coś mi proponowałeś Krzysiek Liczyłeś , że wysypię nowo zainstalowanego Windowsa :baseball: synku jo na tym firewallu jada kole roku - gdy je aktualizacja ja robię, jo mom win 7 i nimom z nim problemów
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Jeżeli chodzi o zapore to wg. mnie polecam Zone Alarm , miałem i mało obciąża system. Na radiówce i w większości przypadków wystarcza spokojnie systemowa z XP, problem jest kiedy jedziesz Neostradą, chyba że coś poprawili
m3rvin Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Jeżeli chodzi o zapore to wg. mnie polecam Zone Alarm , miałem i mało obciąża system. Na radiówce i w większości przypadków wystarcza spokojnie systemowa z XP, problem jest kiedy jedziesz Neostradą, chyba że coś poprawili zone byl dobry na xp na 7 x64 właśnie BSOD'mi sypało
ROBERT Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 synku jo na tym firewallu jada kole roku - gdy je aktualizacja ja robię, jo mom win 7 i nimom z nim problemów Ale XP wysypuje , a ja właśnie takiego mam [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:49_________________________________________________ ... włącz jeszcze w routerze sprzętowy firewall Jak ?
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Krzysiek skąd ty neta masz skoro masz takie problemy, ja jak puszcze teraz spybota raz na 2 miechy to z 5 ciasteczek znajdzie na neo to same wpisy regbyły no i fireewall notował ok 150 ataków na godzinę
ROBERT Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 ... do filmów ściągnij sobie Klite codec pack i odtwarzacz Kodeki znalazłem ale odtwarzacz zapodaj jakiegoś linka co ściągnąć
m3rvin Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 teraz juz mam spokój ale kiedyś.. zostawiłem z przyzwyczajenia no i ja antwirusa nie używam :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 ... do filmów ściągnij sobie Klite codec pack i odtwarzacz Kodeki znalazłem ale odtwarzacz zapodaj jakiegoś linka co ściągnąć Moga Ci zapodać dość ciekawy odtwarzacz jest za***isty
A-rek Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Wiesiek ty jeszcze na L4 jesteś czy już nie :?:
wiesiek3d Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Wiesiek ty jeszcze na L4 jesteś czy już nie :?: Do poniedziałku, ale żona mówi żebym jeszcze poszedł bo dziś mi ręka drętwieje i boli mnie w plecach dość mocno A co chcesz to zakładać ,masz wolne :?:
Rekomendowane odpowiedzi