Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzysiek za dużo redtube :decayed:

w niedziela niezaglondom :tongue4:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Krzysiek za dużo redtube :decayed:

w niedziela niezaglondom :tongue4:

No to fajnie że jeden dzień dosz mu dychnąć :gwizdanie:

Opublikowano

Słuchajcie w tym spybocie trzeba coś włączyć jak mam go zainstalowanego ? Jest tam coś takiego jak np. "ochrona" i wszystko tam zaznaczone mam "unprotected" ? Dać na "immunize" ? Widzę jak dałem to wszystko zaczyna się zmieniać na "protected"

Opublikowano

tak daj immunize :)

Opublikowano

tak daj immunize :)

I jeszcze coś pozmieniać w nim?

[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:25_________________________________________________Teraz jest wszystko na zielono "protected" :decayed:

Opublikowano

A masz spybot search & destroy :?:

Opublikowano

tak

[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:30_________________________________________________

http://forum.dobreprogramy.pl/comodo-firewall-ochrona-proaktywna-wysypuje-system-t441583.html

Takie coś mi proponowałeś Krzysiek :cool1:

Liczyłeś , że wysypię nowo zainstalowanego Windowsa :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano

Co za głupie pytanie, chyba mi browar zaszkodził, gorzoła mi już móz :wallbash:g rozpuściła[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:33_________________________________________________Robert ty masz neta z TP :?:

Opublikowano

Robert ty masz neta z TP :?:

Nie , radiówkę mam

Opublikowano

Robert ty masz neta z TP :?:

Nie , radiówkę mam

To żaden porządny fireewall nie jest potrzebny, systemowy wystarczy i włącz jeszcze w routerze sprzętowy firewall :wink4:

I nic głupiego nie instaluj do filmów ściągnij sobie Klite codec pack i odtwarzacz :wink4:

Opublikowano

tak

[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:30_________________________________________________

http://forum.dobreprogramy.pl/comodo-firewall-ochrona-proaktywna-wysypuje-system-t441583.html

Takie coś mi proponowałeś Krzysiek :cool1:

Liczyłeś , że wysypię nowo zainstalowanego Windowsa :baseball: :baseball: :baseball:

synku jo na tym firewallu jada kole roku - gdy je aktualizacja ja robię, jo mom win 7 :) i nimom z nim problemów :tongue4:
Opublikowano

Jeżeli chodzi o zapore to wg. mnie polecam Zone Alarm , miałem i mało obciąża system.

Na radiówce i w większości przypadków wystarcza spokojnie systemowa z XP, problem jest kiedy jedziesz Neostradą, chyba że coś poprawili :decayed:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zapore to wg. mnie polecam Zone Alarm , miałem i mało obciąża system.

Na radiówce i w większości przypadków wystarcza spokojnie systemowa z XP, problem jest kiedy jedziesz Neostradą, chyba że coś poprawili :decayed:

zone byl dobry na xp na 7 x64 właśnie BSOD'mi sypało
Opublikowano

synku jo na tym firewallu jada kole roku - gdy je aktualizacja ja robię, jo mom win 7 :) i nimom z nim problemów :tongue4:

Ale XP wysypuje , a ja właśnie takiego mam :cool1:[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 19:49_________________________________________________

... włącz jeszcze w routerze sprzętowy firewall :wink4:

Jak ? :mysli::rolleyes:

Opublikowano

Krzysiek skąd ty neta masz skoro masz takie problemy, ja jak puszcze teraz spybota raz na 2 miechy to z 5 ciasteczek znajdzie na neo to same wpisy regbyły no i fireewall notował ok 150 ataków na godzinę :wallbash:

Opublikowano

... do filmów ściągnij sobie Klite codec pack i odtwarzacz :wink4:

Kodeki znalazłem ale odtwarzacz :rolleyes: zapodaj jakiegoś linka co ściągnąć

Opublikowano

teraz juz mam spokój ale kiedyś.. zostawiłem z przyzwyczajenia no i ja antwirusa nie używam :gwizdanie:

Opublikowano

... do filmów ściągnij sobie Klite codec pack i odtwarzacz :wink4:

Kodeki znalazłem ale odtwarzacz :rolleyes: zapodaj jakiegoś linka co ściągnąć

Moga Ci zapodać dość ciekawy odtwarzacz jest za***isty

Opublikowano

Wiesiek ty jeszcze na L4 jesteś czy już nie :?:

Opublikowano

Wiesiek ty jeszcze na L4 jesteś czy już nie :?:

Do poniedziałku, ale żona mówi żebym jeszcze poszedł bo dziś mi ręka drętwieje i boli mnie w plecach dość mocno :kwasny:

A co chcesz to zakładać ,masz wolne :?: