A-rek Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Wiesiek dasz radę stwierdzić co w zawiasie stuka :?: Ja wymieniłem wszystkie wahacze ja też i to na bank nie one więc pozostają drązki i końcówki które Wiesiek ma na sprzedaż bodajże
ROBERT Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 ja też i to na bank nie one No to teraz resztę wymień :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Wiesiek dasz radę stwierdzić co w zawiasie stuka :?: Ja wymieniłem wszystkie wahacze ja też i to na bank nie one Łączniki stabilizatora też wymieniłeś, bo ja nawet gumy na stabilizatorze.[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 20:30_________________________________________________ więc pozostają drązki i końcówki które Wiesiek ma na sprzedaż bodajże O tak i to 2 kpl.
andy_sky Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 obawiam się że to może być magiel
Pretor Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzwoniłem do typa 3 razy ale nie odbiera. Też jestem ciekawy czemu środka nie pokazał. Nie ma tej małej płetwy więc navi nie ma, nawet tej małej. Ogólnie to raczej podstawowa wersja, jedynie relingi i listwy fajne no i kolorek mi się podoba. Jak się do niego dodzwonię to pojadę to zobaczyć.
andy_sky Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 końcówki były ale łącznik nie :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 obawiam się że to może być magiel To na postoju jak pokręcisz kierą powinno walić
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 obawiam się że to może być magiel najpierw sprawdź drążki
andy_sky Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 obawiam się że to może być magiel najpierw sprawdź drążki jak nie mam kanała :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzwoniłem do typa 3 razy ale nie odbiera. Też jestem ciekawy czemu środka nie pokazał. Nie ma tej małej płetwy więc navi nie ma, nawet tej małej. Ogólnie to raczej podstawowa wersja, jedynie relingi i listwy fajne no i kolorek mi się podoba. Jak się do niego dodzwonię to pojadę to zobaczyć. Na wypas za bardzo nie patrz , bardziej na stan tech. ( historię serwisową ) ... przynajmniej dla mnie to jest najważniejsze przy kupnie auta
wiesiek3d Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 obawiam się że to może być magiel najpierw sprawdź drążki jak nie mam kanała :gwizdanie: Do tego nie trzeba mieć kanału
ROBERT Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 jak nie mam kanała :gwizdanie: Do tego nie potrzeba kanału
wiesiek3d Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzwoniłem do typa 3 razy ale nie odbiera. Też jestem ciekawy czemu środka nie pokazał. Nie ma tej małej płetwy więc navi nie ma, nawet tej małej. Ogólnie to raczej podstawowa wersja, jedynie relingi i listwy fajne no i kolorek mi się podoba. Jak się do niego dodzwonię to pojadę to zobaczyć. Na wypas za bardzo nie patrz , bardziej na stan tech. ( historię serwisową ) ... przynajmniej dla mnie to jest najważniejsze przy kupnie auta
ROBERT Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 obawiam się że to może być magiel najpierw sprawdź drążki jak nie mam kanała :gwizdanie: Do tego nie trzeba mieć kanału :rolleyes:
Pretor Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zbieram się do roboty. Wyspałem się dzisiaj jak uj, sąsiad przywiózł przyczepę drzewa i napierdalał mi od 11 więc spałem całe 3 godz .
andy_sky Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 dobra mondrale jak nie trza to ni
ROBERT Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Dzwoniłem do typa 3 razy ale nie odbiera. Też jestem ciekawy czemu środka nie pokazał. Nie ma tej małej płetwy więc navi nie ma, nawet tej małej. Ogólnie to raczej podstawowa wersja, jedynie relingi i listwy fajne no i kolorek mi się podoba. Jak się do niego dodzwonię to pojadę to zobaczyć. Na wypas za bardzo nie patrz , bardziej na stan tech. ( historię serwisową ) ... przynajmniej dla mnie to jest najważniejsze przy kupnie auta Szukanie wypasionego a zarazem zadbanego , z jakimś "normalnym" przebiegiem to już na prawdę "szukanie igły w stogu siana"
H4mm3R Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 mam 3L środka do czyszczenia felg kto chce :gwizdanie: spoko andy
wiesiek3d Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zbieram się do roboty. Wyspałem się dzisiaj jak uj, sąsiad przywiózł przyczepę drzewa i nawalał mi od 11 więc spałem całe 3 godz . Norma
Rekomendowane odpowiedzi