ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Na pewno [b6] , [b7] w dobrym stanie jeszcze nie kupisz , nawet w DE
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Niestety ale jak ktoś sprzedaje auto w dobrym stanie (i dobrze wie o tym że takie jest) to cena jest dużo wyższa , pomyślcie za ile handlarze kupują np. takie [b6] które u nas na allegro są po 25-28 k , dają za nie w Niemczech ~ 5 k€ , są to auta kupione od Turasów , Ruskich itp. które mają przebieg cofnięty jeszcze w DE przez nich a potem jeszcze Polak do troszkę "poprawi" ...
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Niestety ale jak ktoś sprzedaje auto w dobrym stanie (i dobrze wie o tym że takie jest) to cena jest dużo wyższa , pomyślcie za ile handlarze kupują np. takie [b6] które u nas na allegro są po 25-28 k , dają za nie w Niemczech ~ 5 k€ , są to auta kupione od Turasów , Ruskich itp. które mają przebieg cofnięty jeszcze w DE przez nich a potem jeszcze Polak do troszkę "poprawi" ... Dokładnie tak jak piszesz i dla tego ja nie sprzedałem swojej za 15k tak jak sugerował jeden gość z forum bo on uważał ze chce za drogo. Porządne auto kosztuje i tyle, ale warto czasem dopłacić i mieć spoko sprzęt.
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Porządne auto kosztuje i tyle, ale warto czasem dopłacić i mieć spoko sprzęt. nie czasami tylko zawsze , jeszcze nie zdarzyło mi się ani żadnemu znajomemu żeby kupił ktoś auto po jakiejś okazyjnej cenie i było by w super stanie
wiesiek3d Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 nie czasami tylko zawsze , jeszcze nie zdarzyło mi się ani żadnemu znajomemu żeby kupił ktoś auto po jakiejś okazyjnej cenie i było by w super stanie Tak masz racje
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Wiesiek myślę że przywieziesz jakąś "niemiecką czekoladę"
blant88 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Robert powiedz mi ,a cięzko wyczyscic turbawke :?:
Gość angry Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 :hi: nie czasami tylko zawsze , jeszcze nie zdarzyło mi się ani żadnemu znajomemu żeby kupił ktoś auto po jakiejś okazyjnej cenie i było by w super stanie mi się zdarzyło [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 09:56_________________________________________________ jeszcze za 100 ( ktoś :gwizdanie: ) nie postawił a Ty już o 200 zagadujesz :rolleyes a kto stawia za 100[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 09:58_________________________________________________ Wiesiek [/b] myślę że przywieziesz jakąś "niemiecką czekoladę" :naughty lepiej szwajcarską :>
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Robert powiedz mi ,a cięzko wyczyscic turbawke :?: nie wiem , jeszcze nie czyściłem , ale w przyszłą sobotę za to się biorę według mnie tak strasznie to tylko wygląda
Gość angry Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 w przyszłą sobotę za to się biorę :wink4 to co mam przyjechać Ci pomóc
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 nie czasami tylko zawsze , jeszcze nie zdarzyło mi się ani żadnemu znajomemu żeby kupił ktoś auto po jakiejś okazyjnej cenie i było by w super stanie Tak masz racje dokladnie tak jak piszecie... baaardzo rzadko mozna znalezc prawdziwa okazje, bo pewnie w 99% okazje to "okazje" i wszystko wychodzi dopiero w praniu.. chyba ze ktos jest szpecem i przy zakupie wszystko potrafi wykryc jak Wiesiek np Arek czy Robert
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 jeszcze za 100 ( ktoś :gwizdanie: ) nie postawił a Ty już o 200 zagadujesz :rolleyes a kto stawia za 100 jeszcze się pytasz :?: :!:
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 :hi: nie czasami tylko zawsze , jeszcze nie zdarzyło mi się ani żadnemu znajomemu żeby kupił ktoś auto po jakiejś okazyjnej cenie i było by w super stanie mi się zdarzyło :good: :good:
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 dokladnie tak jak piszecie... baaardzo rzadko mozna znalezc prawdziwa okazje, bo pewnie w 99% okazje to "okazje" i wszystko wychodzi dopiero w praniu.. chyba ze ktos jest szpecem i przy zakupie wszystko potrafi wykryc jak Wiesiek np Arek czy Robert ale żeś doj**ał ... Wiesiek , Arek , Ty może i tak ale nie ja
Gość angry Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 jeszcze za 100 ( ktoś :gwizdanie: ) nie postawił a Ty już o 200 zagadujesz :rolleyes a kto stawia za 100 jeszcze się pytasz :?: :!: :mysli: kto to[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 10:07_________________________________________________ :hi: nie czasami tylko zawsze , jeszcze nie zdarzyło mi się ani żadnemu znajomemu żeby kupił ktoś auto po jakiejś okazyjnej cenie i było by w super stanie mi się zdarzyło :good: :good: tylko musiałem turbawkę wymienić za 900pln i zawiechę za 1700pln :polew:
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Wróć do 100 strony , kto ją przekroczył
Gość angry Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Wróć do 100 strony , kto ją przekroczył nie chce mi się wertować ale wydaje się,że propozycja stawiania za str.wynikła dopiero od 2-setnej
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Wróć do 100 strony , kto ją przekroczył nie chce mi się wertować ale wydaje się,że propozycja stawiania za str.wynikła dopiero od 2-setnej będzie dopiero po oblaniu setnej
Gość angry Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 to muszę przyjechać na spota to też się napiję karmi
Rekomendowane odpowiedzi