wiesiek3d Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze
m3rvin Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze to poxipilina :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze to poxipilina :gwizdanie: To nie V6 TDI żeby takie coś odstawiać ,tu się założy nówka uszczelkę
m3rvin Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze to poxipilina :gwizdanie: To nie V6 TDI żeby takie coś odstawiać ,tu się założy nówka uszczelkę do V6 je silicon na wtryskach
wiesiek3d Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze to poxipilina :gwizdanie: To nie V6 TDI żeby takie coś odstawiać ,tu się założy nówka uszczelkę do V6 je silicon na wtryskach Co chyba zamiast uszczelki
m3rvin Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze to poxipilina :gwizdanie: To nie V6 TDI żeby takie coś odstawiać ,tu się założy nówka uszczelkę do V6 je silicon na wtryskach Co chyba zamiast uszczelki no jakiś poprzesdni du..ek tak zrobił ale se to sprostuje
Arturoo Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze to poxipilina :gwizdanie: To nie V6 TDI żeby takie coś odstawiać ,tu się założy nówka uszczelkę do V6 je silicon na wtryskach Co chyba zamiast uszczelki no jakiś poprzesdni du..ek tak zrobił ale se to sprostuje Mi tez Michal za***przyl caly silnik jakims syfem i u Wojtka czyscili motor z tego badziewia. Jak do niego zajade to normalnie bede sie musial hamowac by glupot nie narobic.
m3rvin Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze to poxipilina :gwizdanie: To nie V6 TDI żeby takie coś odstawiać ,tu się założy nówka uszczelkę do V6 je silicon na wtryskach Co chyba zamiast uszczelki no jakiś poprzesdni du..ek tak zrobił ale se to sprostuje Mi tez Michal za***przyl caly silnik jakims syfem i u Wojtka czyscili motor z tego badziewia. Jak do niego zajade to normalnie bede sie musial hamowac by glupot nie narobic. ja o poprzednim włascicielu mówiłem normalnie masakra niewiem kaj on dawał te auto do warsztatu i ten chip :evil: łogien łogień już odebrałeś [br]Dopisany: 10 Listopad 2011, 17:20_________________________________________________Artur http://allegro.pl/oryginalne-audi-a8-5x112-biale-zimowki-225-45-i1915802697.html
H4mm3R Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 se OrI kupuje anie LingLong Jest ori bo od nowości ino letko ciecze to poxipilina :gwizdanie: To nie V6 TDI żeby takie coś odstawiać ,tu się założy nówka uszczelkę Z krauzy :polew:
Arturoo Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Przeciez te alu to takie jak ja mam Na co mi 2 takie same komplety ? Na razie moje beda sluzyly
wiesiek3d Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Z krauzy :polew: U nas w mieście są typu TWIST, a u was za granicą są WEKI i potrzebujecie uszczelki. :gwizdanie: Ciekawe co Ci mama godo jak po twojej naprawie brakło uszczelek pod kompot
Pretor Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Z krauzy :polew: U nas w mieście są typu TWIST, a u was za granicą są WEKI i potrzebujecie uszczelki. :gwizdanie: Ciekawe co Ci mama godo jak po twojej naprawie brakło uszczelek pod kompot Nic nie powiedziała ino poszła, wymontowała, czasła na towocie i dali zaprawiała.
wiesiek3d Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Z krauzy :polew: U nas w mieście są typu TWIST, a u was za granicą są WEKI i potrzebujecie uszczelki. :gwizdanie: Ciekawe co Ci mama godo jak po twojej naprawie brakło uszczelek pod kompot Nic nie powiedziała ino poszła, wymontowała, czasła na towocie i dali zaprawiała. Ja i Tomkowi teraz z dekla zaworów ciecze po robocie
A-rek Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Opublikowano 10 Listopada 2011 kto teraz w niedziele będzie na spocie :?:
wiesiek3d Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 kto teraz w niedziele będzie na spocie :?: No jak to kto MY !!!
m3rvin Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 ja bede - mysle byle ciepło było i niewioło
Polko_V Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 :hi: po robocie :gwizdanie: i na dzien dzisiejszy sie deklaruje, ze ja bede
Rekomendowane odpowiedzi