wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 I co byłeś to oglądać :?:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:38_________________________________________________Zamawiam zapach ,kto chce :?: http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/adsad/zapachy/puszki/california-scents-original-spillproof-organic-air-fresheners-coronado-cherry-42g.html
m3rvin Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 dziś w wodziu na kauflandzie jst VAG integracja o 15.00 http://audislask.pl/index.php?topic=2846.0
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 dziś w wodziu na kauflandzie jst VAG integracja o 15.00 http://audislask.pl/index.php?topic=2846.0 ja do 21 w pracy kwitne [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:49_________________________________________________specjalnie się zamieniałem by tego niedoszłego moda móc oglądać :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 dziś w wodziu na kauflandzie jst VAG integracja o 15.00 http://audislask.pl/index.php?topic=2846.0 Może się przejadę :gwizdanie: Wiesiek to jest ten Twój zajedwabisty 1.9TDI a leci z niego gorzej niż z 2.5TDI :polew:
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Wiesiek to jest ten Twój zajedwabisty 1.9TDI a leci z niego gorzej niż z 2.5TDI Nie leci bo w ostatnim tygodniu po wymianie zawiechy, jeżdżę bez płyty a on ani jednej kropli nie uronił tylko tłusty jest Chce kto taki zapach :?:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 10:54_________________________________________________ specjalnie się zamieniałem by tego niedoszłego moda móc oglądać :gwizdanie: Mnie nie będzie nie mam kasy żeby dojechać na spot
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ten zapach już każdy ma, a Ty jeszcze nie oj Wiesiu Wiesiu.... W przyszłym tyg. składam zamówienie z Robertem, zapachy też zamówie ale nie cherry
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ten zapach już każdy ma, a Ty jeszcze nie oj Wiesiu Wiesiu.... W przyszłym tyg. składam zamówienie z Robertem, zapachy też zamówie ale nie cherry Ja też mam, ale jeszcze se zamówię. A jaki zamówisz ja zamówiłem wanilię i zwróciłem
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Mnie nie będzie nie mam kasy żeby dojechać na spot napisz ,że nie chce Ci się albo coś ,a nie pierdziel głupot :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Mnie nie będzie nie mam kasy żeby dojechać na spot napisz ,że nie chce Ci się albo coś ,a nie pierdziel głupot :gwizdanie: No co na taką zbieram http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=153344982&pageNumber=1&__lp=51&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=8&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_FSBO_ADS&doorCount=FOUR_OR_FIVE&tabNumber=2&ticket=ST-758166-mgf6SzPRewfaOSjgE1ys-mycas47-1_c01_4201
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 k..wa mam stronki poblokowane w robocie i nie moge zobaczyc tego [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 11:09_________________________________________________aale jest fon na szczęście
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 te seryjne alu to takie jak dla mnie [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 11:13_________________________________________________sorrki ale to priwat zdanie
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 To było przykładowe zdjęcie ,pierwsze z brzegu
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ten zapach już każdy ma, a Ty jeszcze nie oj Wiesiu Wiesiu.... W przyszłym tyg. składam zamówienie z Robertem, zapachy też zamówie ale nie cherry Ja też mam, ale jeszcze se zamówię. A jaki zamówisz ja zamówiłem wanilię i zwróciłem Jaśmin, pinacolada, santa barbara berry. No i może coś jeszcze
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ten zapach już każdy ma, a Ty jeszcze nie oj Wiesiu Wiesiu.... W przyszłym tyg. składam zamówienie z Robertem, zapachy też zamówie ale nie cherry Ja też mam, ale jeszcze se zamówię. A jaki zamówisz ja zamówiłem wanilię i zwróciłem Jaśmin, pinacolada, santa barbara berry. No i może coś jeszcze Ta wanilia wcale nie pachniała, a oni powiedzieli że była ok ale wymienili, tak że trzeba uważać na te zapachy.
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ten zapach już każdy ma, a Ty jeszcze nie oj Wiesiu Wiesiu.... W przyszłym tyg. składam zamówienie z Robertem, zapachy też zamówie ale nie cherry Ja też mam, ale jeszcze se zamówię. A jaki zamówisz ja zamówiłem wanilię i zwróciłem Jaśmin, pinacolada, santa barbara berry. No i może coś jeszcze Ta wanilia wcale nie pachniała, a oni powiedzieli że była ok ale wymienili, tak że trzeba uważać na te zapachy. :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ten zapach już każdy ma, a Ty jeszcze nie oj Wiesiu Wiesiu.... W przyszłym tyg. składam zamówienie z Robertem, zapachy też zamówie ale nie cherry Ja też mam, ale jeszcze se zamówię. A jaki zamówisz ja zamówiłem wanilię i zwróciłem Jaśmin, pinacolada, santa barbara berry. No i może coś jeszcze Ta wanilia wcale nie pachniała, a oni powiedzieli że była ok ale wymienili, tak że trzeba uważać na te zapachy. Bo wanilie to tylko lalusie w aucie mają :polew:
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ten zapach już każdy ma, a Ty jeszcze nie oj Wiesiu Wiesiu.... W przyszłym tyg. składam zamówienie z Robertem, zapachy też zamówie ale nie cherry Ja też mam, ale jeszcze se zamówię. A jaki zamówisz ja zamówiłem wanilię i zwróciłem Jaśmin, pinacolada, santa barbara berry. No i może coś jeszcze Ta wanilia wcale nie pachniała, a oni powiedzieli że była ok ale wymienili, tak że trzeba uważać na te zapachy. :polew: :polew: :polew: No i z czego ryjesz, jak miałem ją w aucie to nic nie pachniało [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 11:37_________________________________________________ Bo wanilie to tylko lalusie w aucie mają :polew: Coś mi się wydaję że nie będzie mnie na spocie, bo brakło mi Prozacu [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 11:44_________________________________________________Spadam
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ten zapach już każdy ma, a Ty jeszcze nie oj Wiesiu Wiesiu.... W przyszłym tyg. składam zamówienie z Robertem, zapachy też zamówie ale nie cherry Ja też mam, ale jeszcze se zamówię. A jaki zamówisz ja zamówiłem wanilię i zwróciłem Jaśmin, pinacolada, santa barbara berry. No i może coś jeszcze Ta wanilia wcale nie pachniała, a oni powiedzieli że była ok ale wymienili, tak że trzeba uważać na te zapachy. :polew: :polew: :polew: No i z czego ryjesz, jak miałem ją w aucie to nic nie pachniało boś to napisał jakby nie wiadomo jak niebezpieczne były te pachnidełka
Rekomendowane odpowiedzi