blant88 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Arek i jak można sie z tobą zabrać na swd?
m3rvin Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 co my być to bydzie, a co ma będzie tego nikt do końca niewie :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Arek i jak można sie z tobą zabrać na swd? przecież on jest gdzieś pod albo już w czechach [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 14:24_________________________________________________ co my być to bydzie, a co ma będzie tego nikt do końca niewie :gwizdanie: jakbym radia Maryja słuchał [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 14:24_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
blant88 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Hmm to teraz nie wiem co robić :> [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 14:26_________________________________________________Robert moze ty jedziesz?
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Spam nadrobiony [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 15:05_________________________________________________ Robert moze ty jedziesz? Ja bardzo nie , w gipsie jestem i mam L4 więc nie bardzo mogę się tak wypuszczać z chaty [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 15:06_________________________________________________ zastanawiam sie bo mam "tylko" tvn, puls, polsat sport, polsat, tv4, tv6, tvn7 a jeszcze powinny byc 1, 2, eska tv itd wina anteny :?: hmm...szukam w necie i narazie nic Ja mam TVP1 , TVP2 , TVP Info Katowice , TVP Info Kraków , Polsat , TVN , TV Puls , TV4 ,TVN siedem , PULS 2 , TV6 , Polsat Spot News , NOVA , NOVA Cinema , PRIMA , PRIMA COOL , PRIMA LOVE , BARRANDOV TV , TVP Kultura , TVP Historia i w ujjj stacji radiowych ( głównie czeskich) ... ale rzadko z tego korzystam bo mam prawie full pakiet z Cyfry ... Dziś doszło znów 6 kanałów w HD [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 15:16_________________________________________________ mm...golono i do tego chrzan lub musztarda...ach ale zech sie rozmarzyl Nooo W przyszłym tygodniu znowu se udupcę takie Ja miałem dziś żeberka gotowane , a później przypieczone w piekarniku + kartofelki i kapusta zasmażana :slina:
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja miałem dziś żeberka gotowane , a później przypieczone w piekarniku + kartofelki i kapusta zasmażana :slina: ja poszczę do wieczora w robocie
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Nadrobisz Artur wieczorem . hehe :> no trzeba będzie
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Pany mam płytkę DVD z wesela szwagra , jakim programem to nagrać ? "CloneDVD2" da radę ?
roberts311 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 [Pretor[/Pół godz temu dzwoniłem do gościa od tej niebieskiej B6 żeby jechać obadać to auto bo wczoraj jak dzwoniłem to odebrała jego mama i powiedziała, że jest w pracy i zapomniał tel . Gadałem z gościem i lipa thumbdown . Auto jest 3,5 roku w kraju, ale on jest już trzecim właścicielem, kupił pół roku temu. Ostatni wpis w 2006 roku niby 110k km. Pytając o autentyczność przebiegu mówił, że nie sprawdzał tego, ale wygląda na autentyczny chytry . W opisie jest komputer, a gadał że nie ma i miał kupić manetki i to przerobić, ale nie zdążył. Kolejna sprawa to silnik, jest to 101KM więc nie dla mnie. Mówił, że jest program na 130KM zrobiony przez poprzedniego właściciela, ale za dużo kasy musiałbym włożyć żeby to normalnie jeździło więc odpada. Ogólnie niby fajny stan, bardzo mi się podoba ten kolorek i chromy, ale bardzo biedniutkie wyposażenie, słaby silnik i nie pewny przebieg. Do tego 3 właściciele w ciągu 3,5 roku thumbdown . Nie dla mnie.] Witam samochód należy do mnie zaciski żółte nie różowe jak widać każdy ma inny gust. Podgrzewane boczne szyby wpisane bo tak jest spotkałem się z b6 co wcale niemiała podgrzewanych szyb i tez było wersja z Austrii nie na sybir. Właścicielem jestem drugim w kraju mam od grudnia nie pól roku nie przekręcać proszę. dekory czarne zdjęcie środka tez mam ale niewyraźne to nie dawałem. Mama odebrała LOL co to za różnica czy telefon mam w domu czy na hoku na kopalni niema różnicy. W serwisie ostatni raz byl bodajże przy 110tys km i nigdzie nie napisalem że ma komputer:)
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 [Pretor[/Pół godz temu dzwoniłem do gościa od tej niebieskiej B6 żeby jechać obadać to auto bo wczoraj jak dzwoniłem to odebrała jego mama i powiedziała, że jest w pracy i zapomniał tel . Gadałem z gościem i lipa thumbdown . Auto jest 3,5 roku w kraju, ale on jest już trzecim właścicielem, kupił pół roku temu. Ostatni wpis w 2006 roku niby 110k km. Pytając o autentyczność przebiegu mówił, że nie sprawdzał tego, ale wygląda na autentyczny chytry . W opisie jest komputer, a gadał że nie ma i miał kupić manetki i to przerobić, ale nie zdążył. Kolejna sprawa to silnik, jest to 101KM więc nie dla mnie. Mówił, że jest program na 130KM zrobiony przez poprzedniego właściciela, ale za dużo kasy musiałbym włożyć żeby to normalnie jeździło więc odpada. Ogólnie niby fajny stan, bardzo mi się podoba ten kolorek i chromy, ale bardzo biedniutkie wyposażenie, słaby silnik i nie pewny przebieg. Do tego 3 właściciele w ciągu 3,5 roku thumbdown . Nie dla mnie.] Witam samochód należy do mnie zaciski żółte nie różowe jak widać każdy ma inny gust. Podgrzewane boczne szyby wpisane bo tak jest spotkałem się z b6 co wcale niemiała podgrzewanych szyb i tez było wersja z Austrii nie na sybir. Właścicielem jestem drugim w kraju mam od grudnia nie pól roku nie przekręcać proszę. dekory czarne zdjęcie środka tez mam ale niewyraźne to nie dawałem. Mama odebrała LOL co to za różnica czy telefon mam w domu czy na hoku na kopalni niema różnicy. W serwisie ostatni raz byl bodajże przy 110tys km i nigdzie nie napisalem że ma komputer:) Nie ma grzanych szyb bocznych ,te paski kolego są prawdopodobnie od anteny do telefonu i mają je wszystkie avanty nawet B5
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 [Pretor[/Pół godz temu dzwoniłem do gościa od tej niebieskiej B6 żeby jechać obadać to auto bo wczoraj jak dzwoniłem to odebrała jego mama i powiedziała, że jest w pracy i zapomniał tel . Gadałem z gościem i lipa thumbdown . Auto jest 3,5 roku w kraju, ale on jest już trzecim właścicielem, kupił pół roku temu. Ostatni wpis w 2006 roku niby 110k km. Pytając o autentyczność przebiegu mówił, że nie sprawdzał tego, ale wygląda na autentyczny chytry . W opisie jest komputer, a gadał że nie ma i miał kupić manetki i to przerobić, ale nie zdążył. Kolejna sprawa to silnik, jest to 101KM więc nie dla mnie. Mówił, że jest program na 130KM zrobiony przez poprzedniego właściciela, ale za dużo kasy musiałbym włożyć żeby to normalnie jeździło więc odpada. Ogólnie niby fajny stan, bardzo mi się podoba ten kolorek i chromy, ale bardzo biedniutkie wyposażenie, słaby silnik i nie pewny przebieg. Do tego 3 właściciele w ciągu 3,5 roku thumbdown . Nie dla mnie.] Witam samochód należy do mnie zaciski żółte nie różowe jak widać każdy ma inny gust. Podgrzewane boczne szyby wpisane bo tak jest spotkałem się z b6 co wcale niemiała podgrzewanych szyb i tez było wersja z Austrii nie na sybir. Właścicielem jestem drugim w kraju mam od grudnia nie pól roku nie przekręcać proszę. dekory czarne zdjęcie środka tez mam ale niewyraźne to nie dawałem. Mama odebrała LOL co to za różnica czy telefon mam w domu czy na hoku na kopalni niema różnicy. W serwisie ostatni raz byl bodajże przy 110tys km i nigdzie nie napisalem że ma komputer:) Nie ma grzanych szyb bocznych ,te paski kolego są prawdopodobnie od anteny do telefonu i mają je wszystkie avanty nawet B5 nie prawdopodobnie ,tylko na pewno [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 16:15_________________________________________________roberts311 zapraszamy jutro na spocik info w pierwszym poście
ROBERT Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Jakby co to są od anteny z radia [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 16:16_________________________________________________ roberts311 zapraszamy jutro na spocik info w pierwszym poście Jak co to w niedzielę Ale oczywiście zapraszamy [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 16:17_________________________________________________ Witam samochód należy do mnie zaciski żółte nie różowe jak widać każdy ma inny gust. Dokładnie , a o gustach nie dyskutujemy Podgrzewane boczne szyby wpisane bo tak jest spotkałem się z b6 co wcale niemiała podgrzewanych szyb i tez było wersja z Austrii nie na sybir. [b6] miały tylko i wyłącznie tylną szybę podgrzewaną , a jeżeli ktoś ma przednią podgrzewaną to sobie po prostu zrobił swap'a z [b7] ... boczne nigdy nie były podgrzewane
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 roberts311 zapraszamy jutro na spocik info w pierwszym poście Jak co to w niedzielę Ale oczywiście zapraszamy cholera ja dziś też siedzę w pracy i mi się poprzestawiało przez ten długi weekend sorki za wprowadzenie kolegi w błąd
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Roberto długo Cię nie było :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Jakby co to są od anteny z radia antenę od radia porządne samochody mają na dachu ups tu mowa o [b6] :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Robert też nie ma do radia tylko tak napisał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi