Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tu taka cisza... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Wreszcie jestem

Arek :shocked: gratulejszyn no i :drunk:

Opublikowano

ten kot jest wyje*any :polew:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:16_________________________________________________a kaj zes byl... Wiesku... :?:

Opublikowano

Na placu żech robiył no i zimówki założyłech po poklejyniu pany :naughty:

Opublikowano

jo juz na pakiecie zimowym 3 tydnie smigom :naughty:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:23_________________________________________________czorne "stalumy" w dodatku odnowione i matowe :kox:

Opublikowano

Zaruściałe jak pieron przez to aludekle mom :kox:

Opublikowano

jo zech z zeszlym roku miol je tak rude, ze se taki szpetne kolpaki sprawiol, ze som nie umiolech na nie patrzec :polew:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 17:27_________________________________________________i w tym roku, byla motywacja aby to odnowic :cool1: , bo som nie wiym co bylo brzidsze...te kolpaki czy ta ruda na felach :sick3:

Opublikowano

Ja zawsze czekam do ostatniej chwili jak śnieg ma spaść :wink4:

Opublikowano

no kumpel tez czekol w zeszlym roku...i go to tak zaskoczylo...ze dopiyro w maju do roboty prziszol :confused4:

Opublikowano

no kumpel tez czekol w zeszlym roku...i go to tak zaskoczylo...ze dopiyro w maju do roboty prziszol :confused4:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

To tak samo jak Ja :hi:

Opublikowano

:decayed:

Opublikowano

nom niby smiyszne, ale jymu nie bylo do smiychu :gwizdanie: :thumbdown:

Opublikowano

Jedziesz na nockę po suchym asfalcie, a wracasz rano w śniegu :cool1:

Opublikowano

Po prostu śmiesznie to zabrzmiało :wink4: . Kiedyś w ogóle nie było zimówek i ludzie jakoś jeździli a warunki na drogach były nie raz gorsze niż mamy teraz w zimie. Zimówki pomagają najbardziej jak jest suchy śnieg, jak jest ciapa to już mniej a na lodzie to różnicy prawie w ogóle nie ma. Wiadomo, że lepiej je mieć i sam zawsze zakładam, ale najważniejsze jest to jak jeździmy w takich warunkach :gwizdanie: .

Opublikowano

no Piotrek ja Cie rozumie , bo tez sie usmiechnalem :embarrassed::tongue4:

Opublikowano

Po prostu śmiesznie to zabrzmiało :wink4: . Kiedyś w ogóle nie było zimówek i ludzie jakoś jeździli a warunki na drogach były nie raz gorsze niż mamy teraz w zimie. Zimówki pomagają najbardziej jak jest suchy śnieg, jak jest ciapa to już mniej a na lodzie to różnicy prawie w ogóle nie ma. Wiadomo, że lepiej je mieć i sam zawsze zakładam, ale najważniejsze jest to jak jeździmy w takich warunkach :gwizdanie: .

Jasne tylko przepisy już tego wymagają, np w Czechach a u nas firmy ubezpieczeniowe

Opublikowano

z tym sie zgadzam, bo jedna z pierwszych czynnosci co "palkarze" robia, to stan i jakie ogumienie :gwizdanie: