Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 jak chcesz mieć na żywca, to musisz z arturem albo hammerem pogadać widzialem jak on jezdzi [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:36_________________________________________________ja tez juz musze spadac milej nocki tym co ida spac
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Spadam narka Jakiś śpiący jestem też mnie łamie dziś 9 godzin na dachu przy minusowej temp i wietrze więc już wiem dlaczego mi nie ma zimno na spotach
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Spadam narka Jakiś śpiący jestem też mnie łamie dziś 9 godzin na dachu przy minusowej temp i wietrze więc już wiem dlaczego mi nie ma zimno na spotach :decayed: :decayed: http://otomoto.pl/nissan-350-z-3-5-v6-lpg-zarejestrowany-C21599203.html poczesołbych z takim kiedy, choćby na chwila pojeździć coś innego bo tych nimców na tej drodze za dużo jeździ :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje ja właśnie od dziś jestem na L4 :> do końca miesiąca
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje ja właśnie od dziś jestem na L4 :> do końca miesiąca lebry
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje Ja mam dłuuugie L4 w tej chwili , nie planowane
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 jak sie ruszam ostatnimi czasy to az mi lezka ;( w oku sie kreci z bolu
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 ja właśnie od dziś jestem na L4 :> do końca miesiąca Na wypowiedzeniu już jesteś ?
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a wiesz ze mam chyba takie same objawy palca...boli spuchnie przestanie i zas boli spuchnie przestanie...chyba to zle co
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 ]ja właśnie od dziś jestem na L4 :> do końca miesiąca Na wypowiedzeniu już jesteś ? tak ,do 30.XI a od 1.XII KWK Jankowice
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 jak sie ruszam ostatnimi czasy to az mi lezka ;( w oku sie kreci z bolu To bier rewjyr , pier**l to
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a wiesz ze mam chyba takie same objawy palca...boli spuchnie przestanie i zas boli spuchnie przestanie...chyba to zle co
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje Ja mam dłuuugie L4 w tej chwili , nie planowane i CI bije na dekel z latexami :decayed: :polew: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:44_________________________________________________ dobranoc Nara
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 aaa...powiem szczerze...mnie od tych przeciagow w robocie ostatkami sil ciagne bo mnie tak je.bie w okolicach nerek i korzonek ze masakra jeeszcze z tydzien i chyba planowane dlugie L4 sie szykuje Ja mam dłuuugie L4 w tej chwili , nie planowane i CI bije na dekel z latexami :decayed: :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a wiesz ze mam chyba takie same objawy palca...boli spuchnie przestanie i zas boli spuchnie przestanie...chyba to zle co No ja miałem podobnie i tak z tym łaziłem do roboty aż w końcu już nim ruszać w ogóle nie mogłem
Polko_V Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a zgiac go do polowy umie w tej chwili
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 i CI bije na dekel z latexami :decayed: no muszę tej whisky z colą wypróbować , jak tobie pomogło to może i mi pomoże
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Robert ta ścierka w all4auto jest w promocji za 24zł, ja już zamówiłem
Rekomendowane odpowiedzi