ROBERT Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Ale chyba do niczego się nie dopier**lą w końcu z gipsem na ręce tam pójdę
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Ale chyba do niczego się nie dopier**lą w końcu z gipsem na ręce tam pójdę Spoko każą ją uciąć, bo za amputację jest mniej odszkodowania. :gwizdanie: Spadam dalej gipsować A tak nawiasem to złożyłem dzisiaj papiery na emeryturę
ROBERT Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 A tak nawiasem to złożyłem dzisiaj papiery na emeryturę Uuuu takiemu to dobrze
Polko_V Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ja narazie rewiruje od zeszlego czwartku...do jutra, co za czym idzie ide do doktorki z fotami a ona zapewne mi przedluzy troszku L4
seves Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 dobry wieczor [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 18:19_________________________________________________no Wiesiu kurde ale co Ty bedziesz potem robil z tym wolnym czasem :gwizdanie: chyba zes zartowol ze pojedziesz na arbeit [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 18:21_________________________________________________Robert kurde jo ani nie wiem ze oni cos sprawdzaja konkretnie.. yno sie slyszy ze jakies komisje i cos tam kajs komus.. ale nigdy mojego znajomego nie sprawdzali takze patrz jestes wyjatkowy :good: hehe
A-rek Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 jeszcze jutro 5-6 godzinek i weekend A tak nawiasem to złożyłem dzisiaj papiery na emeryturę ooooo, oby ci dużo naliczyli
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Gipsowanie skończone jeszcze jutro pomalować i koniec Papiery złożyłem na emeryturę bo ten pieprzony McDonald z PO kombinuje jak koń pod górę kto ich wybrał niech sobie gratuluje Arek Ty jedzisz z nami do Sękatej :?:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 18:52_________________________________________________Idę do roboty
m3rvin Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ej 26 to je sobota nie niedziela :bicz3: w końcu kiedy
Polko_V Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ej 26 to je sobota nie niedziela :bicz3: w końcu kiedy no wlasnie...sobota czy niedziela
m3rvin Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ej 26 to je sobota nie niedziela :bicz3: w końcu kiedy no wlasnie...sobota czy niedziela chyba ze 26 zaczynomy a niedzela nas odbieraja
andy_sky Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 siema dzisiaj się dowiedziałem, że mam wyjebane górne wahacze i to po 35tyś przebiegu brawo FEBI :wallbash: kaj kupić ori lema nie podrabianego przez żółtków :?:
m3rvin Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 siema dzisiaj się dowiedziałem, że mam wyjebane górne wahacze i to po 35tyś przebiegu brawo FEBI :wallbash: kaj kupić ori lema nie podrabianego przez żółtków :?: takie rzeczy tylko w Erze czyt. T-Mobile
andy_sky Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 siema dzisiaj się dowiedziałem, że mam wyjebane górne wahacze i to po 35tyś przebiegu brawo FEBI :wallbash: kaj kupić ori lema nie podrabianego przez żółtków :?: takie rzeczy tylko w Erze czyt. T-Mobile very k**wa funny
m3rvin Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 siema dzisiaj się dowiedziałem, że mam wyjebane górne wahacze i to po 35tyś przebiegu brawo FEBI :wallbash: kaj kupić ori lema nie podrabianego przez żółtków :?: takie rzeczy tylko w Erze czyt. T-Mobile very ku*** funny no .... Wiesiek cos ostatnio zmieniol napewno Ci cos powie
Rekomendowane odpowiedzi