andy_sky Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 siema dzisiaj się dowiedziałem, że mam wyjebane górne wahacze i to po 35tyś przebiegu brawo FEBI :wallbash: kaj kupić ori lema nie podrabianego przez żółtków :?: takie rzeczy tylko w Erze czyt. T-Mobile very ku*** funny no .... Wiesiek cos ostatnio zmieniol napewno Ci cos powie nie chca MS-ów :no4:
A-rek Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Arek Ty jedzisz z nami do Sękatej :?: ciężko mi się określić, takie mam plany ale co z tego wujdzie to się okaże w sobotę[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 20:59_________________________________________________ ej 26 to je sobota nie niedziela :bicz3: w końcu kiedy a skąd pomysł że spot jest w niedziele :?:
andy_sky Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 a skąd pomysł że spot jest w niedziele pewnie z podpisu o spotach 26(niedziela) :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 a skąd pomysł że spot jest w niedziele pewnie z podpisu o spotach 26(niedziela) :gwizdanie: co to za inteligent zmienia pierwszy post ps: nie idzie wcześniej napisać do mnie pw że jest mała pomyłka w pierwszym poście
andy_sky Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 a skąd pomysł że spot jest w niedziele pewnie z podpisu o spotach 26(niedziela) :gwizdanie: co to za inteligent zmienia pierwszy post ps: nie idzie wcześniej napisać do mnie pw że jest mała pomyłka w pierwszym poście :polew: jak idzie jak nie ma nóg
A-rek Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 dlaczego w tej Austrii robią promocje na tego typu produkty a potem człowiek się uzależnia....
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 dlaczego w tej Austrii robią promocje na tego typu produkty a potem człowiek się uzależnia.... Przywieź spożytkujemy w sobotę
A-rek Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 mam jedną w torbie na święta ale jutro mogę wziąść drugą
m3rvin Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 dlaczego w tej Austrii robią promocje na tego typu produkty a potem człowiek się uzależnia.... poslij mi pw po ile maja w AU bo mi po DE Yny 1l zostoł
wiesiek3d Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 mam jedną w torbie na święta ale jutro mogę wziąść drugą A po ile jest 0,7 :?:
m3rvin Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 mam jedną w torbie na święta ale jutro mogę wziąść drugą A po ile jest 0,7 :?: nieopłaca se
ROBERT Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 09:58_________________________________________________ ...kaj kupić ori lema nie podrabianego przez żółtków :?: Ja kupiłem ~ 2 lata temu w IC i były na pewno ori LMO ale ... wiesz jak jest
Arturoo Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 siema dzisiaj się dowiedziałem, że mam wyjebane górne wahacze i to po 35tyś przebiegu brawo FEBI :wallbash: kaj kupić ori lema nie podrabianego przez żółtków :?: może przez te 35 k pojeździłeś więcej po gorszych drogach ,może amorki są już nie najmłodsze ,a poza tym 35k to i tak dobry wynik biorąc pod uwagę ,że zawieszenie "czwórek" projektowano pod drogi typu "stół"
Polko_V Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 no wg mnie...swoja droga jak na MS to naprawde dobry wynik .... stosunek jakosci do ceny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi