seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ze spritem to gorzka żołądkowa jest cycuś :good: ja za to uwielbiam gin z tonikiem i cytryną tylko piję to jak soczek i konsekwencje były już tragiczne :polew:
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ze spritem to gorzka żołądkowa jest cycuś :good: ja za to uwielbiam gin z tonikiem i cytryną tylko piję to jak soczek i konsekwencje były już tragiczne :polew: to ja tak mam z gorzką ze spritem
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 dobry Andrzej kurw Ci powiem ta fura Ci od zadku dopiero robota robi :kox: :kox: aaaaaaa i coś mi się rzuciło w oczy alkantara? dobrze myślę? tylko dopiero jak pojechałeś to mi sie przypomniałeś że ostatnio jak furę widziałem to jeszcze miałeś materiałowe stołki
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Z roboty Whisky ze spritem jest super o niebo lepsza niż z colą
srb38vx Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 dobry Andrzej kurw Ci powiem ta fura Ci od zadku dopiero robota robi :kox: :kox: aaaaaaa i coś mi się rzuciło w oczy alkantara? dobrze myślę? tylko dopiero jak pojechałeś to mi sie przypomniałeś że ostatnio jak furę widziałem to jeszcze miałeś materiałowe stołki Seves tak to jest jak sie kolegi olewa zawsze możesz wpaś na kawa :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 taa .......... na kawusię do Świerklan to możnaby wskoczyć znowu kiedy ,zrobimy tam mini spota
srb38vx Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 taa .......... na kawusię do Świerklan to możnaby wskoczyć znowu kiedy ,zrobimy tam mini spota Zawsze mile widziany jesteś Arturoo tylko szkoda że tak żadko wpadasz ;(
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 robota niestety mnie czasowo ogranicza
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 18:14_________________________________________________ Panowie to zakładamy wątek spoty Żorskie Bo święta trójca to ściemniacze jakich mało Zakładaj , jak najbardziej jestem ZA :good: A zresztą już jest wątek , powodzenia
A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 ze spritem to gorzka żołądkowa z miętą jest cycuś jeszcze lepsza dziś połówka pęknie ale bez sprite [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 18:17_________________________________________________Robert jakbyś miał czas to mógłbyś zerknąć dla mnie w Etke i podać mi numer węży wspomagania :?:
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Robert jakbyś miał czas to mógłbyś zerknąć dla mnie w Etke i podać mi numer węży wspomagania :?: Zaraz zajrzę
m3rvin Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Żołądkowa jest paskuda młody jesteś nie znasz się ;p a piłes żoładkowa gorzka z mętą + sprite + cytryna wchodzi .....
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 A więc tak ( 4-cyl. diesel , [AVG] ) pompa - magiel : 8D1 422 893 AE _________________________________________________ magiel - chłodnica płynu : 8D1 422 891 J _________________________________________________ pompa - zbiorniczek płynu : 3B0 422 887 _________________________________________________ magiel - zbiorniczek płynu : 8D1 422 891 H _________________________________________________ chłodnica płynu wspomagania - magiel ( dla samochodów z hakiem ) : 8D1 422 891 J _________________________________________________ zbiorniczek - chłodnica płynu ( samochody z hakiem ) : 8D0 422 891 C
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Chce zrobic logo ale w formie jakiegos dobrego zdjecia ze spota z naszymi autkami, jedni juz maja auto wyciagniete z d w logo poprosze Hammera zeby cyknal cos fajnego jak sie ustawimy w czwartek [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:01_________________________________________________ Żołądkowa jest paskuda młody jesteś nie znasz się ;p a piłes żoładkowa gorzka z mętą + sprite + cytryna wchodzi ..... Tylko w małych ilościach za słodkie
A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 mi czyta żąłądkowa jakoś nie wchodzi (mówie o kieliszkach bo w dringu wszystko idzie wypić :> ) a wracając do Ballantines to bije on na głowe w smaku czerwonego "wędrowniczka", co innego porównując go z czarnym [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:11_________________________________________________ A więc tak ( 4-cyl. diesel , [AVG] ) pompa - magiel : 8D1 422 893 AE _________________________________________________ magiel - chłodnica płynu : 8D1 422 891 J _________________________________________________ pompa - zbiorniczek płynu : 3B0 422 887 _________________________________________________ magiel - zbiorniczek płynu : 8D1 422 891 H _________________________________________________ chłodnica płynu wspomagania - magiel ( dla samochodów z hakiem ) : 8D1 422 891 J _________________________________________________ zbiorniczek - chłodnica płynu ( samochody z hakiem ) : 8D0 422 891 C to tyle przewodów jest ja chyba tej chłodniczki nie mam bo mam auto bez haka więc dwa przewody odpadają
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 pomysl padl jak byla obraza majestatu ale jakos nie bylo kiedy zrealizowac i wczoraj za namowa Artura zalozylem watek no i widze ze sie rozkreca :gwizdanie: Ballantines to bije on na głowe w smaku czerwonego "wędrowniczka", co innego porównując go z czarnym Mowa
Rekomendowane odpowiedzi