A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Chce zrobic logo ale w formie jakiegos dobrego zdjecia ze spota z naszymi autkami, jedni juz maja auto wyciagniete z d w logo poprosze Hammera zeby cyknal cos fajnego jak sie ustawimy w czwartek pomysl padl jak byla obraza majestatu ale jakos nie bylo kiedy zrealizowac i wczoraj za namowa Artura zalozylem watek no i widze ze sie rozkreca :gwizdanie: o co to chodzi
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Chce zrobic logo ale w formie jakiegos dobrego zdjecia ze spota z naszymi autkami, jedni juz maja auto wyciagniete z d w logo poprosze Hammera zeby cyknal cos fajnego jak sie ustawimy w czwartek pomysl padl jak byla obraza majestatu ale jakos nie bylo kiedy zrealizowac i wczoraj za namowa Artura zalozylem watek no i widze ze sie rozkreca :gwizdanie: o co to chodzi No jak o co Nie kapujesz tego :gwizdanie: [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:29_________________________________________________Arek na pewno masz tą chłodniczke , ale musiałbyś dokładnie sprawdzić jak to leci u Ciebie i napisać mi jak to wygląda ( chłodniczka ta to taki ten zaokrąglony przewód na którym masz zawieszony czujnik temp. zew. za zderzakiem przednim ) Ja myślę , że szlauchy lecą tak : pompa/magiel , pompa/zbiorniczek , zbiorniczek/chłodniczka , magiel/chłodniczka
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Powodzenia ,i co byście nie zgrubli za fest Święta trójca w jednej osobie patrzy[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 18:56_________________________________________________Aaa i z brzydkim logo z d wziętym :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wiesiek może by tak komu micha oklepać :mysli: :decayed:
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wiesiek może by tak komu micha oklepać :mysli: :decayed: :polew: :polew: :polew: jak tam zdrówko Robert? lepiej?
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wiesiek może by tak komu micha oklepać :mysli: :decayed: No coś Ty [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:42_________________________________________________ dobry Synki Witej synku
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Z roboty Whisky ze spritem jest super o niebo lepsza niż z colą dziś byda próbować :tongue4: dobry Andrzej kurw Ci powiem ta fura Ci od zadku dopiero robota robi :kox: :kox: aaaaaaa i coś mi się rzuciło w oczy alkantara? dobrze myślę? tylko dopiero jak pojechałeś to mi sie przypomniałeś że ostatnio jak furę widziałem to jeszcze miałeś materiałowe stołki Seves tak to jest jak sie kolegi olewa zawsze możesz wpaś na kawa :gwizdanie: no kurde serio dawno Cie nie widziałem a dopiero jak żeś wyjeżdzał (i otworzył fura co się światło zapaliło) to tak na serio i na prędko się jej przyjrzałem taa .......... na kawusię do Świerklan to możnaby wskoczyć znowu kiedy ,zrobimy tam mini spota no wiecie jak jest... ja jestem za :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:44_________________________________________________ a wracając do Ballantines to bije on na głowe w smaku czerwonego "wędrowniczka", co innego porównując go z czarnym [br] Ballantines to bije on na głowe w smaku czerwonego "wędrowniczka", co innego porównując go z czarnym Mowa dokładnie, a teraz nawet cena podobna
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak tam zdrówko Robert? lepiej? Lepij , yno żić obszczypano
A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 No jak o co Nie kapujesz tego :gwizdanie: już chyba tak Arek na pewno masz tą chłodniczke , ale musiałbyś dokładnie sprawdzić jak to leci u Ciebie i napisać mi jak to wygląda ( chłodniczka ta to taki ten zaokrąglony przewód na którym masz zawieszony czujnik temp. zew. za zderzakiem przednim ) aaaa takie coś mam Wiesiek może by tak komu micha oklepać :mysli: :decayed: no widać że komuś tu się w główce przewraca i zaczyna coraz bardziej mieszać więc trzeba będzie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 C+ połączyła się z Nką extra Ciekawe jak to teraz będzie wyglądało , czy dołożą mi ofertę Nki czy trzeba będzie dopłacić za to
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak tam zdrówko Robert? lepiej? Lepij , yno żić obszczypano :polew: :polew:
m3rvin Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 C+ połączyła się z Nką ano czytałem ciekawe jako oferte bedą mięc
Kuna Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 3,5h sprzątałem łazienkie... Zachciało mi się prysznic rozkręcać...
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak tam zdrówko Robert? lepiej? Lepij , yno żić obszczypano o kuuu_rwa aleś doebał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 o kuuu_rwa aleś doebał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :embarrassed:
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 C+ połączyła się z Nką ano czytałem ciekawe jako oferte bedą mięc No jaką , ciulatą bo maja prawie monopol
Rekomendowane odpowiedzi