Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuna gdzie warto kupować gry na xbox'a, gdzie są tanie i jest duży wybór :?:

Arek ja bym Ci polecił najpierw "przeróbkę" X-a ( wiadomo przez neta nie pograsz ale gry będą za kilkanaście/kilkadziesiąt zł ) :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Allegro :decayed:

Ja się zdecydowałem na przeróbkę jutro prawdopodobnie jadę do boguszowic swojego przerobić bo tak to 60 min i gra już na moim kompie i 179zł zaoszczedzone :evil:

Opublikowano

Ja się zdecydowałem na przeróbkę jutro prawdopodobnie jadę do boguszowic swojego przerobić bo tak to 60 min i gra już na moim kompie i 179zł zaoszczedzone :evil:

Dokładnie

Opublikowano

polecam gościa nagrywałem u niego nowego softa, szybko i fachowo :wink4:

Opublikowano

Spadam narka :hi:

Opublikowano

Jak z cenami?

Opublikowano
  • Autor

Arek ja bym Ci polecił najpierw "przeróbkę" X-a ( wiadomo przez neta nie pograsz ale gry będą za kilkanaście/kilkadziesiąt zł ) :wink4:

jak mi się skończy gwarancja to go przerobie :wink4:

bo tak to 60 min i gra już na moim kompie

na przerobionego gry się ściąga z netu :?: są wtedy wszystkie dostępne i te najnowsze :?:

Opublikowano

Jak z cenami?

nie pamiętam do końca, chyba na forum xboxowym jest jego cennik :wink4: ja wgrywałem tylko nowy soft u niego, bo mój X był przerobiony już jak go kupowałem.[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 21:41_________________________________________________

na przerobionego gry się ściąga z netu :?: są wtedy wszystkie dostępne i te najnowsze :?:

są dostępne i można ściągać, jedynym problemem jest właściwa nagrywarka i coraz to nowe softy, które musisz na X-a wgrać by dana gra śmigała,o ile w oryginalne robisz to przez neta, w przeróbce nie jest to już możliwe tą drogą.

Opublikowano
  • Autor

Badboy a jakie ty masz gry :?: może bym coś od ciebie pożyczył :decayed:

Opublikowano

Badboy a jakie ty masz gry :?: może bym coś od ciebie pożyczył :decayed:

mam wszystko to co nowego wchodzi, ale same piraty :wink4:

Opublikowano

tez jestem tego samego zdania, mozna kupic gry w wersji bundle copy czyli zalaczane do zestawu z konsola za pare groszy, dzis wzialem forze 3 za 49zl nowke ori tyle ze bundle.

Opublikowano

gwint i 18-stki na polskie drogi się nie nadaje. Mam znajomego co założył gwinta i 17-stki i teraz myśli czy nie kupić na codzień innego samochodu bo tym się na dłuższa mete nie da jeździć. Auto do roboty ma być a nie na pokazy :) Bardziej liczy się żywotność silnika 1.9TDI i wygoda w środku niż gwinty, felgi czy bodykity :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 13:40_________________________________________________

:gwizdanie: jeszcze nie było sytuacji abym nie dał rady, a ponad pół Polski przejeździłem na -70 :decayed:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 23:57_________________________________________________apropos :embarrassed: zapomniałem kapelusza zdjąć :hi:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi: z rana
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

gwint i 18-stki na polskie drogi się nie nadaje. Mam znajomego co założył gwinta i 17-stki i teraz myśli czy nie kupić na codzień innego samochodu bo tym się na dłuższa mete nie da jeździć. Auto do roboty ma być a nie na pokazy :) Bardziej liczy się żywotność silnika 1.9TDI i wygoda w środku niż gwinty, felgi czy bodykity :gwizdanie:

To Ty chyba nigdy na 18" nie jeździłeś :gwizdanie: nie dziwie się jak ktoś kupi gwint za 1000zł i oczekuje komfortu, co innego gwint z regulacją twardości, wtedy jest komfort i wygląd :good:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 09:46_________________________________________________ :hi:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 09:47_________________________________________________PS. Robert czemu kasujesz moje komenty na Motostat :decayed:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

:hi::bry:

Opublikowano

Ale nie tracicie gwarancji na sprzęt przerabiając, można wrócić do softa przed przeróbką. Plomby nie są zrywane.

A z drugiej strony na co mi konsola jak nie mam w co grać... :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 11:36_________________________________________________A zapomniałem :hi:

Powiedzcie mi na co ten biały skurczybyk za oknem :wallbash:

Opublikowano

Ale nie tracicie gwarancji na sprzęt przerabiając, można wrócić do softa przed przeróbką. Plomby nie są zrywane.

A z drugiej strony na co mi konsola jak nie mam w co grać... :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 11:36_________________________________________________A zapomniałem :hi:

Powiedzcie mi na co ten biały skurczybyk za oknem :wallbash:

a co zasp się boisz :polew:

:decayed:

Opublikowano

Nie - mam nowe opony i AC :polew:

Ale uwielbiam ciepło i słońce :gwizdanie: