Opublikowano 9 Listopada 201015 l Autor to B6 Avant ? słabo widać ... S4 ? RS4 ? RS4 B5 ale ciekawe ile ma PS
Opublikowano 9 Listopada 201015 l Panowie to znowu durny film z naciągana szybkością na motocyklu, popatrzcie czy przy 200 km/h tak wolno wszystko śmiga wokoło :?: Jak ktos tyle nie jechał to nie wie [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 22:34_________________________________________________Arek przyglądałęś sie twoim zenonom :?:
Opublikowano 9 Listopada 201015 l To jest gościu - Espin Fadnes A Superman Flying in Norway, TRUE HUMAN FLIGHT in wingsuit! , wingsuit, Bispen, Norway
Opublikowano 9 Listopada 201015 l Autor Arek przyglądałęś sie twoim zenonom :?: tak, tak i nic takiego nie zauwazylem o czym mowiles
Opublikowano 10 Listopada 201015 l :hi: [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 09:12_________________________________________________teraz to i mnie zaciekawiłeś Wiesiek co z tymi zenonami
Opublikowano 10 Listopada 201015 l no i starszy nie jedzie oglądać A3 bo naczytał się w necie że te silniki są do d**y :wallbash: jak on mnie wk****a tyle samo złych opinii w necie jest na temat innych silników,ale on jest przecie najmądrzejszy ,ale to już nie moja bajka już mu nie pomogę nie będę se więcej nerwów szarpał :doh1:
Opublikowano 10 Listopada 201015 l po robocie Robert byłeś wczoraj w ASO po uszczelki? tak , byłem [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 15:20_________________________________________________ pobudka :!: co za pobudka , ja już byłem trzy i pół godziny na nagach
Opublikowano 10 Listopada 201015 l spryski na reflektory to wymog konieczny na xenony? tak + samopoziomowanie[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 15:35_________________________________________________w świetle przepisów oczywiście
Opublikowano 10 Listopada 201015 l spryski na reflektory to wymog konieczny na xenony? tak + samopoziomowanie[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 15:35_________________________________________________w świetle przepisów oczywiście to troche chooojnia bo okazje na xenony mam jeszcze zderzak na spryski i same spryski by mi sie chcialo wyrezac ale samopoziomy :gwizdanie:
Opublikowano 10 Listopada 201015 l spryski na reflektory to wymog konieczny na xenony? tak + samopoziomowanie[br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 15:35_________________________________________________w świetle przepisów oczywiście to troche chooojnia bo okazje na xenony mam jeszcze zderzak na spryski i same spryski by mi sie chcialo wyrezac ale samopoziomy :gwizdanie: Okazja? to za ile jeśli można spytać?
Opublikowano 10 Listopada 201015 l jesli kolo sie nie wycofa to 800 zeta z przetwornicami bez zarnikow