Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz kabel do B7?

Mam :wink4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:55_________________________________________________

masz kabel do B7?

ja mam i moze sie do was tym razem wybiore wiec go ze soba zabiore razem z lapkiem :wink4:

Wywaliłeś już wałki?

nie no jeszcze nie bede to robil przy okazji rozrzadu a mam jescze do konca ale jak bede to robil to napewno sie jeszcze z toba skontaktuje zeby sie dogadac co do roboty i czesci ktorych ty użyłeś :wink4: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:58_________________________________________________

chcialem sprobowas ustawic zegar radiowy wyczytalem ze vagiem mozna to zrobic denerwuje mnie ze mi sie to stracilo

jak ustawic rozwin problem bo nie kumam :gwizdanie:

chodzi o ta antenke kolo godziny, zegar sie ustawia automatycznie wtedy mi ta antenka zniknela doczytalem sie ze vagiem mozna probowac

no to spoko sobie popróbujesz wezme i kabel i vaga z lapkiem :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest jest jest namówiłem starszego na benzynkę i znalazłem fajną sztukę sprawdziłem Vin i jestem zadowolony 115tyś do końca serwisowana A3 na ful wypasie z białymi kubłami i navi tylko bez xenonów jutro będzie nasza :kox::drunk: :drool: :banan2:

Opublikowano

jest jest jest namówiłem starszego na benzynkę i znalazłem fajną sztukę sprawdziłem Vin i jestem zadowolony 115tyś do końca serwisowana A3 na ful wypasie z białymi kubłami i navi tylko bez xenonów jutro będzie nasza :kox::drunk: :drool: :banan2:

:good:

[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 18:23_________________________________________________

chodzi o ta antenke kolo godziny, zegar sie ustawia automatycznie wtedy mi ta antenka zniknela doczytalem sie ze vagiem mozna probowac

Adres 17 - Instruments

10 - Adaptacja --> kanał 19

ostatnią pozycję zmieniasz , jak mówisz że masz tą funkcję , ja ustawiałem i niestety nie mam a w B5 miałem :kwasny:

xxxx?: Remote Clock

0 - Remote Clock not active

1 - Remote Clock active

Opublikowano

:good:

[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 18:23_________________________________________________

Adres 17 - Instruments

10 - Adaptacja --> kanał 19

ostatnią pozycję zmieniasz , jak mówisz że masz tą funkcję , ja ustawiałem i niestety nie mam a w B5 miałem :kwasny:

xxxx?: Remote Clock

0 - Remote Clock not active

1 - Remote Clock active

wlasnie o tym mowie Robert

mialem ta antenke ale zniknela i od dlugiego czasu sie nie pojawila

Opublikowano

wlasnie o tym mowie Robert

a przedtem miałeś tą antenkę ?

Opublikowano

a co odłączałeś aq i znikło ?

Opublikowano

niee, samo zniklo pewnej nocy jak auto w garazu mi stalo

Opublikowano

to i ja sobie sprawdze czy nie mam tej funkcji :naughty:

Opublikowano

u mnie w B5 straciło się to po odłączeniu aku , ale na następny dzień było na nowo , gdzieś wyczytałem żeby postawić auto tyłem do zachodu jak się nie chce samo to na nowo ustawić ...

odbiornik zegara ster. falami radiowymi jest właśnie za tylnym zderzakiem , a nadajnik we Frankfurcie :wink4:

[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 18:36_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1641.0;highlight=zegar :wink4:

Opublikowano

nadajnik mam skoro dzialalo, wlaczyli mi go w magro jak rozrzad robilem pozniej z miecha dziala i sie wylaczyl i juz do dzis lipa

Opublikowano

:hi: po dłuższej przerwie :) wydawało mi się, albo robert. przemknął mi dziś przed maską ok 5:15 rano w Jejkowicach :)

Ja też mam satelitarny zegar, jakiś czas temu po odłączeniu aku antenka się pojawiła dopiero na drugi dzień :)

Opublikowano

:hi: po dłuższej przerwie :) wydawało mi się, albo robert. przemknął mi dziś przed maską ok 5:15 rano w Jejkowicach :)

Całkiem możliwe :wink4:

Opublikowano

Pany pytanie z innej beczki gdzie jest w Rybniku jakiś dobry Zegarmistrz ????

Opublikowano

nadajnik mam skoro dzialalo, wlaczyli mi go w magro jak rozrzad robilem pozniej z miecha dziala i sie wylaczyl i juz do dzis lipa

po prostu zgubił sygnał , ale trochę dziwne że nie chce się znowu połączyć

Opublikowano

po prostu zgubił sygnał , ale trochę dziwne że nie chce się znowu połączyć

no wlasnie i neka mnie to bo fajnie bylo ja dziennie widywac :polew:

Opublikowano

ja przyzwyczaiłem się do niej a teraz jej nie mam :confused4:

:tongue4:

[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 19:22_________________________________________________

Pany pytanie z innej beczki gdzie jest w Rybniku jakiś dobry Zegarmistrz ????

ja jak co to zawsze chodziłem do zegarmistrza w Rybniku na przeciw poczty (koło rynku) :wink4:

Opublikowano
  • Autor

8P czy 8L :?:

no i witam po robocie :)