Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie było.

to rwij na policję niech sporządzą notatkę i potem do zarządcy drogi to już cię policja poinformuje a i dobrze jak byś miał ze dwóch świadków :good:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Nie, nie było.

to rwij na policję niech sporządzą notatkę i potem do zarządcy drogi to już cię policja poinformuje a i dobrze jak byś miał ze dwóch świadków :good:

teraz juz chyba za pozno, na policje powinno sie zadzwonic zaraz po zdarzeniu

Opublikowano

no nie koniecznie jak są świadkowie to będzie git :good:

Opublikowano

Nie, nie było.

Też tak myślę, a z drugiej strony czekać na kasę mi się niechce, więc wolę jutro auto ostawić do Magro i pod koniec tyg. albo w przyszłym odebrać. Oczywiście wszystko z AC.[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 10:14_________________________________________________

Sam jechałem a sarna pitła :gwizdanie: poza tym to było za Katowicami...

Opublikowano

Nie, nie było.

Też tak myślę, a z drugiej strony czekać na kasę mi się niechce, więc wolę jutro auto ostawić do Magro i pod koniec tyg. albo w przyszłym odebrać. Oczywiście wszystko z AC.[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 10:14_________________________________________________

szkoda,świadków zawsze można znaleźć auto możesz naprawić a i tak kasę będą musieli oddać :cool1:
Opublikowano

Nie, nie było.

szkoda,świadków zawsze można znaleźć auto możesz naprawić a i tak kasę będą musieli oddać :cool1:

Szkode zgłosiłem i jutro auto odstawiam do Magro :cool1:

Opublikowano

kto bogatemu zabroni :kox:

Opublikowano

byłem w ASO sprawdziłem VIN tego B7 i okazało się że w 2008 roku to auto miało 235tyś :polew: zdaje się że ojciec jest już z niego wyleczony :rolleyes: czasami warto słuchać dzieci :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 13:20_________________________________________________

szkoda że nie złapałeś tej sarny miałbyś niezłą ucztę z dziczyzną w tle,a tak swoją drogą to przy jakiej prędkości przelotowej miałeś bliski kontakt ze zwierzyną płochą
Opublikowano

byłem w ASO sprawdziłem VIN tego B7 i okazało się że w 2008 roku to auto miało 235tyś :polew: zdaje się że ojciec jest już z niego wyleczony :rolleyes: czasami warto słuchać dzieci :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 13:20_________________________________________________

szkoda że nie złapałeś tej sarny miałbyś niezłą ucztę z dziczyzną w tle,a tak swoją drogą to przy jakiej prędkości przelotowej miałeś bliski kontakt ze zwierzyną płochą

:good:

Wyhamowałem tak do 50-60kmh i było puk :gwizdanie:

:kox:

Opublikowano

Wyhamowałem tak do 50-60kmh i było puk :gwizdanie:

ja kiedyś Audi 80 walnąłem z prędkością 110km/h poszła tylko lampa i listwa między lampą a zderzakiem,zderzak miał rysę od zębów sarny :naughty:

Opublikowano

:siema: po robocie

H4mm3R to miałeś pecha nie ziemskiego pewnie wkurwiony byłeś jak chu*j :kwasny: ale jak masz AC to już pół sukcesu :gwizdanie:

Opublikowano

Po robocie :hi: ale jestem za***any , chyba jakieś grypsko mnie bierze

Goodyear UG7 jedne z najlepszych zimówek :good:

Tomek dobrze że to nie ta lampa w której wymieniałem Ci wczoraj żarówkę :gwizdanie:

byłem w ASO sprawdziłem VIN tego B7 i okazało się że w 2008 roku to auto miało 235tyś :polew: zdaje się że ojciec jest już z niego wyleczony :rolleyes: czasami warto słuchać dzieci :decayed:

Także każdy teraz będzie wiedział : przed kupnem diesla )szczególnie w Polsce) sprawdź najpierw VIN - najważniejsza sprawa !!!

Opublikowano

:siema: po robocie

H4mm3R to miałeś pecha nie ziemskiego pewnie wkurwiony byłeś jak chu*j :kwasny: ale jak masz AC to już pół sukcesu :gwizdanie:

Szczerze, to bardziej mnie zmartwiło że będę bez auta przez najbliższe dni :(

Opublikowano

:hi: witam wszystkich Arku mam prośbę,mój kumpel,który załatwia VIN w ASO urlopowywuje się i pupa,czy mógłbyś mi to sprawdzić WAUZZZ8E65A474910 będzie :drunk::wink4:

zagadaj ze stanleyem on ma dostep do sprawdzenia :wink4:

no i dobry po poludniem :hi:

Opublikowano

Po robocie :hi: ale jestem za***any , chyba jakieś grypsko mnie bierze

Goodyear UG7 jedne z najlepszych zimówek :good:

Tomek dobrze że to nie ta lampa w której wymieniałem Ci wczoraj żarówkę :gwizdanie:

byłem w ASO sprawdziłem VIN tego B7 i okazało się że w 2008 roku to auto miało 235tyś :polew: zdaje się że ojciec jest już z niego wyleczony :rolleyes: czasami warto słuchać dzieci :decayed:

Także każdy teraz będzie wiedział : przed kupnem diesla )szczególnie w Polsce) sprawdź najpierw VIN - najważniejsza sprawa !!!

Robert, a te

http://allegro.onet.pl/komplet-bridgestone-lm-32-205-55r16-wysylka-0-zl-i1302110205.html

ktore lepsze biorac pod uwage te 2

Opublikowano

UG 7 :good: