Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

zaraz ja spadam , jutro do roboty :wallbash:

Opublikowano

No to wyśpij się chłopie :lazy:

Szczęśliwej :hi:

Opublikowano

No ja spadam spać

Nara :hi:

Opublikowano

dobry wieczer chopy :hi:

Seves jak tam b7 ? czy jak narazie masz opcję góral :decayed:?

Opublikowano

Angry jak masz znajomości w Magro to na pewno nie raz uderzę do Ciebie :naughty:

Może byś załatwił jakąś mini zniżkę :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164085.0 :cool1:

u nas w magro to zakute pały żadnych rabatów :wallbash:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________Robert tacie spodobała się ta B6 z drugiego linka ale jak wysłał mi kolo zdjęcia to wydaje mi się że ona ma większy przebieg no i była 3 razy malowana do tego po wymianie pompowtrysków i wałka :kwasny: wg.jego opisu ma 220tyś i ma 3 właściciela szukam dalej[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165744.0 - ta jest piękna slina niestety sprzedana :(

w takim razie życzę znalezienia perełki z allegrowym przebiegiem :D:) tam na pewno nikt się szczerością nie wykaże :D

Opublikowano
  • Autor

:hi: z rana

Angry jak masz znajomości w Magro to na pewno nie raz uderzę do Ciebie :naughty:

Może byś załatwił jakąś mini zniżkę :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164085.0 :cool1:

ja tez sciagam ori czesci prosto z niemcowni z fajnym rabatem ale czas oczekiwania to jakies 2 tyg, a czasami cos potrzeba na juz :confused4:

jeszcze 2 dni i wolne :dance:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: męczy mnie te szukanie auta wszystkie na allegro to szmelc muszę ojca namówić na benzynkę
Opublikowano
Opublikowano
:siema: po robocie :wink4:
Opublikowano

:hi: po robocie

:hi: :hi: :hi: męczy mnie te szukanie auta wszystkie na allegro to szmelc muszę ojca namówić na benzynkę

Ja szukałem mojej kilka miesięcy , też czasami już wątpiłem :wink4:

Opublikowano

H4mm3R bedziesz na nastepnym spocie?

Opublikowano

masz kabel do B7?

ja mam i moze sie do was tym razem wybiore wiec go ze soba zabiore razem z lapkiem :wink4:

Opublikowano

masz kabel do B7?

Mam :wink4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:55_________________________________________________

masz kabel do B7?

ja mam i moze sie do was tym razem wybiore wiec go ze soba zabiore razem z lapkiem :wink4:

Do nas na spota się z 0,7 przyjeżdża a nie z kablem :decayed:

Wywaliłeś już wałki?

Opublikowano

chcialem sprobowas ustawic zegar radiowy wyczytalem ze vagiem mozna to zrobic denerwuje mnie ze mi sie to stracilo

Opublikowano

masz kabel do B7?

Mam :wink4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:55_________________________________________________

masz kabel do B7?

Wywaliłeś już wałki?

nie no jeszcze nie bede to robil przy okazji rozrzadu a mam jescze do konca ale jak bede to robil to napewno sie jeszcze z toba skontaktuje zeby sie dogadac co do roboty i czesci ktorych ty użyłeś :wink4: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:58_________________________________________________

chcialem sprobowas ustawic zegar radiowy wyczytalem ze vagiem mozna to zrobic denerwuje mnie ze mi sie to stracilo

jak ustawic rozwin problem bo nie kumam :gwizdanie:

Opublikowano

masz kabel do B7?

masz kabel do B7?

Wywaliłeś już wałki?

nie no jeszcze nie bede to robil przy okazji rozrzadu a mam jescze do konca ale jak bede to robil to napewno sie jeszcze z toba skontaktuje zeby sie dogadac co do roboty i czesci ktorych ty użyłeś :wink4: [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 17:58_________________________________________________

jak ustawic rozwin problem bo nie kumam :gwizdanie:

chodzi o ta antenke kolo godziny, zegar sie ustawia automatycznie wtedy mi ta antenka zniknela doczytalem sie ze vagiem mozna probowac