wiesiek3d Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mi się tam nic nie zmienia :mysli Wyczyść ciasteczka w przeglądarce Wyczyściłem "cookies' i nic się nie zmieniło Nie możliwe, wyczyść: cookies, pamięć podręczną i ustawienia witryn, powinno pomóc.
blant88 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 http://www.sadistic.pl/pralka-vt101074.htm :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2012 ja czyszcze coocies dziennie :gwizdanie: Wiesiek jak w Samsungu wyłączyć aktualizacje androida, wiesz :?: ps: Mario ja nie widzę problemu aby postawić więc zapraszam :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 20:09_________________________________________________ Wiesiek jak w Samsungu wyłączyć aktualizacje androida, wiesz :?: Wejdź w "ustawienia" i wyłącz "dane w tle" i autosynchronizacja" Ja aktualizuje tylko przez Wi-Fi ( jak jestem w domu ) ( Wtedy powyższe synchronizacje musisz znowu włączyć ) Wejdź jeszcze w "ustawieniach" w "sieci zwykłe i bezprzewodowe" i odznacz "sieć komórkowa" Dodatkowo w "ustawieniach" > "ustawienia sieci komórkowej" > "tryb sieci" zaznacz "tylko GSM" Nie ma uja żeby jakieś tel. łączył się z netem bez Twojej wiedzy
ROBERT Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ogląda ktoś z Was Mistrzostwa Europy w ręcznej ? Ale mecz Serbia-Chorwacja Stawiam , że będzie remis , a w dogrywce wygra Chorwacja która w finale przegra z Danią :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 21:43_________________________________________________A jednak Serbia-Dania Stawiam wszystkie pieniądze na DK :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Stawiam wszystkie pieniądze na DK :gwizdanie: A ile ich masz :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Stawiam wszystkie pieniądze na DK :gwizdanie: A ile ich masz :gwizdanie: Mało [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 22:31_________________________________________________Troszkę "zaskórniaków" [br]Dopisany: 27 Styczeń 2012, 22:32_________________________________________________A ja mam takie pytanko co do Androida i aplikacji pogoda Do wczoraj wyświetlało mi gdzie się znajduję tzn. byłem w powiecie Rybnickim/Rybniku pisało Rybnik byłem bliżej Rydułtów pisało Rydułtowy itp. ... od wczoraj wyświetla "aktualna lokalizacja"
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 z rana Robert ja ci nie pomogę
seves Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 dobry Synki jutro spot o 17 tam kaj zawsze? wola sie upewnic bo kurde chca być.. Dawno Was nie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi