m3rvin Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry
H4mm3R Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja nie mam kartonów, niestety Nie dziwię się że tak mówisz, ja bym swjego domu też nie oddał
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja nie mam kartonów, niestety Nie dziwię się że tak mówisz, ja bym swjego domu też nie oddał łosz Ty luloku
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry było gadać wcześniej wczoraj byłem w Ikei i tam tego było pełno za drobne grosiki nawet kolor byś se wybrał [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 13:50_________________________________________________ ja nie mam kartonów, niestety Nie dziwię się że tak mówisz, ja bym swjego domu też nie oddał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: czemu mnie to nie zdziwiło ,ze akurat Ty to napisałeś :gwizdanie: na bielskich jest od takich komentarzy siemian ,a tu widzę Ty to stanowisko piastujesz
andy_sky Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witajcie czy komuś z naszych nie rozjebał auta Renault master?
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 synki z zwiazku z przeprowadzką potrzebowałbym kartony do pakowania czy macie może jakieś lub macie gdzieś dostęp z chęcią przyjmę - dzięki z góry było gadać wcześniej wczoraj byłem w Ikei i tam tego było pełno za drobne grosiki nawet kolor byś se wybrał [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 13:50_________________________________________________ ja nie mam kartonów, niestety Nie dziwię się że tak mówisz, ja bym swjego domu też nie oddał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: czemu mnie to nie zdziwiło ,ze akurat Ty to napisałeś :gwizdanie: na bielskich jest od takich komentarzy siemian ,a tu widzę Ty to stanowisko piastujesz uczy się chłopak uczy :decayed:
Polko_V Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 a ma, a ma, bedą z Niego jeszcze ludzie
wiesiek3d Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 a ma, a ma, bedą z Niego jeszcze ludzie Nie to Mu nie wyjdzie Wszystkiego najlepszego Andrzeju!!! Kto dziś będzie?
seves Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 dobry Wiesiu ja bede na 100 Seves tak jak pisze w pierwszym poście a co do spota to ja planowałem być ale szwagier mnie zaprosił na flaszeczke, jeśli zdąże wrócić to oczywiście podjadę ok po prostu pierwszy post dawno nie był aktualizowany więc wolałem się upewnić Ja niestety mam panowie sesje i jutro dwa egzaminy z Administracji Publicznej i Organów Bezpieczeństwa ;( Kuna ale żeby egzamy były wieczorami Witajcie czy komuś z naszych nie rozjebał auta Renault master? czekaj zerkne... nie nie jest ok
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 andy_sky najlepszego :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 17:36_________________________________________________ pozdrowienia ze spota :tongue4: thx bawcie się dobrze ja popilnuję w robocie kompa :polew:
wiesiek3d Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja też dzięki za spota. Curwa co jest z wami całe dwa tygodnie cisza ,coście gawry se wykopali
Rekomendowane odpowiedzi