seves Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a jedzie ktos jutro na spota do kat?
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a jedzie ktos jutro na spota do kat? ja jade
A-rek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a jedzie ktos jutro na spota do kat? ja siedze w robocie do 20-tej zdjecia z Gliwic sa juz w galerii http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=141377.new#new
seves Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a jedzie ktos jutro na spota do kat? ja jade hehe to Dimanie tak 18:15 z rybnika wyjazd [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 22:51_________________________________________________ a jedzie ktos jutro na spota do kat? ja siedze w robocie do 20-tej kurde szkoda to next razem ja jade na pewno bo sie z Krolem na logi umowilem
diman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 a jedzie ktos jutro na spota do kat? ja jade hehe to Dimanie tak 18:15 z rybnika wyjazd [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 22:51_________________________________________________ a jedzie ktos jutro na spota do kat? ja siedze w robocie do 20-tej kurde szkoda to next razem ja jade na pewno bo sie z Krolem na logi umowilem seves to ja dojade pozniej bo nie zdarze tak szybko
seves Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 nie no jakby nie bylo z knurowa do kat masz idealnie przez rybnik po drodze
A-rek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ekipa troche sie pochwale wczoraj mialem przyjemnosc testowac jeden z nowych modeli Audi wrazenia: super
seves Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ekipa troche sie pochwale wczoraj mialem przyjemnosc testowac jeden z nowych modeli Audi wrazenia: super no pieknie a widze testy konkretne byly i szuter sie znalazl nie tam po bulwarach tylko Arek a powiedz mi.. podobno na spocie w rybniku ostatnio byl jakis mega znawca furek golfem podobno jezdzi.. potrzebowalbym namiar na niego musze moja wyleczyc z niewiadomej choroby
A-rek Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Arek a powiedz mi.. podobno na spocie w rybniku ostatnio byl jakis mega znawca furek naughty golfem podobno jezdzi.. pewnie o Sztomela chodzi, niestety nr tel nie posiadam ale zaglada tu czasami
seves Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ok dzieki;) a fura widze w ogole jakis s-line'ik jaki tam silnik siedzi? moj kumpel ma tourega 5,0 w dieselku i wymiata ze masakra... jak mi dal sie tym przejechac to jeden wielki dym pieknie to idzie a krowa straszna
blant88 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Arku aż ci zazdroszczę Q7 jest piękna strasznie te auto mi się podoba PS. seves a co się dzieje z furką?
seves Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 no wlasnie nie wiadomo co jest przyczyna bo komp bledow nie zapamietuje a przygasa mi czasem.. glownie jak temp zewnetrzna jest ok.30st. jak jade to tak jakby zgasnie i sam sie zapali - czesto potem obroty zostaja na ok. 1200 az wylacze i wlacze fure.. a jak zgasnie na jalowym to przez jakies 5-10sek nie moge odpalic:( musze poczekac ta chwile na wylaczonym zaplonie i dopiero odpali heh ciekawe to strasznie ale denerwujace
ROBERT Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dobry No Arek ... ( brak mi słów, mam chrapkę na takie właśnie autko ( ale dopiero chyba za kilka dobrych latek ) pozazdrościć , piękne Q7 ( zamaż nr. rej. ) _________________________________________________ no wlasnie nie wiadomo co jest przyczyna bo komp bledow nie zapamietuje a przygasa mi czasem.. glownie jak temp zewnetrzna jest ok.30st. jak jade to tak jakby zgasnie i sam sie zapali - czesto potem obroty zostaja na ok. 1200 az wylacze i wlacze fure.. a jak zgasnie na jalowym to przez jakies 5-10sek nie moge odpalic:( musze poczekac ta chwile na wylaczonym zaplonie i dopiero odpali heh ciekawe to strasznie ale denerwujace sprawdź czujnik temperatury VAGiem , nie zawsze pokaże błąd a jednak przekłamuje
seves Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 sprawdź czujnik temperatury VAGiem , nie zawsze pokaże błąd a jednak przekłamuje ok super, dzieki Robert.. sprawdze tez czujnik
A-rek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 panowie Q7 nie moja, mialem ja tylko na kilka godzin do testowania ale powiem wam ze 3.0 TDi w takim ciezkim samochodzie daje rade
A-rek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 rybniczanie kolejne testowanie zaliczone
H4mm3R Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 :hi: Pany mam wejściówkę na paintball w Rybniku dla 12 osób do wykorzystania w terminie 27, 28, 29.08 lub 03, 04, 05.09; sprzęt i stroje inkluziw. Cena jaka by mnie interesowała za wejściówkę, to 150zł Można zrobić spotkanko z Gliwicami :gwizdanie:
seves Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 rybniczanie hello Katowice rybniczanie kolejne testowanie zaliczone No Arek widze ze testy pelna para rozumiem ze nosisz sie z zamiarem kupna nowej furki tetetka pewnie fajnie idzie co czekamy na foty rs4 albo rs6
blant88 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 :hi: Pany mam wejściówkę na paintball w Rybniku dla 12 osób do wykorzystania w terminie 27, 28, 29.08 lub 03, 04, 05.09; sprzęt i stroje inkluziw. Cena jaka by mnie interesowała za wejściówkę, to 150zł Można zrobić spotkanko z Gliwicami :gwizdanie: taką wejściówkę też umie załatwić i też wszystko inkluziw tylko że kulki trzeba dokupywać tylko powiedzieć ile osób pojedzie zadzwoni ugadam się i za darmo będzie a nie za 150zł :>
Rekomendowane odpowiedzi