Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

a jedzie ktos jutro na spota do kat? :naughty:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jade :tongue4:

Opublikowano

hehe to Dimanie tak 18:15 z rybnika wyjazd :tongue4:

[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 22:51_________________________________________________

ja siedze w robocie do 20-tej :confused4:

kurde szkoda :confused4: to next razem :wink4:

ja jade na pewno bo sie z Krolem na logi umowilem

Opublikowano

hehe to Dimanie tak 18:15 z rybnika wyjazd :tongue4:

[br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 22:51_________________________________________________

ja siedze w robocie do 20-tej :confused4:

kurde szkoda :confused4: to next razem :wink4:

ja jade na pewno bo sie z Krolem na logi umowilem

seves to ja dojade pozniej bo nie zdarze tak szybko :wink4:

Opublikowano
:) nie no jakby nie bylo z knurowa do kat masz idealnie przez rybnik po drodze :tongue4:
Opublikowano

:hi: ekipa

troche sie pochwale :decayed:

wczoraj mialem przyjemnosc testowac jeden z nowych modeli Audi :kox: wrazenia: super :good:

d26fb2e2f846c87dmed.jpg

8eca8c4bf518553fmed.jpg

Opublikowano

:hi: ekipa

troche sie pochwale :decayed:

wczoraj mialem przyjemnosc testowac jeden z nowych modeli Audi :kox: wrazenia: super :good:

d26fb2e2f846c87dmed.jpg

8eca8c4bf518553fmed.jpg

no pieknie :wink4:

a widze testy konkretne byly i szuter sie znalazl :tongue4: nie tam po bulwarach tylko :polew:

Arek a powiedz mi.. podobno na spocie w rybniku ostatnio byl jakis mega znawca furek :naughty: golfem podobno jezdzi.. potrzebowalbym namiar na niego musze moja wyleczyc z niewiadomej choroby :kox:

Opublikowano
Arek a powiedz mi.. podobno na spocie w rybniku ostatnio byl jakis mega znawca furek naughty golfem podobno jezdzi..

pewnie o Sztomela chodzi, niestety nr tel nie posiadam ale zaglada tu czasami :wink4:

Opublikowano

ok dzieki;)

a fura widze w ogole jakis :kox: s-line'ik jaki tam silnik siedzi? moj kumpel ma tourega 5,0 w dieselku i wymiata ze masakra... jak mi dal sie tym przejechac to jeden wielki dym pieknie to idzie a krowa straszna :tongue4:

Opublikowano

Arku aż ci zazdroszczę Q7 jest piękna strasznie te auto mi się podoba :slina:

PS. seves a co się dzieje z furką?

Opublikowano

no wlasnie nie wiadomo co jest przyczyna bo komp bledow nie zapamietuje a przygasa mi czasem.. glownie jak temp zewnetrzna jest ok.30st. jak jade to tak jakby zgasnie i sam sie zapali - czesto potem obroty zostaja na ok. 1200 az wylacze i wlacze fure.. a jak zgasnie na jalowym to przez jakies 5-10sek nie moge odpalic:( musze poczekac ta chwile na wylaczonym zaplonie i dopiero odpali heh ciekawe to strasznie ale denerwujace :confused4:

Opublikowano

Dobry :hi:

No Arek ... ( brak mi słów, mam chrapkę na takie właśnie autko ( ale dopiero chyba za kilka dobrych latek :kox: ) pozazdrościć , piękne :audi: Q7 :slina: ( zamaż nr. rej. :wink4: )

no wlasnie nie wiadomo co jest przyczyna bo komp bledow nie zapamietuje a przygasa mi czasem.. glownie jak temp zewnetrzna jest ok.30st. jak jade to tak jakby zgasnie i sam sie zapali - czesto potem obroty zostaja na ok. 1200 az wylacze i wlacze fure.. a jak zgasnie na jalowym to przez jakies 5-10sek nie moge odpalic:( musze poczekac ta chwile na wylaczonym zaplonie i dopiero odpali heh ciekawe to strasznie ale denerwujace :confused4:

sprawdź czujnik temperatury VAGiem , nie zawsze pokaże błąd a jednak przekłamuje :wink4:

Opublikowano

sprawdź czujnik temperatury VAGiem , nie zawsze pokaże błąd a jednak przekłamuje :wink4:

ok super, dzieki Robert.. sprawdze tez czujnik :hi:

Opublikowano

panowie Q7 nie moja, mialem ja tylko na kilka godzin do testowania :wink4:

ale powiem wam ze 3.0 TDi w takim ciezkim samochodzie daje rade :kox:

Opublikowano

:hi: rybniczanie :)

kolejne testowanie zaliczone :decayed:

65adad387e78a614med.jpg

Opublikowano

:hi: :hi:

Pany mam wejściówkę na paintball w Rybniku dla 12 osób do wykorzystania w terminie 27, 28, 29.08 lub 03, 04, 05.09; sprzęt i stroje inkluziw. Cena jaka by mnie interesowała za wejściówkę, to 150zł :cool1:

Można zrobić spotkanko z Gliwicami :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: hello Katowice :wink4:

kolejne testowanie zaliczone :decayed:

65adad387e78a614med.jpg

No Arek widze ze testy pelna para :) rozumiem ze nosisz sie z zamiarem kupna nowej furki :good: tetetka pewnie fajnie idzie co :decayed:

czekamy na foty rs4 albo rs6 :kox:

Opublikowano

:hi: :hi:

Pany mam wejściówkę na paintball w Rybniku dla 12 osób do wykorzystania w terminie 27, 28, 29.08 lub 03, 04, 05.09; sprzęt i stroje inkluziw. Cena jaka by mnie interesowała za wejściówkę, to 150zł :cool1:

Można zrobić spotkanko z Gliwicami :gwizdanie:

taką wejściówkę też umie załatwić i też wszystko inkluziw tylko że kulki trzeba dokupywać tylko powiedzieć ile osób pojedzie zadzwoni ugadam się i za darmo będzie a nie za 150zł :> :tongue4::wink4: