laki83 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 wiesiek z filmów które polecasz to widziałem tylko Furia..i powiem ci że jak na to jakie mel gibson ma filmy to ten jak dla mnie był nie zbyt....a widziałem dużo filmów z tym kolesiem i na Furii sie zawiodłem
seves Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 terytorium wroga - świetny film widziałem w tym tygodniu będę musiał też kiedyś do Was podjechać z dyskiem
m3rvin Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Wiesz bo mam do Ciebie biznes co z tym biznesem ---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
Kuna Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Nie no chciałem Kac Vegas 2 - ale Arturoo napisał że też ma to podjadę do niego kiedy mam bliżej.
m3rvin Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Nie no chciałem Kac Vegas 2 - ale Arturoo napisał że też ma to podjadę do niego kiedy mam bliżej. spoko loko setup letni on board czarne s-line w rozmiarze 18
Kuna Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Mnie też kusi aby letnie z aluskami założyć, ale z rana jeszcze mróz pokazują na onecie
wiesiek3d Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 wiesiek z filmów które polecasz to widziałem tylko Furia..i powiem ci że jak na to jakie mel gibson ma filmy to ten jak dla mnie był nie zbyt....a widziałem dużo filmów z tym kolesiem i na Furii sie zawiodłem Jak dla mnie to fajny weź dziś twardego ze sobą terytorium wroga - świetny film widziałem w tym tygodniu będę musiał też kiedyś do Was podjechać z dyskiem No problem Dziewczyna z tatuażem podobno świetny film za***isty
Kuna Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Trzeba będzie kiedyś zgrać sobie od Ciebie go. Patrze na termometr a tak 16 stopni Sezon na otwarty szyberdach ogłaszam otwarty
A-rek Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 ---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 13:57 ---------- ---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:59 ---------- ---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:01 ---------- ---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:06 ---------- dobra fota:cheesy:
wiesiek3d Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Arek znowu byłeś u mnie przed garażem z aparatem:cool1: Aha i Artur do Ciebie dzwoni i nie umi sie dodzwonić
m3rvin Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 pany mom htc desire x1 i desire S x2 jeden ma zbita szybkę 2 jest ok na sprzedaż cena i info pw lub kom
ROBERT Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Patrze na termometr a tak 16 stopni Sezon na otwarty szyberdach ogłaszam otwarty Gdzieś Ty te 16oC miał
A-rek Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 Patrze na termometr a tak 16 stopni Sezon na otwarty szyberdach ogłaszam otwarty po mojej wsi dzisiaj jeździł gość z otwartym dachem:punk:
Rekomendowane odpowiedzi